Cluj rulz!!(90)- Primavaro unde esti?
Raspunsuri - Pagina 12
ralucames spune:
buna dimineata frumoaselor!!! poftiti de savurati
alaturi de mine!!
Oana, sa va traiasca feciorul, dar si minunea de fetita, sa va bucurati mereu de sanatate si dragoste, liniste si implinire!! 

noi am fost in vikend la tara, am stat la soare toata ziua de sambata, dar si duminica, copiii s-au zbenguit in iarba proaspata si curata, o fericire, ce mai
ma duc la bb, dar sper sa mai vin azi
pa-pa
pozici Stefania si Luca-Mihai
mama si sotie fericita
nonna spune:
LA MULTI ANI,Dragos, sa cresti mare si sa fii sanatos!
Arleena, daca poti, te rog mult sa ne treci si pe noi in listuta, caci eu nu am reusit sa-mi fac semnatura dar iti scriu datele:Vlad 20.10.2003, Diana 17.04.2008. Multumesc frumos
As vrea sa dau si eu 50 RON pt.Campania de Pasti dar nu stiu cui? Cristiana eventual ne putem intalni undeva in cartier, am veni noi inspre voi pana unde se poate merge cu caruciorul, caci sunt cam sparte drumurile pe aici
si uneori nu ai cum trece. vorbim la tel.inainte.
Daca nu, cum sa fac sa ajunga banutii la timp?
va dorim o saptamana excelenta si 
Nonna si copiii
asi spune:
No servus gagici.
Sambata m-am tot gandit ca e cinva nascut in 3 aprilie dar nici cum nu mi-am dat seama as ca:
La multi ani Dragos!!!!!
In we toata ziua am fost pe afara.Duminica am fost la tara si abia am reusit sa conving copii sa revenim acasa atat s-au simtit de bine.
Nonna banii de campanie ii adun eu dar daca reusesti sa ii dai Cristianei e perfect.
Cristiana produsele sunt naturale obtinute din extracte de diferite plante si ceruri de albine.Eu folosesc uleiul de copii ca Maria are o piele foarte sensibila si uscata (urmeaza sa iau si gelul de spalat), crema de calcaie de care sunt extrem de incantata si care merge si pe cosuri excelent , si un ulei de corp pentru mine.Eu sunt foarte incantata de produse si vreau sa incerc crema de fata.Cine a folosit-o odata nu a mai renuntat.
Roxa vreau si eu consolare la Musette
Ei sunt norocul meu : Razvan si Maria
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
mariana tache spune:
Buna seara, dragele mele!
Cate o
si
pt fiecare.
LA MULTI ANI, DRAGOS! Sa ramai la fel de frumos pt tot restul vietii tale; Oana, sa-ti traiasca printzul; te-am sunat sa va urez, dar nu mi-ai raspuns.
Multumesc pt sustinerea privind excursia mea la Buc. trebuie sa va spun ca a fost destul de bine, peste asteptari, desi nu si-a atins scopul suprem; dar, sa spun asa, e un inceput bun.
Sambata am dus copiii in MM; si raman acolo pana dupa Pasti; sunt home alone; si-mi fac de cap
; musai sa ne intalnim!!!! mi-e dor de voi; copiii sunt extrem de fericiti pt faptul ca-s in MM; inainte de plecare spuneau oricarei persoane cu care intrau in dialog ca pleaca la farcasa; inclusiv pe autobuz; si o pers. l-a intrebat pe Stefan unde e Farcasa; i-a raspuns "la 125 km de cj"
(lucru perfect adevarat).
Sanatate multa multa bolnavioarelor noastre si copilasilor!
Stanca, sa-mi dai si mie pt proba o picatura de ulei
; cum ai dat de produse?
Roxana, cand apare filmul cu pricina sa ma chemi si pe mine; suna f interesant; avand in vedere ca sunt in love with Gary Oldman din Dracula, trebuie sa-mi placa ce povestesti tu.
Simona, a ajuns cu bine Calin?
