LA MULTI ANI Cirese de mai-iunie 2006(73)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns OanaRusu spune:

Citat:
citat din mesajul lui arleena

am pus si eu niste poze cu alex sa-mi vedeti tanculetul
http://picasaweb.google.com/arleena/Vacanta#

gabi imi pare rau ca nu esti bine, iti dorec sanatate si putere financiara sa te ti de tratament. Se poate trata totusi cu antibiotice?sau ramai asa toata viata???....tare stengarita pare daria

doroti sanatate si tie si poate va ajuta domumnezeu sa va mutati totusi la casa voastra.

va pupam

de Alex SUPERSTAR (8 mai 2006)
www.flickr.com/photos/49551753@N00/sets/72157594507626190/" target="_blank">POZE
www.youtube.com/profile_videos?user=arleena79" target="_blank">Filmulete
nasterea

Faine poze! am recunoscut parculetul din Oradea, tare mult ne-a placut si noua....
pe Alex - mie nu mi se pare tanculetz e inalt si f dezvoltat pt varsta lui, dar asa a fost mereu

Oana, mami de Ana Maria (intr-o zi de 13... 13 iunie 2008) si Paul-Victor (ziua cea mai lunga: 21 iunie 2006)
Priveste partea buna a lucrurilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Macrina spune:

Gabi, sanatate iti urez.. Of, sper sa se inventeze ceva tratamente pentru pacatoasa asta de boala. .Si tata e suspect de asa ceva dar nu vrea sa-si faca analizele..

Nici fata mea nu e prea grasuta, are 13,7 kg dar mie mi se pare bine..

Arleena al tau e pui de om mare.. Las ca e bine pentru baieti sa fie mai tanculeti.. ce crezi ca ramane asa?? nici pomeneala.. sa vezi cand devin mai activi, sport, gradinita, ce se subtiaza Dar, oricum, mie nu mi se pare disproportionat, doar mai sanatos asa...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi25 spune:

ARLEENA nici mie nu mi se pare tanculet Alex ... pare foarte inalt si atunci e normal sa aiba si mai multe kg ca astia mai maruntei...osicum sunteti frumosi
Boala mea nu se vindeca....poate la un moment dat sa se inactiveze si la orice chestiuni de imunitate scazuta, emotii puternice....sa revina in forta, faptul ca am fost muscata nu ma protejeaza de o alta reinfectare la o noua muscatura ... etc, antibioticum ma ajuta sa scap de unele simptome urate....dar ... asta e.
Macrina, multumesc. Ar trebui sa insisti la tatal tau...sincer nu doresc nici la cei mai mari dusmani sa suporte boala asta in toata "frumusetea" ei.

Camelia mami de Rares Petru (04.07.2002) si Daria Maria (17.05.2006)
www.youngnutrition.net/member/tickers/31540/ticker4.png[/img][/url]" target="_blank">Evolutie Daria
www.flickr.com/photos/47782891@N00/" target="_blank">Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiion spune:

Gabi si eu iti urezi multa sanatate si sper sa va descurcati si financiar pana la urma.
De fapt ultima urare e pentru toate fetele din Romania. Sa va afecteze cat mai putin criza asta.

arleena nici mie nu mi se pare foarte mare Alex. Gandeste ca al meu are 16 kg. Si cred ca al tau e ceva mai inalt decat Marc care arata cam salbut.Mi-au placut pozele cu orasul ( cred ca era Oradea, nu l-am vizitat niciodata).

Doroti sper sa va vedeti in sfarsit la casa voastra!!!Si sa se rezolve toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arleena spune:

io propun sa deschid un capitol nou ca asta a cam lancezit....asa, sa revenim in forta.

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=141275

multumim fetelor de aprecieri....alex intr-adevar e mai inalt...iese din grafic la vastra lui, daca pana acum era tocmai pe linia de sus....
cum spuneam are 106 cm si 20,7 kg.....is tare curioasa Hora Luanei ce inaltime are....ea a fost mereu cea mai lungana ciresica.

mikiion oradea e in fundalul pozelor cu alex, o mica parte din centru cu crisul, primaria, str pietonala...

Gabi daca iei ceva naturist/homeopat pt intarirea sistemului imunitar nu e mai bine???mna, ma dau si eu cu parera...imi pare tare rau de tine si ma gandesc cum poti sa faci fata.....ganduri bune de la mine si sanatate.

v-am pupat si va astept la noi discutii

de Alex SUPERSTAR (8 mai 2006)
www.flickr.com/photos/49551753@N00/sets/72157594507626190/" target="_blank">POZE
www.youtube.com/profile_videos?user=arleena79" target="_blank">Filmulete
nasterea

Mergi la inceput