Piticodromul de Sept - Oct 2005 (219)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Bravo Andreea!!! Si c-ai ajuns la 37 de saptamani, si pentru succesul Mariei care este o scumpa si pentru toate lucrusoarele facute cu mana ta!
Ia uite ce s-au mobilizat fetele sa-ti scrie! Ma alatur si eu si-ti doresc nastere usoara si copii sanatosi si cuminti!!! Tinem pumnii!
Nana, multumesc frumos pentru site, o sa comand in curand etichete! Voi ati trecut si nr. de telefon pe ele sau nu? N-o sa-mi intre numele complet si nr. de telefon, de fapt, trebuie sa aleg.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana30 spune:

Andeea,nastre usoara!
Minunate sunt lucrusoarele facute de tine.Mi-au adus aminte de copilarie.Imi facea si mie mama tot felu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanadana spune:

miflore-eu i-am scris numele,prenumele si o masinuta,apropo ne_am uitat la pozele Anei ce a crescut si ce dulcica este facem pupi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oaana spune:

Andreea,ce minunatii ai lucrat tu acolo.Eu nu le-am vazut pe toate,doar cateva la Maria.
Nastere usoara,bebei sanatosi si cuminti,asteptam marea veste si abia astept sa-i vad pe bebei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oaana spune:

Am uitat sa va spun ca eu si Aaron avem gripa.Mie imi este rau tare,cred ca am facut pneomonie,astazi merg la medic.

Mergi la inceput

Buna dimineatza frumoaselor!
Nanadana, ! Si eu o sa-i pun Anei un desen, o printesa sau cel mai bine o las pe ea sa aleaga.
Oana, sanatate multa la dublu!
Andreea?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Oaana, sanatate multa! E chiar gripa-gripa? Brr

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary ilie spune:

Ciao mamici si pitici!
Uite ca mi-au plecat si musafirii si tocmai ce am scapat si eu de o raceala urata, am facut 39 febra si am zacut ca niciodata, am scapat cu antibiotic.Noroc ca am fost bolnava doar eu asa ca m-au rasfatat baietii mei.
Alte noutati nu am, gradinita merge, copilul e bine.
Caut solutii sa-l invat sa manance singur, pentru ca de obicei ciorba nu o mananca decat data de mine, altfel se joaca in farfurie, si in mare parte, la masa abia ciuguleste, mancam noi apoi termin ajutandu-l pe el sa termine ce are in farfurie.Sta la masa cu noi, insa nu mananca din farfurie, se joaca, vorbeste, invarte furculita in farfurie , dam noroc de zece ori, etc.
Am vizitat de curand situl arheologic de la Pompei si m-a surprins placut Andrei , a ascultat cu atentie ce-i povesteam, ma intreba de ce nu s-au salvat oamenii din calea lavei, de ce nu i-a ajutat nimeni, apoi a decis ca trebuie sa-i ajutam noi, eu sa salvez copii si el cu tati salveaza toti oamenii. Cam tarziu dar intentia conteaza, nu?Oricum era foarte atent, intreba ce scrie pe diverse monumente, cine a facut statuia aia, etc. apoi la intoarcere, cand am trecut pe langa Vezuviu, ne-a spus sa avem grija ca vulcanul e periculos.
OANA sanatate si din partea noastra si tie si piticului!
NANADANA cum se simte Antoine, a trecut varicela?
ANDREEA asteptam vesti bune!Felicitari pentru lucrusoarele facute de tine, sunt minunate!
Pupam tot piticodromul!

Mergi la inceput

Azi merg s-o inscriu pe Ana la gradi. Am fost, am cautat, am ales si am retinut loc. Gradinita mi-a facut o impresie f. buna si e relativ aproape, aprox. 15-20min. Se numeste Alba ca Zapada. M-au impresionat in mod special curatenia si bucataria: frigiderele aliniate, fiecare continand cate un aliment, cu termometrul inclus - de ex. frigider de oua, de carne, de legume, frigider cu probele din mancare, blat pentru fiecare leguma, chiuvete la fel, lingeai pe jos. Am fost neanuntata, banuiesc ca asa e in mod constant. Meniul ok, fara crenwursti, branza topita sau porc. Scari sunt in toate gradinitele, la capitolul asta n-am ce face. Dar au protectie laterala. Supraveghere video. Materiale didactice multe, engleza intensiv. Sper sa fie bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Miflore, ce bine suna! Bafta multa! De cand incepe?

Mergi la inceput