Cluj rulz!!(90)- Primavaro unde esti?

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mariana tache spune:

hi, everybody.

Ce fac fetele?

Simona, sa va tina D-zeu tot timpul in brate.

Flavia, ce frumos ca e primavara la voi! parca s-a simtit pachetul tau primavaratec; azi a fost frumos si la noi.

Ah, Raluca, eu nu stiu cum te poti abtine; ce i-as spune eu cateva sa le tina minte; zau daca nu!si ce daca e mama sotului; dar ea nu intelege ca esti sotia fiului??? Sau de aia isi gaseste treaba si daca nu e cazul?!

Erika, este mai bine Beatrice? sper sa ne dai vesti bune.

Stanca, f reusita petrecere . Copiii s-au super distrat.

Noi... f bine; beneficiem de bunic in acest weekend si suntem cu totii f happy.
Sa aveti o duminica de vis!
tuturor.

Mariana, Stefan (20.04.04), Simon (30.08.05)
poze cu noi: 1 , 2 , 3 si 4
Nasterea lui Stefan
Nasterea lui Simon

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana tache spune:

http://www.youtube.com/watch?v=jdAk_DbNkHY

e un link cu cele 3 fete; sa vedeti ce frumoase au fost. :-<

Mariana, Stefan (20.04.04), Simon (30.08.05)
poze cu noi: 1 , 2 , 3 si 4
Nasterea lui Stefan
Nasterea lui Simon

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucames spune:

vai tu fetelor... m-am distrat de cum v-am povestit de socrela mea... mai, s-o tina D-zeu sanatoasa (ca sa ma lase pe mine-n pace)Mariana, sa stii ca ea nu spune multe-n fatza, dar o simti uneori ostila si cred ca daca as incuraja-o, n-ar iesi kiar ok. Decat sa-mi fac ganduri-ca oricum imi fac- mai bine las de la mine...

azi am fost harnica tare; am spalat geamurile alea de care ma plangeam, am facut ceva de papa, spalat 3 ture de haine, stiti voi, shmotru... baietii mi-au iesit la plimbare, la soare mi-e dor de Stefania, dar ii merge bine cu mama mea, asa ca incerc sa n-o privez de ac. bucurie

Erika, sanatate Beatricei

Mariana, azi am fost in vizita la neamurile mele, verisoara Georgianei si a Roxanei... nu pot povesti de cat de greu incercata e familia, a fost mai mult decat oribil acest accident...si cat era de plina de viata si frumoasa... clipul pe care l-ai postat l-am vazut si noi azi

Stiti ca va povesteam de prietena mea de la Oradea, bolnava... n-a reusit sa invinga boala, iar medicina e mult prea limitata din pacate... sper ca acum sa aiba parte de odihna si liniste, ca tare s-a chinuit Dumnezeu s-o odihneasca, iar fetitei ei sa-i dea parte de oamnei buni, ca cred ca e greu sa cresti fara mama M-a marcat tare povestea Ioanei, dar n-ai ce face, decat sa revizui din nou si din nou viata, bunele si relele din ea; si-atunci ma gandesc ca trebuie sa fiu mai docila, mai buna la suflet, mai rugatoare de Dumnezeu-cum ar spune bunica mea.

acum ma duc sa fac un dush si sar in pat, ca la 12-1 iar urla bb ca-i trebuie in pat la noila tzatza evident

de doua zile repeta dupa mine: ma-ma, pa-pa, ba-ba, ta-ta

pozici Stefania si Luca-Mihai

mama si sotie fericita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

Ciao dragelor!

Vai Mariana, mi s-a facut pielea de gaina...sarmanele rude ramase, nu stiam exact cine ce-a patit in accidentul ala nemaipomenit, habar nu am cum s-a intamplat, cine a condus, am auzit doar tangential, si acum vad ca au murit 3 fete atat de tinere. Dumnezeu sa le odihneasca si sa-i maingaie pe cei ramasi...Doamne Fereste!