Cristiana, musai musai sa cercetezi ce-i cu durerile alea de cap; nu-i ok; si eu aveam dureri cumplite de cap inainte sa-mi fac ochelarii (chiar daca nu asa dese ca ale tale); dupa ce mi-am facut ochelarii am scapat si de dureri; sigur si la tine exista o cauza.
Raluca
; cum a fost la inot? o poza cu Luca frezat nu ne dai?
Gata; atat m-a tinut memoria
' am avut mult de citit din urma; pt restul fetelor al doilea
.
Sa aveti noapte linistita iar maine sa incepeti o zi buna!
Paaaaaaaaaaaa.
Mariana,
Stefan (20.04.04),
Simon (30.08.05)
poze cu noi: 1 , 2 , 3 si 4
Nasterea lui Stefan
Nasterea lui Simon
Sanatate Maxima!!!
roxana1974 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mariana tache Buna seara, dragele mele! Cate o si pt fiecare.Roxana, cand apare filmul cu pricina sa ma chemi si pe mine; suna f interesant; avand in vedere ca sunt in love with Gary Oldman din Dracula, trebuie sa-mi placa ce povestesti tu. |
pisi, filmul asta a fost si a trecut...poate sa vedem daca nu-l mai prinzi la Odeon in Polus ca la iulius a trecut...
pusi
ralucames spune:
buna dimineata!!
am baut cafeaua, am dat de papa bebeului, acum il imbrac sa iesim afara... apoi, cat doarme, sa ma apuc de ceva treaba, ca vin sarbatorile si-s destul de in urma...
Stefania a fost o mare figura la inot: s-a agatat de gatu lui tata-so si nu s-a mai dezlipit decat cu forta, apoi a intrat in sala cu bazinu si a iesit de acolo ff uscata, deci pricepeti, nuu?? n-a vrut sa intre-n apa de-fel!! asa face la toate activitatile care-s pt. prima data la ea... asa ca azi mergem iar, dar numai daca vrea sa intre
vin maine cu detalii, ca azi precis nu mai apuc.
-bb frezat e mortal, i se vad okii atat de proeminenti, sprancenele negre si mari, ce mai, o dulceata (aviz Nonna, poate il vrei de ginerica
) dar de pus poze inca nu stiu cum fac, ca am uitat cum se lucreaza cu webshots-ul![]()
Mariana, ce ma bucur pt. tine si copilasii fericiti
Criss, ce mai zici draga mea??
aaa, am zarit-o intr-o zi pe rolo, pai de ce bagi capu fato si nu zici nik despre voi??
ia fa bine zi ceva!!!
Svety, voi cum sunteti??
am plecat afara, paaaa
pozici Stefania si Luca-Mihai
mama si sotie fericita
Yagmur spune:
bag si eu capul pe fuga.. am reinceput munca, din pacate fac cu totul altceva decat inainte, mai nasol, fara satisfactii.... dar asta este... voi cotiza si eu la campania, dar in acest an doar cu 30 RON...
incerc sa scriu mai multe, dupa ce ma prind care e treaba cu noul meu departament, unde sint un fel de om bun la toate 
pupici
Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006) varsta Luca
mariana tache spune:
Buna, dragele mele!
as bea o cafea cu menta si nu am ciocolata adecvata; mi-a trecut acum un gand: oare am de unde sa-mi cumpar sirop de menta???
Manu,
ma bucur ca ai reinceput munca; e de bine zic eu, chiar daca faci altceva; o sa te obisnuiesti tu, ca esti fata desteapta si ne-ai dovedit de atatea ori ca nu te lasi doborata f usor!
Raluca, poti sa incerci sa pui poze pe situ google de poze; mie imi place mai mult.
Roxana,
bine-a fi si la Polus; doar sa ma atentioneze cineva
.
