Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (82)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monik16 spune:

Salutari si de la noi!

Am tras chiulul la greu pe anul asta. La inceput mi-era ciuda ca stau prea mult pe forum, parca eram dependenta asa ca mi-am propus sa ma abtin vreo saptamana. Am reusit atunci dar mi-am iesit din mana ci acum mi-e ciuda ca intru prea rar si nu mai apuc nici sa mai citesc.
Noi suntem bine, avem 4 dinti care au aparut acum o luna jumate in 3 saptamani, cate 2 odata, prima data 2jos apoi 2 sus si al 5-lea se chinuie de vreo 2 sapt sa iasa jos. E mai smiorcaita cateodata de la ei banuiesc si ii mai dau seara nurofen.
Am mai citit de copii care merg tinandu-se de mobila, noi suntem mai puturoase, abia am pornit de-a busilea. Nu vrea sa mearga, cand o pun se agata de mine sa o iau asa ca o mai las.
Cu mancarea nu se prea omoara. Abia astept sa faca 1 an sa-i pun si ceva sare, smantana, unt, biscuiti cu gluten ca aia de orez pe care i-am gasit eu sunt nashpa.
Mie mi-e groaza de intarcat... N-am apuucat sa vorbesc cu medicul dar as alapta-o mai mult de 1 an. Se culca mereu la san si e asa usor. Am o prietena care o leagana pe fata ei si o ora jumate...
Am iesit intr-o seara in oras si asa greu s-a culcat, era gramada la pieptul meu, nu mi-a primit biberonul. Pana la urma a adormit in brate dar fff greu desi era f obosita. Acum deja daca vrea la san ma trage de bluza si baga nasul , e haioasa...
De vorbit nu prea zice mare lucru; tata a zis prima data , acum zice si mama dar mai des tata, baba, dada... Mama zice daca ii e foame sau e suparata .
Cu greutatea nu stam f bine, are 7700 g si avea acum o luna 74 cm, dar nu-mi mai fac griji ca mereu a fost mai mica dar pe ansablu a evoluat ok.
E innebunita dupa dvd-urile alea de la Superbebe si dupa reclame (ca toti bebelusii), dupa telefoane (sapt trecuta i-a luat mobilul lui ta'su si l-a pus la ureche pt. prima data) dupa telecomanda (ne certam pe ea ). Pana acum a invatat doar sa arate nasul, gura si ochii. Trebuie sa ma ocup mai mult de ea ca nu prea avem activitati educative. Ma gandesc ca ar trebui sa fac un program zilnic, sa exersam anumite chestii...De multe ori o las sa se joace singura sau sa se uite la dvd-uri ca sa fac mancare, curatenie... Daca mai si plecam din oras stau o zi sa fac bagajul si 2 sa le desfac si sa spal, la intoarcere (ca plec cu juma de casa chiar daca e pt. 2 zile). Mi se pare ca imi ia mult timp si facutul mancarii ei, spalatul vaselor... Asta e! Ma bucur din suflet ca pot sta eu acasa sa am grija de ea si nu trebuie sa ma duc la serviciu. Acum e deja dependenta de mine, nici cu taica-su nu mai sta.
Desi nu ma ajuta nimeni si nu mi-a stat nici macar 5 minute altcineva cu ea (in afara de sot care mai sta cu ea seara cand mai fac eu cate ceva prin casa) nu ma plang si ma bucur ca ne-am descurcat singuri. Cand mai iesim cu prietenii la restaurant mergem la nefumatori . Merge prin carciumi de la 2 luni (prima data am iesit la terasa in parcul Moghioros deci era in aer liber totusi ). Sotul vrea sa o aducem pe mama soacra ca sa iesim si noi la un film dar parca nu ma lasa inima... Daca ar fi dupa mine i-as lua doopuri si as lua-o si la film (in ultimul rand as putea si sa o mufez ).

Cam atat despre noi... destul!!
Le dorim tuturor m&m si mamicilor virusati, cu bubite sau alte probleme sa se faca bine! Celor ce se sarbatoresc le uram "La multi ani!"

Pupici la toata lumea!




MAMI DE PRINTESA Sara-Maria - 29.05.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MsBB spune:


Daca tot mi-a dat mandra trezirea pun de-o , ma duc sa pregatesc micul-dejun, m-am trezit cu o foame de lup.

Stefany - inseamna ca dai de baut , dupa cum vorbesti imi dau seama ca ai facut bine si ca iei examenul. Bravo! Astept confirmarea

monik16 - uelcom!Mai cunosc o chiulangioaica , mai greu a fost sa scriu primul mesaj si acum nu mai scapa lumea de mine Te-ai intors cu 4 dinti in plus si cu o fetitza tzatzo - dependenta Stie ea ce stie, nicaieri nu-i mai bine decat la pieptul mamei.
Fii-mea nici nu baga in seama DVD-urile alea asa ca nici nu m-am obosit sa mai cumpar numarul de luna aceasta. Mai mult ne-am uitat noi la ele . Ei ar trebuii sa-i faca un DVD cu reclame, eventual cu promo de la U-tv.


