Piticodromul de Sept - Oct 2005 (219)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lili_Filip spune:

scuze ca va deranjez....nu ma incadrez in aceasta categorii...dar am o rugaminte la voi....
votati-ne aici: http://concurs.pampers.ro/profile/27625

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Tonnia, sa fie!
O sa inceapa gradi de pe 1 septembrie.
Toata vara Ana o sa stea la casa noastra de la munte, e posibil sa mearga un pic si la gradi de acolo.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

Buna dimineata fetelor,

Andreeea, felicitari pt 37 de saptamani, bravo ca ai fost cuminte si rabdatoare, iar cu lucrul manual m-ai facut paf, ce talentata esti si ce imaginatie ai. Ca sa nu mai zic ce frumoasa e Maria, fotomodela.

Nu v-am mai scris de mult, am citit din cand in cand sa vad ce mai faceti dar nu am apucat sa raspund.
Sunt cam suparata ca Victor e (iar) bolnav, dar de data asta e ceva mai deosebit.
Pe scurt: acum 10 zile s-a plans de durere de sold, l-am dus la spital, eco, radiografie, analize de sange , rezultat: sinovita la sold, adica articulatie inflamata, cu acumulare de lichid, probabil de origine virala.
Intre timp a inceput sa aiba temp, dr a zis ca daca febra dureza mai mult de 5 zile sa-i refacem analizele… ceea ce am si facut, iar spital, iar intepaturi .
Analizele i-au iesit bine, soldul e aproape vindecat, dar el continua sa faca temperatura, deci sunt peste 7 zile de cand sare de 39 de grade de 2-3 ori pe zi si asta ne ingrjoreaza, nu stiu ce sa mai zic. In urma rezultatelor de la sange dr-ii spun sa-i controlam temperatura si atat. Altfel starea lui generala e buna, intre puseele de temperatura se joaca, rade, nu acuza dureri, e ok, dar cand ii creste temp ne vine s-o luam pe campii si mie si sotului ca nu intelegem ce se intampla, nu avem un raspuns clar.
Maine o s-o sun pe dr sa vad ce spune ea sa mai facem.

Va pup, we placut,

Poze noi
Sonia la Un An!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oaana spune:

Of Anto,prin ce treceti voi.Sanatate multa si sa dea Dumnezeu sa fie bine cu Victor.Eu la fel ,cand au febra imi vine sa ma urc pe pereti.

Tonnia.Gripa ,gripa,din aia urata,am zis ca mor.Am facut complicatii,laringita,mi-a dat medicul de familie amoxicilina,dar degeaba,dupa doua zile nu se cunostea nimic,tot lata in pat cu temperatura mare si rau general.Am tusit de ma dor toti muschii de la burta si coaste.De ieri fac ampi cu genta pt laringita,si azi sunt un pic mai bine.Lui Aaron i-am dat doua zile Paragrippe si drosera si a scapat doar cu un pic de febra.Oricum mie nu mi-a fost in viata mea atat de rau,nici macar cand am avut varicela la 24 de ani.

Sanatate multa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

Oaana, mersi frumos.
Am vazut ca si voi tot trageti cu bolile, sanatate multa intregii familii si tie iti doresc insanatosire cat mai rapida.

Poze noi
Sonia la Un An!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Of, Anto, ce porcarie de viroza! Bine ca e mai bine soldul!
De ce-o face febra in continuare?! S-or fi suprapus 2 viroze? Sa ne tii la curent, tin pumnii!

Oaana, sanatate multa!!!

Am cumparat role azi. Lui Dinu i-am luat in-line si lui Sa cu 3 roti, una in fata, doua in spate. Acum dorm, cred ca iese circ mare in dupa amiaza asta cand le-or incerca!
Ieri am fost la o petrecere unde nu mai erau copii, ma asteptam sa plecam dupa o ora, a fost cea mai reusita petrecere la care am fost, am uitat ca am copii, s-au jucat cu toti adultii si intre ei, nici nu ne-au bagat in seama. Ma mai duceam din cand in cand sa vad ce fac, ei...nici nu se uitau la noi, se ditrau la maxim.
Din mai incepe si Sa gradinita, am emotii.

