FIV sau inseminare cu donatoare/donator(16)
Raspunsuri - Pagina 6
montytaiana spune:
sunt aici inna - stiu tot ce ai scris despre puiul tau
dar nicio noutate
va citesc cu sufletul la gura
ii tin pumnii bine strinsi dodolinei noastre
sampania nu mai vb la rece
dianei ii doresc un drum usor si reustira din prima
sa nu ramana aici cu babele
iar pt dma toata admiratia si un pupic special
bravo tie mamico - ce mult a trecut de cand sunt
bytzi spune:
Citat: |
citat din mesajul lui evanescence Am emotii fantastice,maine am programare la Mutuliga...nici nu stim ce sa intrebam de fapt de donator vreau sa zic... trebuie oare maine sa-l alegem??? sau in ziua inseminarii ???? Help please Asteptand o minune "Problemele aduc experienta,iar experienta aduce Intelepciune" |
eva,mergi la Sibiu si nu spusei nimic...
bine ca ti-a raspuns dodo la intrebare inainte sa pleci....
faci inseminare pe CM natural sau acum mergeti pt prima discutie in legatura cu ce veti face
iti doresc mult succes si te asteptam sa ni te alaturi ,aici vei afla mai multe informatii de care ai nevoie..
asteptam sa ne spui ce ai facut
doamne ajuta-ma sa am si eu un bebe
"Speranta,ca si credinta,nu inseamna mai nimic daca ii lipseste curajul;
nu inseamna nimic daca ii lipseste riscul." (Thornton Wilder)
bytzi spune:
dodo,stiu ca e grea asteptarea ,incearca sa gindesti pozitiv ca si organismul v-a reactiona la fel...acum totul depinde de dumnezeu ,dar eu simt ca ne vei da o veste buna ,trebuie...mai ai putin
monty,te simt tristutza ,hai ca v-a rasari soarele si pe straduta noastra ,la toate,mai devreme sau mai tirziu
toate fetele
evanescence spune:
Dodo sa va ajute D-zeu....
Bytzi Acum am ajuns de la Sibiu sunt la Dr.Mutuliga,am discutat despre IAD si am stabilit si trat de stimulare azi sunt in Z3 si mi-a dat sa fac 6 Gonal,noroc ca le-am luat din timp. Iti multumesc din suflet NELIS MULT SUCCES IN GERMANIA si sa va intoarceti cu un pui sau mai multi
Acum urmeaza sa mergem joi sapt viitoare la monitorizare si apoi om vedea cand imi da sa fac pregnyl si inseminarea....mi-e tare frica cu Gonalul asta,nu am mai facut niciodata stimulare si mi-e frica de hiperstimulare sau alt probleme....offff
Azi e prima injectie eu nu am curaj sa o fac singura il pun pe sotior....
Mi-am adus aminte ca am uitat sa intreb DR ce facem daca cade Inseminarea pe Duminica ??? Stiti voi cumva daca se poate face ??
Asteptand o minune
"Problemele aduc experienta,iar experienta aduce Intelepciune"
@dodo@ spune:
bytzi, multumesc mult pt incurajari, ma straduiesc sa raman optimista si ma visez graviduta, vorbesc deja cu dodonel, dar de multe ori imi mai aduc aminte prin ce am trecut asta-vara. Eu sper sa va aduc o veste buna, sa desfacem cat mai multe sampanii.
montytaiana, iti multumesc mult de tot, sper sa vii la petrecere, cand desfacem sampaniile
@dodo@ spune:
evanescence, nu trebuie sa-ti faci griji, de asta te-a si chemat joi din nou, sa faci o noua eco, sa vada daca e posibil sa faci hiperstimulare sau sa-ti continue doza de un gonal pe zi. Duminica ei nu lucreaza, dar iti vor face pregnylul in asa fel incat sa faci ori sambata ori luni. Ai mare incredere in ei, sunt foarte profesionisti, nu le scapa nimic. Si zici ca sotul tau poate sa-ti faca injectiile, al meu a fugit cand mi-am facut una singura. Le faci in burtik sau in mana?
