FIV sau inseminare cu donatoare/donator(16)
Raspunsuri - Pagina 18
evanescence spune:
inna30 Doamne ce fruuuumos ,va doresc tot binele din lume sa fiti sanatosi toti,nici nu imi dau seama ce bucurie poate sa fie sa vii cu Bebe acasa sper sa simtim toate aceasta bucurie imensa candva
Sa va traiasca puiul si sa fie sanatos si cuminte
Asteptand o minune
"Problemele aduc experienta,iar experienta aduce Intelepciune"
diana23ct spune:
inna bine ai venit acasa si te asteptam mereu cu bratele deschise pe la noi. sunt sigura ca reusita ta ne da curaj si inca un motiv de a merge mai departe in lupta noastra. Iti doresc multa multa sanatate atat tie cat si bebelusului tau, sa va bucurati de el si sa fiti o familie fericita si te asteptam sa ne arati si noua poze cu el.
iuca spune:
Fetelor va multumesc mult, sa dea Domnul sa fie totul bine.
Inna ma bucur ca sunteti bine, ca ati ajuns acasa, multa sanatate la amandoi si numai bine
"Tinteste spre luna. Chiar daca nu reusesti, macar vei fi printre stele."
Les Brown
36+
dma2007 spune:
nu pot sa stau mult, va scriu repede, revin vineri cu detalii
am facut ia vineri pe 3, pretul a fost 1173 cu tot cu monitori si gonasi si
ma simt cam rau am dureri de burta nu stiu de ce, am si f multa treaba...sper sa fie bine
sper ca in decembrie sa fiu mamica din nou
minunea mea
bytzi spune:
Inna,multe felicitari !si bebelusului tau bine a venit pe lume,mi-a facut o deosebita placere sa te trec la mamicute si chiar te rugam sa mai treci pe la noi
iuca,sa ne dai vesti de la eco
cirip poti da drumul proiectului,mult noroc
eva,asteptam vesti,mai ai mult pina la test?
dma,bravo deja ai facut inseminare,sa dea dumnezeu sa fie cu noroc,cind ai timp vrem mai multe detalii despre inseminare la Gynera,cite monitorizari se fac,daca inseminarea se face ecografic ca la Sibiu,cu ce banca de sperma lucreaza,daca iti da un tabel cu donatorii....
diana,sa dea dumnezeu sa pice bine CM si sa poti incepe stimularea
simonete,hai nu ne dai nici o veste?ai inceput stimularea/inseminarea?
dodomai treci si pe la noi
toate fetele
doamne ajuta-ma sa am si eu un bebe
"Speranta,ca si credinta,nu inseamna mai nimic daca ii lipseste curajul;
nu inseamna nimic daca ii lipseste riscul." (Thornton Wilder)
diana23ct spune:
bytzi sa te auda Dumnezeu, sper sa fie bine si sa pot incepe stimularea si sa fac inseminarea luna asta. Tu ce mai faci, ai terminat cu anticonceptionalele? Cand incepi stimularea?
va pup pe toate
diana23ct spune:
dma2007 iti tin pumnii stransi sa iasa bine si sa ne povestesti cum a fost inseminarea, cum a decurs...