Prietenie la plesneala *33* - Sonia aude!!!!!
Raspunsuri - Pagina 9
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ancadragoman/ancadragoman.jpg)
ancadragoman spune:
Citat: |
citat din mesajul lui kay fara cuc?????? adica... cum adica??? pai si ce sa faci fara cuc? mie-mi place cucu ![]() ************************************************************************************ oana ![]() ![]() ![]() ![]() www.helpsonia.com , povestea Soniei , www.inocenti.org -> sponsorizeaza un copil ! "When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout." |
pai normal ca iti place...cui nu-i place?
Hai ca rad ca tampita si se uita astia la mine ca la circ...pot sa le spun si lor de cuc?
![](icon_smile_big.gif)
anca
![](mamica.gif)
![](bibe.gif)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA IL AJUTAM PE ANDREI
BEBE 2
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=3" target="_blank">poze in concurs Anca1 si Anca2
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
kay spune:
zi-le !!! nu-i problema, da sa nu se ia de cucu meu ! fiecare cu al lui !
lasa ca o sa fac o oda inchinata cucului, si atunci sa va vad cum o recitati !
************************************************************************************
oana de
SOSONICA (6.06.2007)
asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an
S
www.helpsonia.com , povestea Soniei , www.inocenti.org -> sponsorizeaza un copil !
"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ancadragoman/ancadragoman.jpg)
ancadragoman spune:
O recitam cu mana pe inima si cu chilotii in vine
anca de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
SA IL AJUTAM PE ANDREI
BEBE 2
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=3" target="_blank">poze in concurs Anca1 si Anca2
kay spune:
aoleo, cu lolotii in vine?? vai de mini !!!
deci diseara ma duc la slumdog, la premiera
************************************************************************************
oana de
SOSONICA (6.06.2007)
asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an
S
www.helpsonia.com , povestea Soniei , www.inocenti.org -> sponsorizeaza un copil !
ancadragoman spune:
vreau si eu in listutaaaaaaa
anca de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
SA IL AJUTAM PE ANDREI
BEBE 2
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
Delphinas spune:
iotiti la ele ce subect de descutie eu ele...cucu...si cica le place cucu....da de pupaza nu va place bre??? e frumoase si alea...
poze, Just Me
Infertilitatea este o boala, Bazar pt Mihaita
ambitioasa
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/andruskandu/andruskandu.jpg)
andruskandu spune:
Buna dimineata, gasca!
Azi trebuia sa lucrez, da' am "cacut" (cum zice Andreiutz) schimb de tura si lucrez maine seara 24 de ore, adicatelea vin poimaine seara acasa...
Raportez o noapte alba... n-am dormit de stress ca nu merg la munca, schimbul l-am facut pe shestache, ca n-avem voie 24 de ore in serviciu... si Andrei tushitor, mi-a tras 2 reprize de tuse de una juma' de ora
. Prima oara, pe la 2.30, i-am dat siropuri de tuse, apoi pe la 4.30, mai slaba, de vreo 10 minute, s-a linistit singur.
Si mi-am facut cana de , da-mi pica ochii-n gura, sau in tastatura...
Inima nu e judecata dupa cat iubesti, ci dupa cat te iubesc altii
(Vrajitorul din Oz)
Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa EMMA!
Poznele lui Andrei
Nasterea lu' Andrei
www.dropshots.com/andruskandu" target="_blank">PozeAndrei
Andreea lui
Andreiut Puiut 11.06.2006
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/kokiy/kokiy.jpg)
kokiy spune:
Olaaaa fetele ...am bataturi la piciere ...azi am zi de smotru' ...
Oana ,ca sa fiu sigura ca primesti PM-ul il scriu aci'
PM pentru Oana : nr.meu de telefon xxxxxxxx ...acu' m'astept sa ma sune astia pentru linia erotica ...Oana, dupa ce-l scrii sa-mi spui ,ca sa-l sterg
...azi sunt prin zona ta pe la 18.00-19.00 ,tre' s-o iau pe fimea de la after school ,care e la Domenii ...
Bai, lasati cucu in pace ,p'al meu il cheama elefantu', banuiti voi de ce
Si ca o paranteza ...fimea pe la 3 ani se tot benocla la cucu lui tasu', si intreba de ce el are asa ...explicatia noastra a fost ca,fetele au pasarica,iar baieti au chitz ...la care s-a suparat tasu' si a spus ca al lui e elefant ,chit au doar baietei
Pe la 5ani vine fimea de la gradi' suparata si ne spune ca s-a facut de ras in fata copiilor ...ei spuneau ca baietii au putza,ea spunea ca au chitz ...concluzia ,spune-ti adevarul altfel se fac de ras in fata colegilor
Si Mihaita are nevoie de voi!Bazar
Bazar pentru Sonia si Andrei
Si ingerii au nevoie de ajutor !
Iulia, mami de Claudia (12.12.01) si
Razvan (08.06.07)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/andruskandu/andruskandu.jpg)
andruskandu spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Delphinas anca am cauta ceas cu cucu de am behait....nu se este....nu am gasit....dar nasa are doi cuci in casa....asa ca din 2 macar unu poate sa cante la fix, daca nu la fix si la si jumate. kay....Buna Dimineata!!! ce face Sosonica??? sa va zic un plan al meu...vreau sa-mi mai trag un iubit....dupa cum bine stiti pana acum am 2....caciocicatu lu kokyleasa si amorezatu din jermania a lu kari....si acum vreau sa mai agat un nou iubit....una bucata cupil lasat in casu de rufe a lu diarux. deci eu fac harem....eu sunt o turca care vrea harem de iubiti....da sper ca ati observat ce gurturi am... si o sa mai am un iubit....da pe ala il tin asa mai la secret. ![]() poze, Just Me Infertilitatea este o boala, Bazar pt Mihaita ![]() |
Edit, ca tocmai mi-a picat fisa, care-i faza cu secretul... Totusi, nu mai vrei unwww.dropshots.com/andruskandu#date/2009-03-13/03:20:43" target="_blank">
cuc iubit ca tot vrei sa faci harem
![](icon_smile_big.gif)
Inima nu e judecata dupa cat iubesti, ci dupa cat te iubesc altii
(Vrajitorul din Oz)
Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa EMMA!
Poznele lui Andrei
Nasterea lu' Andrei
www.dropshots.com/andruskandu" target="_blank">PozeAndrei
Andreea
![](mamica.gif)
![](copilas.gif)
kay spune:
iulia, notat !
oana de
SOSONICA (6.06.2007)
S