Cristiana nu numai ca am vazut filmul, dar dupa am citit toate cele 4 carti din serie in engleza, in romana au aparut doar primele 3 si-s scumpe rau. Le-am imprumutat de la o prietena, tu de ce crezi ca am dat asa de tarziu testul auto? Ca nu puteam sa las cartile alea din mana! M-au prins intr-un hal far ade hal, iar la citit m-a ajutat faptul ca am vazut filmul, efectiv am trait fiecare secventa si-mi imaginam chipurile personajelor, a fost fantastic! Sunt No.1 fan!

fetelor, va si noapte buna!
pe maine!
Roxa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nonna spune:

Buna dimineata si chiar ca e buna ca e asa frumos afara....
noi suntem bine, eu singura cu 2 copii, sotul plecat de 3 zile dar vine maine si eu mai merg la mama ca mai sta cu asta mica un pic si mai respir si eu.

Ralu draga tu nu ai ajutor la curatenie dar eu nu am ajutor la nimic, mama lucreaza si soacra e bolnava si nu face absolut nimic numai vorbeste tampenii si se amesteca unde nu trebe si stam cu ea in casa dar separat totusi. eu ma descurc dar acum am problema asta cu discopatia lombara si ma misc greu si nu am sanse sa ma refac daca mai ridic si nu fac ceva recuperare. si normal ca nu am timp asa ca am nevoie de un pic de ajutor iar sotul nici macar la plimbare cu copiii nu iese si multe ar mai fii de spus dar nu am timp.....

Criza financiara nu ne afecteaza direct, sotul e bugetar, artist iar eu sper la cei 85% din salar si peste un an vad eu ce va fii la servici, ca oameni bolnavi tot o sa fie.

Carrie nu mai am nr. tau, asa ca te rog trimite-mi un PM. Merci

Va dorim o duminica fainuta si calduta,
Nonna si copiii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

serus gagici

f frumoasa zi intr-adevar!parca renasc

desi ma confrunt de ceva vreme cu niste migrene f nasoale si efectiv nu stiu de la ce si ce sa le fac...ochii imi sunt ok , am privire de vultur, am mai pus pe seama racelii dar le aveam si inainte asa ca orice idee e binevenita!

Ralu, vorbim dupa masa...dar tare m-a intristat vestea cu prietena ta...nu stiam ca e o boala mortala mai ales in zilele noastre si mai ales la o fata asa tanara.cum se descurca sotul ei?nu putem ajuta cu nimik?

Mariana, si videoclipul cu copilele m-a rascolit rau...asa de tinere, frumoase, avand viata inainte.ma gandeam ca poate au murit fara sa fii fost indragostite , fara sa fii iubit inca, la inceputul vietii.
nu stiu care dintre voi stie(Ralu sigur)dar ...si mie mi-a murit prietenul in liceu...exact ca la accidentul fetelor, au murit 3 tineri de 18 ani,si unul dintre ei era iubitul meu din liceu.a fost o tragedie cumplitaiar la cativa ani distanta i-a murit la Mihai cel mai bun prieten la 23 de ani...
nu vreau sa va stric aceasta zi minunata...dar vazand fetitele astea si cum au sfarsit ...m-a rascolit.

va pup, mai viu dupa ce ma binedispun

Mergi la inceput

buna dimineata dragele mele!!!

va invit la cafea calda, minunata, numai buna de trezit simturile amortite (ale mele)

Stefania aseara a inceput sa planga ca ii e dor de "buni"(de mama mea unde fusese in vikend) asa ca a trebuit s-o sunam la 10 sa se linisteasca apoi am bagat-o in pat la noi; nu va explic ce fericire pe ea si-n consecinta, la un mom.dat am dormit toti 4 in dormitor-nu degeaba am vrut pat maredeci cred ca azi imi trebe 2 cafele; cine mai vine ??!!??

