FIV sau inseminare cu donatoare/donator(16)
Raspunsuri - Pagina 3
bytzi spune:
diana,eu am facut laparoscopie pt chisturi in 2006 la dr Niculescu si atunci s-au dovedit a fi endometriozice si pot sa zic ca in dr Niculescu am avut si am f mare incredere si uite ca dupa 2 ani au aparut din nou,mult succes pt miercuri
dodo,merci
aseara am vorbit cu dr Ispasoiu ,caci ii trimisesm un mail sa vad daca are rost sa iau o luna AC ,mi-a dat sa fac o eco in z1 a CM sa vad daca nu foliculul de luna aceasta s-a transformat in chist apoi sa-mi fac din nou hormonalele in z2 si sa incep cu marvelon din z3....deci luna aceasta iau pauza si imediat dupa paste incep stimularea ,in functie de FSH poate imi v-a mari doza de closty la 3zi.....nu stiu daca am luat hotarirea perfecta dar asta am simtit...si parca de cind am vorbit cu dr mi-a mai dat o raza de speranta,sper sa fie bine ....
va pup pe toate si va doresc un weekend placut
doamne ajuta-ma sa am si eu un bebe
"Speranta,ca si credinta,nu inseamna mai nimic daca ii lipseste curajul;
nu inseamna nimic daca ii lipseste riscul." (Thornton Wilder)
nelis spune:
Fetelor am dat gonalul...sper sa fie cu noroc ...
Va pup si va doresc multa sanatate pentru voi, pentru soti si pentru bebici.
diana23ct spune:
bytzi mult succes in ceea ce ai de facut luna viitoare si sa speram ca o sa dea rezultate si vei scapa de chist. Eu am ovare micropolichistice dar nu mi-a recomandat nimeni sa fac tratament cu anti ca sa scap de ele. Poate nu o fi acelasi lucru ce ai tu cu ce am eu.... te asteptam dupa paste cu vesti bune si sunt sigura ca vei reusi in cele din urma sa iti indeplinesti visul.
eu am deja 2 zile de stimulare, vad ca suport bine pastilele, sper doar sa am si rezultate. luni o sa sun la sibiu sa o intreb pe dr Mutuliga daca e bine eco in ziua 8 sau e prea devreme.
@dodo@ spune:
nelis, imi pare rau ca trebuie sa pleci din tara, dar tinand cont ca o faci pt a-ti indeplini un vis nu trebuie sa-ti para rau. Asta e, traim in Romania unde dorinta de a avea copii este un lux pe crae multe dintre noi nu ni-l putem permite. Multa, multa bafta si poate vei reusi acolo sa ramai graviduta.
bytzi, ma bucur ca v-ati hotarat si ca dl dr ti-a ridicat moralul si poti merge mai departe. E intradevar un medic deosebit.Poate pana atunci dispare de tot si chistul acela care iti da atatea batai de cap. Fii tare, nu te da batuta, eu sunt alaturi de tine
diana, spor la "stimulat", sper sa fie bine si sa ai cati mai multi foliculi. Te asteptam cu vesti bune de la primul eco.
Cat despre mine, incepe sa-mi fie frica de ziua cand trebuie sa fac testul. Nu prea mai am curaj sa-l fac. Cred ca voi astepta pana dupa ziua cand ar trebui sa-mi vina CM. Daca nu vine atunci incerc un test.Am vazut atatea cu o singura liniuta incat nu vreau sa le mai vad in fata ochilor.
Va pup pe toate si va doresc o duminica placuta.
diana23ct spune:
dodo multumesc mult pt urari, sper sa vin cu vesti bune miercuri. iti tin pumnii stransi si iti doresc tot binele din lume. sunt sigura ca luna asta se lasa cu un bebe, fi increzatoare. si eu am facut foarte multe teste, dar dupa inseminare cu siguranta nu voi mai avea rabdare pana la urmatorul cm, asa ca o sa imi fac cateva teste inainte
pupici la toate fetele
nelis spune:
Dodomultumesc pentru incurajari.Sa speram ca acolo vom reusi strange banii pentru visul nostru.
Va pup si va imbratisez.
bytzi spune:
am citit la FIV despre copilutzu,din pacate nu a reusit,nu-mi venea sa cred ce am citit ,doamne cuvintele chiar nu isi mai au rostul,draga mea te implor din suflet sa nu renunti stiu ca este f greu,dar cred ca asa vrea dumnezeu sa ne chinuim dar pina la urma ne v-a ajuta,te pup si sint alaturi de tine ,e dureros
doamne ajuta-ma sa am si eu un bebe
"Speranta,ca si credinta,nu inseamna mai nimic daca ii lipseste curajul;
nu inseamna nimic daca ii lipseste riscul." (Thornton Wilder)
diana23ct spune:
copilutzu imi pare nespus de rau pt rezultat, dar fruntea sus, trebuie sa vina si ziua ta.
diana23ct spune:
buna fetelor. e cam liniste pe aici. toata lumea a plecat? azi merg sa fac eco, sper sa gaseasca ceva....pupici, va scriu cand ma intorc.