Ok, dragelor; spor in toate
; keep in touch
Mariana,
Stefan (20.04.04),
Simon (30.08.05)
poze cu noi: 1 , 2 , 3 si 4
Nasterea lui Stefan
Nasterea lui Simon
Sanatate Maxima!!!
arleena spune:
hello 
am facut si modificarea cu sarbatoritii lunii aprilie....fata de lunile precedente luna asta se pare ca vor fi chefuri din plin...plus sarbatorile de Pasti....deci e o luna a chefuielilor![]()
daca am omis pe cine pt lista campaniei de pasti sa ma traga de manaca...
eu ma simt mai bine, slava domnului ca a trecut. din pacate despre alex nu am vesti asa de bune....joi am fost la spitalul de copii pe motilor, la ORL, pt audiograma si alte teste....dupa ce luni am fost la control....in fine nu am stat ca ne-am enervat la culme, sotul facea spume si daca mai stateam cred ca iesea scandal mare. medicul ne-a zis sa mergem la 10 cu copilul nemancat, nebaut....am ajuns noi acolo ne-a facut asistenta foaie de internare de zi...si stam, si stam...alex de la 6 dimineata cerea lapte, apoi apa, mancare, etc...in spital era nasol ca nu avea nimic de facut si deja nu mai putea de foame si sete si nici nu mai stiam cum sa-i distrag atentia.dupa 40 min intreb daca mai dureaza mult....asistenta"ahh, pai sigur, pana termina dl doc consultatiile" il sun pe sot si imi zice ca mai sunt 10 pers....asa ca am decis sa plecam, nu-mi pot bate joc de copil tinandu-l infometat si insetat....alea s-au ofticat p-acolo cum adica plecam, ca mi-au facut internarea, bla bla...i-am zis uite asa, cum am venit asa plecam, care e problema....sotul facea cu nervii, dupa ce plateste o grada de zeci de milioane la CAS, ne zice doc sa venim la 10 fix si ne mai pune sa si asteptam....10 pacienti x 10 min .....nu mai puteam sta....am plecat cu nervi de acolo si am ajuns acasa si m-am pus pe net sa caut ceva cabinet perticular(la interservisan nu fac la copii as mici audiograma).....evident ca nu am gasit nimic.....
joi mers si la oradea, vineri dimineata se treeste alex cu o durere de ureche de nu mai putea....am mers la spitalul pelican(super dotari, medici multi, preturi f accesibile) la medicul care m-a operat pe mine mai demult si cand ii vede urechile lui alex...si-mi zice ca are otita seroasa de vreo 3-4 sapt si ca trebuie operat mi s-a facut rau. de aia nici nu aude copilul calumea cand vb in soapta, sau pe un ton mai jos....nu-mi venea sa cred ca medicul din cluj nu vazuse asta....si de luni ne=a trimis acasa fara niciun tratament. acum ia 10 zile antibiotic plus enshpe mii de siropele, o punga de medicamente are de luat.....
mi-a detailat medicul despre operatie si defapt nu e asa de grav pe cum suna, doar ca puteam evita, si defapt el spera dupa trat medicamentos sa nu fie nevoie de interv ....asa ca luni mergem iar la oradea la control....
raluca cum a fost azi la inot?alex are acum interdictie....sper sa nu dureze mult....
ahh...dupa episodul asta am decis sa nu-l mai duc pana in toamna la gradi....toti colegii lui tusesc si au mucii si nu vreau sa fie iar bolnav...ma gandesc sa schimb si gradinita....ca desi au in regulament ca nu poti duce copilul bolnav la gradi cam toti is tusitori si mucosi...doamne feri, saraci copilasi...sper sa nu mai fie si altii bolnav ca al meu....
pana la urma a venit si primavara....la oradea sambata ne-a inflorit ciresul in curte....caisii erau deja in floare....plin de narcise, zambile.....super....si mult mai cald ca la cluj....vad ca din iarna dam direct in vara cu temperaturile astea....
o dupa-amiaza placuta tuturor
de
Alex SUPERSTAR (8 mai 2006)
www.flickr.com/photos/49551753@N00/sets/72157594507626190/" target="_blank">POZE
www.youtube.com/profile_videos?user=arleena79" target="_blank">Filmulete
nasterea

Oare cum de n-am vazut nimic pana azi?