FIV sau inseminare cu donatoare/donator(16)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns poti spune:

Bytzi si diana23ct, multumesc mult pentru detalii. Luni sau marti mergem la endocrinolog si mai vedem de acolo. Va tin la curent daca e ceva.

oricum vom incerca si biopsie in acelasi timp si donatorul este o rezerva sa spun asa. Si mai mult ca sigur mergem direct pe FIV.

multumesc mult

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns @dodo@ spune:

Buna seara, fetelor, sa nu credeti ca scapati de mine. Chiar daca nu am mai scris nimic, va citesc zilnic si sunt alaturi de voi. Eu inca nu m-am decis ce mai fac, astept sa treaca sarbatorile si apoi voi mai vedea daca mai incerc ceva.
bytzi, iti multumesc pt ca te gandesti mereu la mine, intradevar e greu sa stau prea mult deoparte, m-am atasat de voi pt ca imi sunteti prietene si voua va pot spune tot ce am pe suflet.
inna, te asteptam sa intri pe la noi sa ne spui cum a fost nasterea. Multa, multa sanatate.
eva, sper din tot sufletul ca macar tu sa reusesti, sa ne ridici si noua moralul si mai ales sa desfac si eu sampaniile acestea care se cam invechesc in frigider. Hai, da-ne un motiv de sarbatoare.Te asteptam cu II.
diana, iti doresc ca de data aceasta sa ai foliculi frumasi si sa creasca mari. Sper sa reusesti cat mai repede.
iuca, cat mai ai? Faci cezariana, nu? Iti doresc o nastere usoara, noi suntem alaturi de tine.
gabri-ela, simonete, rodicuta, va doresc tot binele din lume si sa aveti succes in incercarile voastre.
cipcirip, dar ti-am spus ca nu te-am uitat, chiar ne face placere sa mai treci pe la noi. Nu vrei deloc sa mai imparti timpul cu noi? Stii ca ne esti de mare folos. Te pup
poti, eu nu vreau sa te influentez prea mult, si sotul meu are azoo si a avut ambitia si vointa de a merge el pana la capat in a incerca tot ce e posibil pentru a fi tatal adevarat al copilului nostru. A facut tot felul de analize de sange, genetice, ecografii si in sfarsit biopsia testiculara, care din pacate ne-a confirmat ca nu va putea avea niciodata copilul lui. Abia apoi am luat in calcul donatorul. Am facut la Giuly 10 IAD si 1FIV, toate nereusite, si de aceea nu te sfatuiesc sa mergi acolo. Are dreptate bytzi, mergi la dr Damian si fa biopsia si apoi daca vrei sa faceti cu donator mergeti la Sibiu, este incoparabil. Sunt adevarati profesionisti, si ti0o spun dupa ce luna trecuta am facut o inseminare la Sibiu nereusita, dar nu am ce sa le reprosez. Eu am facut FIV cu donator, daca te pot ajuta cu informatii, cu multa placere. Stiu ca e greu sa luati o hotarare, dar aici vei gasi raspuns la orice intrebare pe care o ai.
Va pup pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana23ct spune:

dodo multumesc mult pt incurajare, sper sa fie bine de data asta, stau putin cu emotii pt ca s-ar putea perioada mea fertila sa cada exact in perioada zilelor de Pasti si mi-e teama sa nu pierd luna ...ma rog la Dumnezeu ca luna asta macar cateva zile sa imi intarzie cm ca sa pot sa scap de sarbatori. Tu in ce zi a cm ai facut inseminarea? Te astept sa vii si tu iar pe baricade alaturi de noi, trebuie sa reusesti in cele din urma, ai incredere, stiu ca este f greu, dar o sa fie bine pana la urma.

poti va tin pumnii stransi luni si marti cand mergeti la endo, multa multa bafta.

pupici la toata lumea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns evanescence spune:

Nimic nou fetelor ? E asa liniste aici....de fapt toata lumea e afara la soare
Eu sunt in Z9 de la IA si deja nu mai am rabdare sa fac test.... eu duminica ar trebui sa aflu daca sunt eu sunt Catolica si Duminica e Pastele la noi Doamne sper sa se intample minunea si la mine de Sfintele Sarbatori

