FIV sau inseminare cu donatoare/donator(16)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns evanescence spune:

dma Te doare burtica dupa IA ? Sa stii ca si eu am avut dureri ca niste contractii la uter dar dupa 2 zile de la IA dupa aceea a incetat....am citit ca poti sa faci reactie la sau la substanta cu care au fost spalati...sper sa fie bine si sa-ti treaca,totusi ma mir ca te mai doare ai facut Inseminarea acum 5 zile nu ?

Asteptand o minune

"Problemele aduc experienta,iar experienta aduce Intelepciune"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bytzi spune:

dma si mie mi s-a intimplat la a3a IA care mi-a facut-o Moisa m-a durut groaznic burta vre-o 5 zile ,eu m-am gindit ca mi-a lezat putin endometrul cind a introdus cateterul,incearca cu nospa si scobutil supozitor

doamne ajuta-ma sa am si eu un bebe

"Speranta,ca si credinta,nu inseamna mai nimic daca ii lipseste curajul;
nu inseamna nimic daca ii lipseste riscul."
(Thornton Wilder)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana23ct spune:

dma cand ai ramas prima data insarcinata te-a durut la fel?

Mergi la inceput

eva,nu ai facut un test ,simbata ai 14 zile de la IA?doamne ajuta
diana,eu miine termin AC si in maxim 7 zile trebuie sa imi vina CM ,sper sa nu cada de paste sa pot sa-mi repet FSH ca sa incep si stimularea la CM acesta
simonetttteeeee,pe unde esti ,ti-am trimis un PM de o saptamina si nu l-ai deschis,hai nu vii cu vesti,ai inceput stimularea?

fetelor in curind va ramine lista de gravidutze goala hai nimeni nu sparge gheata

iuca,cirip,dodo,monty,gabi,simonete,eva,diana,rodicutza,raluca,inna,
dma,iaura,anamy,nelis,tabitha,copilutzu

(Thornton Wilder)

Mergi la inceput

bytzi iti tin pumnii stransi sa reusesti sa faci fsh-ul luna asta si sa incepi stimularea. Daca ar fi asa inseamna ca o sa fie diferenta de 1-2 zile intre noi. Azi am 30 zile si inca nu mi-a venit, sper sa o tina tot asa inca 3-4 zile si e tocmai bine.Sunt cam la limita momentan, si asa imi este frica sa nu trebuiasca sa ma plimba pe la sibiu inainte de Paste, dar la urma urmelor nu mai conteaza, as sta si acolo doar sa fie bine. Poate pana naste iuca reusim sa ramanem insarcinate. Eu am ceva in interior care imi zice ca o sa fie bine, sunt aproape sigura ca o sa fie bebe daca reusesc sa fac inseminarea luna asta. Trebuie sa ai si tu curaj si incredere, o sa vina si ziua noastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonete spune:

Aici sunt.....am avut ceva probleme si acasa si pe la serviciu si nu am mai avut timp sa intru....Felicitari pt. proaspata mamica Inna !!! Iuca mult succes sapt. viitoare cand faci cunostinta cu copiii......Eva astept cu nerabdare rezultatul tau , iti doresc din suflet sa fie pozitiv. Ce ai mai facut cu FSH-ul Bytzi , cand il repeti ? Eu zilele astea iau pastilele de stimulare , dar nu stiu de ce sunt cam pesimista , ma gandesc ca n-am reusit cu injectii si voi reusi acum ? Greu de crezut.....Am tot citit ca se incepe cu pastile si daca nu dau rezultate se trece la injectabile , la mine sa fie invers ?! Vom vedea , nu pot decat sa continui lupta.....

Mergi la inceput

simonete si stai in birlog si nu zici nimic ,am banuit eu ceva,iti doresc multtt succes si dumnezeu sa te ajute
vreau sa te vad optimista , eeiii ce inseamna asta ,chiar ma superi
vezi ca ti-am mai trimis un PM sper sa nu mai astept o saptamina
aaa... si uite eu am mai facut stimulare cu closty 1zi si am avut un folicul de 20 in z10...asa ca eu tot sper ca la 2/zi voi avea macar un foliculas frumos,desi sint terminata dupa gemeneii
speranta moare ultima ,trebuie sa crezi in sansa ta

da,diana,poate ne intilnim pe la Sibiu,uff iar imi fac planuri si tot timpul cind imi fac planuri,nu-mi iese niciodata

pup toate fetele

(Thornton Wilder)

Mergi la inceput

bytzi ma superi, unde iti este optimismul? trebuie sa ai incredere. crezi ca mine nu imi este teama? incerc sa imi pastrez increderea si sa gandesc pozitiv. draga mea o sa fie bine si poate ne intalnim nu numai la sibiu ci si in alte locuri cum ar fi la maternitate
te pupic si fruntea sus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuca spune:

Va multumesc mult la toate care va ganditi la mine

La ultimul consult,de sapt aceasta, dr mi-a spus ca am colul foarte scurtat si ca da sa se deschida. Asa ca de luni ma interneaza si voi sta pana voi naste. Nasterea va fi prin cezariana.
Am niste emotii, parca nu imi vine sa cred ce putin mai e.

Va pe toate si sa ne "vedem" cu bine.

"Tinteste spre luna. Chiar daca nu reusesti, macar vei fi printre stele."
Les Brown

37+

Mergi la inceput

iuca nastere usoara si sa fiti sanatosi si tu si copilasii. Sa dea Dumnezeu sa fie totul bine si te asteptam sa te intorci acasa cu bebelusii.

Mergi la inceput