Adriana mami de Andra , noastra!
Poze Andra (20.05.08)
Andra creste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

niatsa,multumim de -ele.

monik, welcome bec! sa stii ca io deja pun un vraf de cutit cu unt, un pic de mastanica la fata. Nu sare, nici nu sunt f. de acord, adaug un pic de lamiie, frunze de patrunjel la fiert, avocado - care e de un succces nebun, ce mai, gatesc ciorba ca pt mine, numai fara sare. Dupa aia ii separ ei, si adaug sare pt noi. Am zis ca pt mine, nu ca pt tati, ca el e cu porc-arii, prajeli, chestii mai grele.

cat despre alaptat, alapteaza cat poti de mult!!!

edit: mai v oiam sa zic ceva, dar nu stiu ce. Pe langa felicitari la mamicile noastre deshtepte foc stefany+Alysh

A, la ce restaurante ati fo cu puii mici? adica de nefumatori? si mai ales, sa aiba scaun de cupil? Ca l-ash invita si io pe tati....



o soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

HAllo si de la noi!!!

Sper ca va mai amintiti de noi, suntem ok....dar cu febra mare din cauza de dintisori. Ies dintisorii de sus si de vineri numai cu 40 febra mi-a stat pana luni iar ieri vad ca nu a mai facut febra. Am un morcov cu tot cu iepure bagat ca acum 2 sapt a venit nepotelul meu de la BV(6 ani) si s-a jucat cu ai mei copilasi iar la 2 zile i-a erupt o frumoasa varicela. Sper ca cel mare sa sara capitoll asta desi aseara am obs 2 bubite pe gat. Doamne ajuta sa fie cosulete si atat ca tare imi e frica de Tudor ca e prea mic.

In rest...vad ca vb de petreceri de 1 an....wow abia astept si eu....sa vedem cum si unde o facem.
Cat despre gatit pt Tudor...noi nu avem restrictii, mananca cot la cot cu noi de toate. (fara porcarii, prajeli & co) Ciorbele si mancarurile gatite le fac pt toti la fel : cu un pic de sare, ulei si ies f bune. Oricum gatesc pt 2 copilasi asa ca mancam si noi mai dietetic.

Acum va poop ca tb sa plec la scarbici...dar promit sa mai revin...dar in ce ritm scrieti voi....nu prea apuc sa tin pasul!



Diana mamica de www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/72157604771385748/" target="_blank"> Tudor-Dumitru (17.04.2008) si de Stefan-Cristian (14.11.2005)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/" target="_blank"> Poze 2008 cu cei 2 flacai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Buna dimineai de la noi fetele.
Monik, bine ai revenit, nu tb s-o intarci neaparat, da-i macar un an...dar dc ai unde s-o lasi, incearca sa te desprinzi un pic, mie mi-ar prinde bine, dar n-am unde...
Dordia, pai cred ca febra asta mare nu e de la dinti. Ia urmareste-i bine. SUcces mult!
Adriana, ma bucur ca e mai bine annika. Pupici fetelor cucuietelor.
Alysh...bravo, felicitari...Numai eu sunt mai emotiva pe zi ce trece? Eu iti spun bravo nu pt 10 cit pentru lipsa d eemotii...super!Noi nu avem spatiu pt ppetrecerea d e1 an, dar cred ca vom merge la un restaurant, ceva restrins nasii, parintii , noi, sis si fratele lui cip. La 2 ani facem probabil ceva mai mult.
Doloress, tatal tau imi aduce aminte de socra-miu. El isi serba nepotii in fiecare lunisoara implinita, facea petreceri cum spui tu si fara motiv, sau inventa motiv, doar ca era duminica si era suficient sa bage o petrecere. CIt am stat la ei 3 ani ce-am mai suferit din cauza asta....
Stefany, felicitari pentru examen!
Inais, urita vreme am avut ieri mai ai vazut, am stat cu copilasii numai in casa. Dar azi s-ar putea sa avem mai mult noroc. Si noi ca si tine abia asteptam sa iesim.

Scriu din amintiri asa ca nu mai stiu cui as vrea sa raspund.
Va las, ma apuc d ecitit si o astept pe sis sa vina de la mama (au dormit acolo ca-i mai mult spatiu).Sa-l vedeti pe Mirci ce s eantreneaza dupa Matei, cred ca are dreptate Inais, cind vad la altii reactioneaza mai repede si invata mai repede.
Va pupez pe toatili.

Simona, mami de baieti

David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)

www.onetruemedia.com/shared?p=73230cba168c08670e90d4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns socrate spune:

Simona vroiam sa zic de ieri ca probabil e mai bine sa nu il mai implici pe David daca el vrea sa treaca peste treaba asta.
Probabil e mult pentru el mititelul.