Va pup si va astept sa scrieti numai vesti bune

Asteptand o minune

"Problemele aduc experienta,iar experienta aduce Intelepciune"

Mergi la inceput

eva iti tin pumnii stransi si asteptam vestea ce mare. eu momentam astept sa imi vina cm si ma rog la Dumnezeu sa imi intarzie cateva zile pt ca imi este tare frica sa nu cumva sa cada inseminarea chiar de Paste. In mod normal maine e ziua 28 dar mie cm imi vine cam la 34-35 zile, asa ca trag sperante ca una asta sa vina tot asa.
pupici tuturor

Mergi la inceput

eva tu in a cata zi a facut inseminarea?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuca spune:

eva iti tin pumnii stransi, stransi, sa ai cele mai frumoase sarbatori de Paste din viata ta.
diana mai sunt 13 zile pana la Paste, poate nu o pica tocmai atunci.

Va multumesc tuturor celor care v-ati gandit la mine noi mai avem un pic. Dr a spus ca voi naste ori inainte de Paste ori dupa Paste, sa vedem ce parere au si bebeii. Sper sa nu le vina vreo idee sa apara in ziua de Paste (cand e si ziua sotului meu).
Maine dupa amiaza mergem la dr, sa vedem ce mai fac copii.

"Tinteste spre luna. Chiar daca nu reusesti, macar vei fi printre stele."
Les Brown

36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cipcirip spune:

Iuca ce putzin mai e pana sa nashti! Cand ai facut tu inseminare tb sa fac shi eu dar am amanat din cauza unui chist, cu putzin noroc puteam sa nasc odata cu tine. Las ca-mi vine mie randul. Itzi urez nastere ushoara shi sa intri sa ne aratzi shi noua bbii.
Dodo nu am mai intrat pt ca nu aveam ce sa spun, am facut analize din secretzie shi mai ashtept rez la PAP sa vad dc pot face inseminarea la urmat CM .
Sa pastrezi shampanii shi pt mine, vreau sa fac chef din nou .
Bytzi mi-au ieshit bune Chlamidia, Mycoplasma shi Ureaplasma pana acum. Te pupicesc.
Eva te ashteptam cu un rez frumos.

Cirip

Mergi la inceput

iuca nastere usoara si te asteptam cu bratele deschise sa ne povestesti cum a fost si sa ne arati ingerasii tai. Sper sa fie bine si sa reusesc sa fac si eu inseminarea luna asta, sper sa ma ajute Dumnezeu si sa fie bine. Pana acum cm nu imi da semne ca ar vrea sa vina, asa ca e de bine. Sper sa mai astepte 3-4 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inna30 spune:

Buna fetele, in sf am ajuns si noi acasa dupa 7 zile de spital unde am crezut ca o sa cedez nervos.Suntem bine, am un baietel de 3 kg blond cu ochii albastrii, este bine sanatos dar ne cam supara colicile.Cezariana a fost ok, nu cu dureri prea multe dupa dar am trecut si printr-un travaliu de 6 ore in care am zis ca mor, bine ca a trecut..doamne ce bine este acasa.
Va pup dulce dulce pe toate si va multumesc tare mult ca ati fost alaturi de mine si v-ati gandit la noi, sunteti niste scumpe.
dodoimi pate tare tare rau pt nereusita ta, trebuie sa gasesti forta si sa mergi mai departe, esti puterinica si sunt sigura ca vei avea puterea de mai incerci di noi.te pupic dulce si ma doare sufletul sa aud astfel de vesti dar trebuie sa fie bine.
bytzimultumim mult, esti o scumpa, un pupic dulce dulce de la noi, si mult mult succes, o sa mai intru pe la voi daca ma primiti, si voi fi langa voi mereu pt ca sunteti niste scumpe si nereusitele ne-a unit mereu.va pupic
cirip, monty, diana23, iuca,evanescence, si imi cer scuze daca am uitat pe cineva, sunt cam nedormita si chioara de somn, va pup pe toate si va urez mult mult succes sa va dea d-zeu puiutii dorit, merita sa luptati fetelor.

Mergi la inceput