Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie 2009(91)
Raspunsuri - Pagina 13
Raaluca spune:
FELICITARI LEELOO!

Bun venit TUDOR!!!
Stiu ca ma repet dar ca viitoare mamica de fetita mustacesc cand mai apre un Baietel- Ghiocel
!
GIGELICA, ai vazut ca se poate!!! Fara nervi si cu muuuulta insistenta. 
OLISHCA,
n-am patit-o niciodata dar cred ca e infricosator ... Burtica mea nu prea aluneca intr-o parte sau alta...
Oricum, e ca si cum erai gravidutza pe stanga si ..."fotomodel" pe dreapta 
37+
Lena
Ma duc la bucatarie ca am pus sa fac o fasole (cu gandul ca DUPA nu o sa mai mananc multa vreme asa ceva)
SimonaMami spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui iulia_30 SimonaMami,gata mi-am activat PM-ul.Esti o dulce,multumesc. ![]() iulia 34 + Maria |
Iulia, ai PM.
Si ... ar trebui sa fiu dulce, diabetic de dulce, dupa cate clatite am mincat azi!

Simona
36+, cu
? Christian
/
Clara Michaelamami de
Eric Christian (02.03.05)
florinela79 spune:
| citat din mesajul lui ADA1974 Florinela, si eu am fost racita (mai sunt putin), am luat OSCILLOCCOCIUM 1 la 6 ore, sirop pt gat STODAL, si calciu efervescent de 1gr - 3/zi, iar in nas mi-am pus OLYNTH de 2-3 ori/zi(chiar daca nu e indicat in sarcina, avand in vedere ca mai aveam 1-2 saptamani, dr a zis ca e OK), in schimb mi-a zis ca nu mi-ar recomanda paracetamol,iar pt febra sa iau algocalmin. Pt durere de gat mi-am pus compresa stropita cu apa si spirt. Pupici si sanatate. ada 37s+3z Maria (sau Andreea) - Sophia si Ana-Gabriela 4 ani.AMR maxim 7 zile |
Multumesc mult....le aplic pe toate, doar doar va trece

, daca nu nu imi mai face cezariana luni
, eu nu vreau sa se declanseze nasterea naturala...plus ca racita cred ca ma baga in regim de carantina (singurica, nici pe bebe nu-l vad
)...macar sa treaca un pic pana sambata, saracul meu sistem imunitar si asa e lent
.

38+
...16 martieFlorinela
Ayla21 spune:
| citat din mesajul lui alina.n pe 11martie la ora 23:55 s-a nascut baietel de Essea 51cm,3200gr, nastere naturala un pic grea dar perfecta |
Felicitari Eseea!

_
I love you so much my tiny princess
cris_tinaus spune:
Felicitari noilor mamici

ALEXA101 , ESSEEA , LEELOO

Sa creasca bebeii cat mai mari, sa fie frumosi si sanatosi

Eu n-am prea avut chef de nimic zilele astea...nu mai suport burtoiu`...pitica se misca ff mult in ultimele zile, sambata intru in sapt 40 si asta mica nu da semne ca ar intentiona sa vina sa ne cunoasca...
, hainele le-am spalat, calcat, bagajul l-am facut....nu imi ramane decat sa astept si asta nu imi prea place, ca nu le am cu rabdarea...

Cristina 38+ si
Ana
http://picasaweb.google.com/cristinahiticas/Bebelush#
Ayla21 spune:
| citat din mesajul lui bubulina1 Ieri seara a venit pe lume prin cezariana Marina Alexandra, bb de alexa101, 2,870 kg, 49 cm, apgar 9. Bubulina 34+ + ![]() Doamne ajuta! |
Felicitari, Alexandra!

_
Ayla21 spune:
| citat din mesajul lui alina.n Fetele sunt tare bucuroasa sa va anunt ca a aparut inca un ghiocel ![]() A nascut Leeloo la 10:30,cezariana a venit pe lume ghiocelul Tudor de 48cm ,2900gr, apgar9 Leeloo zice ca este alb ca spuma laptelui ,Superb, a tipat imediat, ea este bine si acum e la terapie intensiva. ![]() Ne pupa pe toate Felicitari mami ,refacere rapida si te asteptam sa revii cu povesti si pozici ![]() ![]() ![]() 34+ cu Maria-NataliaVine barza! ![]() |
Leeloo, draga mea prietena, mi-au dat lacrimile.

Am aflat imediat de la Alina, ca toata ziua m-am gandit la voi, dar abia acum ama ajuns acasa.
Felicitari
, puiule, si refacere rapida. Sa ne puna tati pozeee!!!Operatiunea Fulga si revin, da?

_
florinela79 spune:
citat din mesajul lui gigelica20 Buna din nou,Am incercat sa dorm putin in ideea ca o sa-mi treaca starea asta de "slabiciune". Ma simt fara putere, cu o usoara senzatie de voma . Nu am o explicatie pentru aceasta stare.In plus pitonul se foieste, ii este tot mai greu si ii tot vad capusorul pe langa ficatul meu sau chiar stomac .Gigelica +36 Victor-Andrei |
ai grija sa nu racesti, cu simptomele astea m-am prezentat eu marti seara la spital,,,si viroza respiratorie a scris pe mine. Doamne fereste, sper sa nu fie la tine!Cat despre astia cu celulele, sunt cam aiurea...cum sa nu poata ridica tatal...e stupid daca tu la 9 luni din varii motive nu poti ajunge....nu-ti mai dau Kitul. Dupa ce ca cer o poala de bani pe criza asta,pe un proiect in curs de cercetare, mai au si talente.
Florinela
gigelica20 spune:
citat din mesajul lui florinela79 ai grija sa nu racesti, cu simptomele astea m-am prezentat eu marti seara la spital,,,si viroza respiratorie a scris pe mine. Doamne fereste, sper sa nu fie la tine!Cat despre astia cu celulele, sunt cam aiurea...cum sa nu poata ridica tatal...e stupid daca tu la 9 luni din varii motive nu poti ajunge....nu-ti mai dau Kitul. Dupa ce ca cer o poala de bani pe criza asta,pe un proiect in curs de cercetare, mai au si talente. Florinela |
Sa stii ca asta banuiesc si eu ca ar fi cauza...o raceala!!!
Caci am ochii inlacrimati, mor de cald, nasul e infundat, mai curge el timid doar seara si am si o usoara usturime in gat.
Dar am luat oscilococcinum...preventiv. Si o sa iau pana imi dispar definitiv simptomele. Nu am temperatura, dar am o senzatie ca iau foc pe dinauntru

Gigelica
+36
Victor-Andrei

. Nu am o explicatie pentru aceasta stare.
citat din mesajul lui florinela79