Va pup! Sanatate multa la toata lumea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Buna dimineatza fete dragi!
Anto, of, sanatate multa lui Victor, sa-i treaca temperatura asta nenorocita! Sinovita a aparut ca urmare a unei viroze, am inteles bine?
Oana, dar stiu ca te-ai captusit bine! Sanatate multa!
Tonnia, cum a fost cu rolele?
Bafta lui Sa la gradi, il duci tot la Montessori, nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Cu rolele am terminat repede, Sa nici n-a vrut sa le puna iar Dinu a facut 3 ture prin casa tinut de mine si asta a fost tot.
Da, la aceeasi gradinita merge si Sa, in clasa cu inu, ce-o iesi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinela79 spune:

Buna seara, fete dragi
Anto...sanatate multa.Mie nu imi suna bine febra de 7 zile.Sigur nu e nici o urma de infectie?Eu la febra peste 3 zile ma impacientez.
Tonia, asa si IAris, si cu rolele si cu patinele, totul a durat din magazin pana pe patinoar sau pe strada, in cazul rolelor.Cand a vazut ca nu stie din prima nu i-a mai placut.
Oana, sanatate si tie.Si eu sunt racita de doua zile.Mucesc la greu si nu stiu cum s ama ascund de copil ca s anu ia si el, ca numai bot in bot cu mine vrea.
Miflore, adaptare usoara la gradi, desi nu cred ca o sa ai probleme.
Nanadana, ati scapat de varicela?Cum s-a comportat Antoine la mancarime?
Noi suntem bine.Ne pacaleste si pe noi vremea pe aici, cum a dat caldura cum au inceput sa misune si virusii. IAris e bine, deocamdata fara semne de raceala.E bandit si crizat, dar ne-am obisnuit.Cand face cum vrea el, facem si noi cum vrem noi si intr-un final cedeaza.
A inceput sa fenteze orele de somn de la gradi, doarme tot mai putin, in week-end-uri doarme cam 2 ore la pranz, dar la gradi uneori o jumate de ora.Ca sa nu mai spun ca adoarme pe la 10 seara si se trezeste la 7 fara 10 cel tarziu.In rest numai de bine.La gradi fac multe exercitii de trasat linii de tote felurile care sa ii ajute la scris mai incolo.Se descurca foarte bine.... Ca d eobicei la capitolul mancare sta cel mai prost, nu imi doresc decat sa ceara d emancare din proprie initiativa, sa manance macar jumate din cat ii pun in farfurie.Am zile cand simt ca o iau razna cu mancarea.Daca nu ii place ce are in farfurie foarte greu gasim ceva care sa fie acceptat.Dar asta e deja problema veche.
Ma duc sa colorez, cu el, bineinteles, desi la cat de tare ma calmeaza activitatea asta, imi vine sa ma apuc sa fac din asta un hobby
V-am pupat fete dragi......si va rog rugati-va pt Emma.Eu nu indraznesc sa scriu acolo, pt ca stiu ca orice as spune e prea putin pt ceea ce simte Aida.Eu mai cred in minunea vindecarii.

Mary, mamita lui Iaris(18.09.2005)
"La liberté est le droit de faire ce que les lois permettent"
de aici incolo alte poze noi cu noi
www.totsites.com/tot/iaris" target="_blank">paginuta lui Iaris
Mozart
www.youtube.com/watch?v=XrA2ooglvGc&feature=related" target="_blank">Evangeline

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary ilie spune:

Tonnia, da-mi si mie un link sa vad ce role ai luat pentru Dinu, de vreo luna ma tot uit si eu dupa role pentru Andrei si reusesc sa ma decid care ar fi mai bune.
Dupa ce am citit pe la sfaturi pentru incepatori , le-am gasit pe astea
http://www.amazon.com/Fisher-Price-G7465-My-First-Skates/dp/B00061I51O
Si vreau sa-mi iau si eu o pereche ca sa-i tin companie prin parc.
In weekend l-am dus in parc cu bicicleta, si nu reuseam sa-l mai prindem, neaparat trebuie sa mai fie unul dintre noi cu bicicleta,sau role, ca altfel alergam dupa el cat ne tin picioarele, ca uita sa se opreasca sa ne astepte.

Mergi la inceput