Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (76)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

Babytza,Feli,Andy,AncaEva,Luminita,Giulianna
Va multumim de urari,sunteti niste dulci!!!!!!!!!!!!

Anca ma bucur ca a papat Carla,imi pare rau ca a vomitat dar tot e un pas inante ca a papat!

Cd ti-au zis deja fetele ce trebuie,iti mai zic si eu sa incerci sa nu mai le permiti asa ceva....fa-te mai intepatasi nu le mai permite te rog,altfel nu faci decat sa te amaresti si Mikul simte.

tzitziri

Ada sper sa se rezolve lucrurile,nu ma pricep la sfaturi de genul asta dar sper sa va fe bine!

Andy eu cred ca esti o mama f buna doar ca esti singura cu 2 copii si te mai apuca si pe tine nervii,e scuzabil.

Nerantula nu intelegeam ce vrei sa zici cu pampers plin,ma uitam ca pisica in calendar.

Sarbatoritul s-a trezit azi de la 7dormea pe burta..iata o noutate!

de Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Citat:
citat din mesajul lui Nerantula

Foloseste cineva cerealele cu orez, porumb si tapioca de la Nestle?
Acum am prins curaj cand am vazut pampersul acela minunat fara nici un ajutor si ma gandesc sa revin la ideea initiala de a incepe diversificarea cu cereale fara gluten si am dat de astea de la Nestle, care sunt mai putin constipacioase fata de cele numai din orez. Din pacate nu sunt bio ..

www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - soricel iubit 16.09.2008

nu te sfatuiesc, puiul e predispus la constipatie, asta e clar.
poti sa ii dai si cereale atunci cand deja are o masa de legume/fructe.
o parere

Eva, mami de Luca Noah (08.09.2008)

Sunt cel mai frumos din Universul acesta

-----------------------------------------------------------------------

Fara criza nu exista duel, fara duel viata este o rutina, o agonie lenta. Fara criza nu exista valoare. Īn perioada crizei īnfloreste ce-i mai bun īn fiecare, pentru ca fara criza orice vant este o mangaiere. (Albert Einstein)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Paula-Laura spune:

Neata fetelor si sarumana de cafea!

Imi pare rau ca sunt atatea fete suparate sper ca vremea buna sa va faca sa vedeti situatia intr-o perspectiva mai optimista(si sotii vostrii la fel)!

CD Cred ca cel mai bine pentru tine ar fi sa nu le mai povestesti ce probleme ai cu Mikul. E clar ca rudele tale sunt obtuze in gandire si nu inteleg ca nu toti copii sunt la fel. De acum inainte le spui ca mananca, nu extraordinar, dar mananca, se intoarce din cand in cand(cand are chef) si alte asemean. Astfel ei nu mai au ce comenta si nu te mai supara! Pentru ca tu esti intr-adevar prea draguta sa ii iei la rost :) Eu in locul tau ii tranteam usa in nas socrului...

Nerantula felicitari pt KK !! Am vazut filmuletele cu Gruia, e un scump si imi place de mor cum rade! Mihnea e foarte pretios cu rasul in hohote.
Anamona am un singur filmulet de la spa, di aceleasi motive ca nerantula: merg doar eu cu el si trebuie sa il incurajez. Il gasesti www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8351095e1fb8d32a57ac12" target="_blank">aici. Saptamana viitoare intram in piscina si atunci o sa vina si tati cu noi sa filmeze
Babytza pupam soricelul mancacios!

Andy.p si mie mi s-a intamplat de cateva ori sa vomite cu jet dupa masa de dimineata, si pe cuvant ca eram mai mult decat calma! Daca e un episod izolat nu trebuie sa iti faci probleme, mai ales daca a fost agitata. Eu daca e agitat in timpul mesei il mai tin in brate, culcat sau semi-culcat cateva minute inainte de a-l ragai. Nu are rost sa e invinovatesti, zic eu.

Mami de Mihnea (09.10.2008)
poze
www.onetruemedia.com/shared?p=7a2406b2610465e5331ebf&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LUCUTTA spune:

Preetysi la noi e mica fontanela adica aproape inchisa.E bine sa nu iti faci probleme.Eu ii dau 4 pic de vigantol ca asa a zis dr de la 4 luni.Pana la 2 luni ii dadeam 2 pic apoi 3 si acum 4pic.

Gaia.neviaimi pare rau ca ai probleme cu sotul dar sunt convinsa ca o sa le rezolvati in bine.Eu cred ca problema este pe fondul stresului si al oboselii ca nu-i usor cu 2 copii mici ,trebuie sa le acorzi lor toata atentia si atunci de voi nu mai aveti timp.Sfatul meu ar fi sa-ti iei sotul si sa mergeti intr-un wekend undeva ,la munte unde sa fiti numai voi doi sa va dragaliti,sa va distrati,sa discutati si sigur problema se va rezolva.

CDstiu ca e dureros sa t-i se reproseze anumite lucruri si tota lumea sa-ti dea sfaturi pe care tu le sti deja referitor la copil ce si cum trebuie sa faci cu el dar parerea mea ar fi sa nu le pui la suflet si nici sa fi rea cu ei ,sa va certati ca apoi tu vei avea sentiment de vinovatie .Cel mai bine este dupa parerea mea sa-i eviti o perioada daca poti pana se limpezesc apele si totul va fi ok.

Despre noi va pot spune ca suntem putin mai bine,bb a dormit bine aseara si a inceput sa pape .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

Eva eu cred ca poti face orice combinatie atata vreme cat lui Noah ii place si ii prieste!Asa ca pofta mare la mar crud cu morcov fiert!

Nerantula orezul constipa,de ce nu incepi cu alte cereale decat orez?noi asa am facut si nu am avut probleme cu scaunele!

de Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns preety spune:

lucutta noua ne-au taiat vigantolul de tot... din cauza fontanelei aproape inchise... l-am intrebat aseara si pe dr de la bagdazar de treaba asta si a zis ca da... trebuie suprimat vigantolul!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

Musette,La multi anisori!...cred ca putem spune asa dupa jumatate de an

Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LUCUTTA spune:

Preety am sa intreb si eu vineri cand merg cu el la control daca mai trebuie sa-i dau ca m-i se pare si mie mult 4 pic daca fontanela e asa mica.

Aaa sa va mai zic ce m-am necajit ieri cand am aflat de la cumnata mea ca Sergiu are si conjunctivita.Eu am vazut ca ii tot lacrimeaza ochisorul drept dar m-am gandit ca din cauza racelii ca nu e umflat la ochi si nici rosu nu este.Asa ca acum ii dau colir cu Sificetina la indicatia dr.

I-am facut acum mar dar s-a oxidat putin ,l-am pregatit pe cand se trezeste dar se pare ca doarme bine.Are ceva sau sa-i fac altul?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simodina spune:

Nerantula eu stiu ca porumbul este bogat in fibre si regleaza tranzitul deci ar trebui sa contracareze efectele orezului. Acum era de preferat sa fie bio dar pana la urma nu cred ca vom reusi vreodata sa dam numai alimente bio copilului...Dar ce ai folosit de a iesit afara? De ce nu mergi pe aceleasi cereale, ca parca asa a iesit, nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Preety, si noi avem fontanela aproape inchisa. Vigantol de la inceput am luat 2 pic/zi, acum ne mentinem.

Mamica fericita de Carla Alexandra (13.08.2008)
Piti mic se face mare

Mergi la inceput