Piticodromul de Sept - Oct 2005 (219)
Raspunsuri - Pagina 9
kristinutza spune:
miflore, succes la gradi! bine ca ai gasit locul potrivit pt voi! si ce-i aia ca are scari? hai, mai, mifloricico, nu-ti fie teama, nu pateste Ana nimic .
Anto, ce peripetii . sanatate multa!
Tonnia, tare ma uit si eu dupa role... deocamdata te citesc pe tine sa vad ce comentarii mai ai.
aha, le-am citit deja. dar stiu ca ai talent la convins copii, asa ca astept comentariile de la urmatoarele incercari.
andreeeea, esti f tare! suntem alaturi de tine!
vaaai, miflore, de-abia in toamna o dai pe Ana! eu credeam ca zilele astea... cautam sa citesc cum i-a fost la gradi, ca sunt sigura ca n-o sa aiba probleme. acum sau in toamna, sa fie bine oricum. ah, pe la vara cred c-o sa mai dam si noi pe la Vulcana, poate socializam pe-acolo .
vaaaaaaai, bianca, varicela?! eu vroiam sa-ti dau un tel sa va chem sub pod . insanatosire grabnica! rezistaaaati! si... stati prin transeele voastre, ca de-abia scaparam de scarlatina, varicela nu e in planul de anul asta!
Cristina, mama Radului (3 ani)
kristinutza spune:
http://picasaweb.google.com/cristina.balanean
album de poze cu noi. nu e complet, dar e ce album am putut face pana la 3 ani ai lui Radu... greu tare cu timpul asta...
Cristina, mama Radului (3 ani jumatate)
miflore spune:
Hai ca m-ati distrat cu nasterile de plusati! Iar baietii Anyei tind spre Nobel bag eu de seama!
Bianca, uf, sanatate multa, naspa cu bolile-astea! Sper sa nu ia si Milan!
Kristinutza, chiar incepusem sa bodogan ca nu vad nici o poza - apropos, mie nu-mi vine deloc sa scriu nicio intr-un cuvant, asa e corect, nu? Nu ma lasa in suspans ca vreau sa-l vad pe Raducu! Iar de Vulcana doar sa spuneti ce si cum, adica strada si numarul ca toata vara Ana acolo va fi si-un gratarel merge orisicand! Valabil pentru toata lumea!
Mary, ma bucur c-ati scapat de afte!
Monica, Ioana scrie aici dar acum are o mare absenta. Ia s-o strigam ca la emisiunea aia minunata, Din dragoste : Ioanaaaaa! Vine, nu vine, suspans...
Andreeea, hai ca sunt eu emotionata, ce se-aude cu nascutul? Bafta, sa fie usor!
kristinutza spune:
uite ca nu te tin in suspans...
si strada si nr e un pic mai la vale de voi .
Cristina, mama Radului (3 ani jumatate)
Tonnia spune:
Buna dimineata, fetelor!
BiuMil, saraca de tine, sper sa scapi repede si sa n-ai prea multe bubite! Si sa nu ia Milan!
Mary, bine ca a scapat Andrei de afte!
Kristinutza, incercarile noastre au continuat in acelasi mod, prin casa, cu Dinu bombanind ca i-am luat niste porcarii de role pe care nu-si poate tine echilibrul (v-am spus ca el credea ca o sa mearga ca vantul cum le pune in picioare si in general el crede ca inoata din prima, ca totul face din prima si e stupefiat ca nu-i chiar asa).
Eu zic sa-i iei din alea din plastic lui Radu ca e slabanog ca si Dinu, sunt grele rau astea.
miflore spune:
Buna dimineatza zanelor!
M-am delectat cu pozele Kristinutzei, frumoase frumoase!
Tonnia, multumesc pentru sfaturile cu rolele, ma bate gandul sa-i iau si eu Anei. Cica la Carrefour sunt unele cu rotile ca la masini, adica nu 4 in linie ci 2 cu 2. Crezi ca-s mai potrivite din punct de vedere al echilibrului? Si hotarat lucru o sa-i iau mai usoare. De marca ce recomandati?
Ana a facut comanda iepurasului, o bicicleta cu roti ajutatoare si o masina din aia electrica, e chiar f. modesta, nu? Bicicleta chiar ii iau dar masina nu stiu, eu vreau sa dea din picioare, sa faca miscare...mai bine ii iau role.
In alta ordine de idei azi dimineatza nu m-am putut da jos din pat. Nu din lene ci pentru ca totul se invartea cu mine...si s-au invartit vreo 10min aproape. La orizontala mi-era bine, cum incercam sa ma ridic in fund incepea dantuiala....Sunt f. obosita, stiu, dorm f. putin, am calciul cam la minim ceea ce eu n-am avut de cand ma stiu, am probleme cu sotul, probabil ca astea-s motivele, nu? Nu altele...
anya spune:
Fetelor, eu nu prea ma laud si nici nu pun poze, dar Matei (ala de 6 ani) a luat premiul 3 la un concurs zonal de karate si acum s-a calificat la nationale. Tatal fetitei cu care a avut exercitiul (o simulare de lupta) a pus filmuletul pe net, asa ca va dau si voua link-ul.
http://www.youtube.com/watch?v=KH7uuelMR_4
Calin zice ca, dupa ce Matei o sa stie bine karate si ii va da domnul antrenor centura galbena, lui o sa i-o dea pe cea alba si cand crede ca nu-l vad face si el kata (astea-s exercitiile). La toamna cred ca-l dau si pe el. Deocamdata, dupa gradinita - program lung, are exercitii de calarit tobogane.
AAAA, sa nu uit! Aseara au vorbit cu iepurasul. Am aranjat eu cu o colega sa raspunda si sa le zica "ce trebuie". Asa ca Matei a promis ca nu-si mai roade unghiile (si vrea robot Optimus ca n-are decat vre-o 3 optimusi +toata herghelia de autoboti si decepticoni) iar Calin a promis ca nu mai baga degetul in nas (contra bombonele si un set Thomas vazut in Debenhams - desi cred ca avem linii si trenuri mai multe ca insula Sodor).
nanadana spune:
Salut salut
La noi situatia este foarte buna cu Antoine ,varicela ia trecut nu am avut comlicati, problema este, ca, eu stiam ca am avut varicela si de unde frate ca m_am trezit dupa 2 saptamini cu bube peste tot in ochii,gura,pe fata zici ca sint la pubertate....... cu febra,dureri de cap,rau, nici acuma nu sint bine, chiar imi ziceam ca nu doresc "la nimeni"asa ceva, deciBiuMilte inteleg si iti doresc sanatate cit mai repede
Andreeaunde sinteti!
antonela sanatate
mifloresanatate si intelegere cit mai repede cu sotul
kristinutzaeste un dulce radu
tonniafelicitari lui Dinu si SA pt role,antoine al meu este un friscos
maryimi pare rau pt andrei,bine ca acuma este mai bine
godzila spune:
Am vazut pozele cu Radu, nu stiu de ce, dar m-a luat asa o melancolie...Kristinutza tu pe unde mai lucrezi ca suntem in domeniu.
Miflore zica ca nici o e intr-un cuvant?...ups, habar nu aveam...sigur?
Varicela ziceti? La Iulia e o epidemie de varicela...dar ea a facut varilixul si inca nu vad semne...eu am facut cand eram mica...sper. Biumil si Nanadana sa va treaca repede bubitzele.
Anya foarte fain filmuletzul...6 ani zici? pare de 8...mai sa fie cu copiii astia ce repede cresc.