Apropo de jucat ce zicea Monik cea revenita printre noi, eu incerc sa ma joc cu el, sa punem inapoi cerculetele pe stalp si sa trag locomotiva facand jktkjkt tututuuu si tot asa. Maxim se uita le mine, eu construiesc el demoleaza.Cel mai mult ii place sa se joace singur. Nu prea ii place sa stau pe langa el.
dau send ca butoneaza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Da, Socrate, asa este, e mult pentru el. AM sa-l las, oricum nu va mai indrazni sa dea vreodata, acum david imi spune ca dna sta numai in jurul lui, deseneaza impreuna, ii da flori sa miroasa....chestia e ca trebuia sa-l duc sa vada si directoarea urechea, nu aveam ce face.Nu-i plac nici lui scandalurile astea si nici mie, m-am ferit toata viata de ele, dar cind n-ai ce face trebuie sa le si accepti...
Spune-ne cu analizele, ai mai facut ceva?

Simona, mami de baieti

David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)

www.onetruemedia.com/shared?p=73230cba168c08670e90d4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aldaesme spune:

Citat:
citat din mesajul lui prettysunshine

aldaesme,multumesc mult pentru ideea de vacantaAm facut rezervare deja,mi-a placut foarte mult.

Never take life seriously.Nobody gets out alive anyway.



Ce perioada? Ne intalnim acolo??? ar fi minunat!

Esme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia83 spune:

neatza. ce zi frumoasa azi iesim si noi putin din scorbura, hihi. fata e mai bine, are cateodata reprize de tuse care se lasa cu varsaturi puternice a tot ce are in stomacel. azi np la 11 stergeam parchetul si covorul ca a tusit si si-a facut scarba probabil de a varsat tot lapticul pe care-l papase cu o ora inainte. cu mancarea, cam greu, ma rog de ea cate o ora sa deschida gura..unde-o fi fatuca mea mancacioasa? in schimb, doarme toata noaptea. de la 8 seara pana la 8 dimi fara nici o trezire. sper s-o tina minunea asta macar. a slabit vizibil, simt si la mana cand o iau in brate. cand am fost la pediatra, avea 10 kg imbracata (de la 7 luni se mentine la greutatea asta) dar acum cred ca are sub 10. 1 kg l-a pierdut sigur, sigur.

i-am comandat de pe bebelusultau.ro olita ok baby ( am si cadita aceeasi firma si mi s-a parut calitativa), cateva jucarii si un set de periute de dinti nuk, si azi bag comanda pe laica.ro de aerosoli.

intrebare intrebatoare: a comandat cineva de pe e-bay ceva? ca am vazut niste chestii interesante acolo si as vrea sa cumpar, dar nu stiu daca sa ma risc aiurea.

gata, va las, fie-mea mi-a scos toate sutienele si lenjeria intima din sertar si asa se distreaza...

O zi buna


The cheese to my macaroni - Mufitza Ariana Elena
Cand eram mica, mica cat o furnica...
Dau petrecere
Ma vezi live aici
Acuma sunt mare

Uite asa am venit pe lume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui iulia83

neatza. ce zi frumoasa azi iesim si noi putin din scorbura, hihi. fata e mai bine, are cateodata reprize de tuse care se lasa cu varsaturi puternice a tot ce are in stomacel. azi np la 11 stergeam parchetul si covorul ca a tusit si si-a facut scarba probabil de a varsat tot lapticul pe care-l papase cu o ora inainte. cu mancarea, cam greu, ma rog de ea cate o ora sa deschida gura..unde-o fi fatuca mea mancacioasa? in schimb, doarme toata noaptea. de la 8 seara pana la 8 dimi fara nici o trezire. sper s-o tina minunea asta macar. a slabit vizibil, simt si la mana cand o iau in brate. cand am fost la pediatra, avea 10 kg imbracata (de la 7 luni se mentine la greutatea asta) dar acum cred ca are sub 10. 1 kg l-a pierdut sigur, sigur.

i-am comandat de pe bebelusultau.ro olita ok baby ( am si cadita aceeasi firma si mi s-a parut calitativa), cateva jucarii si un set de periute de dinti nuk, si azi bag comanda pe laica.ro de aerosoli.

intrebare intrebatoare: a comandat cineva de pe e-bay ceva? ca am vazut niste chestii interesante acolo si as vrea sa cumpar, dar nu stiu daca sa ma risc aiurea.

gata, va las, fie-mea mi-a scos toate sutienele si lenjeria intima din sertar si asa se distreaza...

O zi buna


The cheese to my macaroni - Mufitza Ariana Elena
Cand eram mica, mica cat o furnica...
Dau petrecere
Ma vezi live aici
Acuma sunt mare

Uite asa am venit pe lume




de pe ebay care?
de pe ala american nu cred ca livreaza in ro.


o soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008

Mergi la inceput