Azi ai fost prima data la Sibiu? Cum ti sa parut? "Injectare" usoara su sa dea Domnul sa ai cati mai multi foliculi frumosi si sanatosi. Aha , deci ai luat gonalul cu 40 ron de la Nelis?
Te pup si multa bafta
diana23ct spune:
buna fetelor. acum m-am cules de pe drumuri. imi pirmul rand vreau sa va multumesc tuturor ca v-ati gandit la mine.
acum sa va spun ce am facut la sibiu. am facut azi o eco si dr mutuliga mi-a zis ca inca e cam mic endometru, ca arata f bine, dar mai trebuie sa creasca, ca foliculi am destui dar i-a masutat pe 2 parti si a facut suma lor. mi-a zis marti sa mai fac o eco in buc si sa i-o trimit pe mail ca mai trebuie sa creasca totusi si probabil ca sapt viitoare pe miercuri - joi cu aproximatie o sa fac inseminarea.
evanescence spune:
dodo da am luat Gonal de la Nelis...am avut un noroc chior ca am vazut mesajul ei ca din pacate deja Inseminarea asta este un efort financiar pt noi...dar asta e alta poveste...mi-e frica acum sa nu cad pe duminica...sper sa ma incadrez cumva dar sambata mi se pare cam devreme....de fapt stiu ei mai bine acolo ce e de facut
Am mai fost la Sibiu anul trecut si am revenit,intre timp am incercat si la Timisoara daaar nu sfatuiesc pe nimeni timp si bani adica spaga pierduti degeaba,asta este la Sibiu nici nu se compara este extraordinar.
Ahhh mi-a facut sotul injectia a fugit dupa mine prin camera circ...a facut in butica dar ma durut putin...dar ce sa fac trebuie
Asteptand o minune
"Problemele aduc experienta,iar experienta aduce Intelepciune"
bytzi spune:
evahai ca esti haioasa ,mi-ai placut faza cu circul ... asta este pt sotul tau ...dar el isi facea singur gonalul?un curajos
si cum iti zise si dodo,nu te panica degeaba caci daca cade duminica iti v-a facea simbata sau luni in functie de dimensiunea foliculului,cit despre hiperstimulare asa mi-am facut si eu griji data trecuta cind am facut stimulare cu un gonal si rezultatul a fost un folicul si ala mic ,bine cu nu i-am mai zis la dr ca ridea de mine asa ca nu-ti fa probleme inainte sa le ai(asta e vorba sotului meu care mi-o zice tot timpul ,ca eu cam asa fac)
nu tot timpul raspundem asa bine la stimulari ,uite de exemplu eu nu am raspuns la hormoni ,nici macar la 2gonal/zi tot un folicul,pe CM natural tot un folicul ,se poate ca la closty sa raspund mai bine ...
iti urez mult noroc si reusita din prima
diana,nu prea am inteles mare lucru ,dar cu dimensiunile acelea ce erau (nu ti-a masurat bine la Buc)pai tot timpul foliculii se masoara latura mare cu cea mica si se face diametru,de cit ti-a zis dr ca sint foliculii ,dar endometru?asa e ca closty subtiaza rau endometru de aceea mie dr Ispasoiu mi-a dat si ceva pt endometru (eu cind am mai facut stimulare cu closty doar 1/zi am avut endo de 5mm -dezastru ...dar cu 2 sau 3/zi iti inchipui cum v-a fi)
sa dea dumnezeu sa fie totul bine si sa reusesti din prima
dodo,esti in rugaciunile mele
diana23ct spune:
bytzi multumesc frumos. endometrul mi-a zis ca era de 5,2 si ii trebuia de minim 8 si folicolii de maxim 11-12 mm. nu mi-a dat nimic pt endometru si asta m-a ingrijorat si pe mine, nu stiu ce sa fac, sa o sun sa ii zic sa iau ceva si pt endometru?
tu ce ai luat?