Criss,poti confirma si tu, dar voiam sa laud plozii: domnisoarele s-au jucat fara sa se certe, fara sa faca vraiste camera, ideal!! dar cei din generatia tanara puteau sa-si scoata okii, daca nu erau supravegheatietc.etc.

Nonna draga, si mama lucreaza si e atat de fericita daca-i dau fata-n vikend, kit ca si mie mi-e cam dor de ea atunci... soacra mea nu-i bolnava, o mai doare spatele, dar de plans se plange-ntr-una... n-am ce-i face, ca ea tot pe-a ei o tine DAR sotul nu prea are de ales, in cazul nostru, musai sa-mi ia copiii dupa-masa de pe cap, sa-mi fac treaba; ieri l-a scos pe Luca afara in 2 ture, mai mult pe jos decat in carucior, l-a dat pe hinta, s-au distrat de numa. Tie sanatate!!!

Erika, noi cand ne vedem??? spune-ne ca-i bine fata!!! te sun azi

Roxano draga!! dupa cum scrii mi te imaginez cu cartea-n manaeu clar ca as avea cosmaruri o sapt. daca as vedea un film de-asta

azi vreau sa-i pregatesc fetei costumul p.o.p.u.lar, ca miercuri au filmare de dansuri la gradi

va pup si va doresc o zi frumoasa, cu spor!!!

mama si sotie fericita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nana_sim spune:

Buna dimineata din ciripit de pasarele!

Incredibil ce galagie fac suratele pe alee si pe camp, desi nu-s copaci in care sa se agate ... stau si ele pe iarba, pe gard. Cred ca striga dupa primavara dar mie imi place galagia asta.

Am avut un weekend productiv, cu toti ai mei in vizita, ocazie cu care am mai strans niste bani pentru campania de Paste (apropos, va rog sa nu uitati de ea), respectiv 100 de lei de la sora-mea si 80 de lei de la mama. Cu cei 50 de la mine iaca, am facut 230. Stanca sau Simona, care puteti, deschideti lista va rog

In rest ... iar munca, iar agitatie. Culmea e ca nici fara n-as rezista

Flavia asa de bine mi-au picat vorbele tale, multumesc frumos De cand am citi imi tot suna in cap deviza acee cu do your best ... Ce adevarata este, sau ce buna de urmat o gasesc!

Pregatiti-va ca se anunta inca o saptamana cu frig, dar nu va lasati ca sigur vine si soarele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nonna spune:

E super fain sa dormi noaptea...........e prima noapte in care nu s-a trezit sa pape!!!!!Sper sa o tina tot asa!

cafea tot vreau dar sunt mult mai odihnita si azi vine tati acasa

O faza tare sa va zic cu soacra-mea sa vezi cata minte are....nevoie. Ieri eram cu asta mica in brate si ea iese cu cei 2 pekinezi ai ei din casa in curte unde sunt niste scari si eu cum nu vad in jos si cum ma doare spatele si ma misc ca trasa cu cheia, ma impiedec de o javra si dau sa cad pe scari cu bebe in brate si normal ca ii dau un picior la javra de zboara vreo 2 cm si se supara soacra de nici nu mai vorbeste cu mine sau cu copilu mare ca am indraznit sa-i lovesc potaia, adica mai bine cadeam numai sa nu dau in caine..adevarul e ca ii pasa mai mult de javre decat de nepoti asta e f. clar

va si fug la treburi, sa aveti o saptamana excelenta

Mergi la inceput

buna dimineata!! eu cu in fatza, altfel nu functionez, si cu bebe in zona

Nonna, a dormit gaza si a doua noapte neintrerupt??

bebele meu la 12 punct urla ca din gura de sarpe, nu tace leganat de tata-so, asa ca trebuie sa-l iau eu... si iar dormim in 3 e doar o perioada, asa ca mai am rabdare....

mama si sotie fericita

Mergi la inceput