Burtici fericite de septembrie-octombrie 2009(21)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

Citat:
citat din mesajul lui alinus_25

Citat:
citat din mesajul lui Ellenuta
clodute uff .. eu ti-as recomanda sa faci amniocenteza. cum am mai spus, la zuze am avut 2 fete carora le-a iesit risc de SD la bebelusi, au facut amnio si bbii nu aveau nicio problema. acum au 2 madreti de copii! si in cazul in care Doamne fereste .. iese prost si amnio .. eu, una, nu as pastra copilul .. de ce .. pentru ca la un moment dat tu nu vei mai fi .. unde va ajunge copilul ala, cine va avea grija de el??? sunt multe aspecte care trebuie luate in calcul .. imi cer scuze daca am ofensat pe cineva dar asta e parerea mea ...

Elena de Eva Maria (14.01.2008) + 9+

Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete

papa bun

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=10" target="_blank">Participam la concurs ell1 si ell2

Elena, sunt intru totul d3eacord cu tine, desi ma strange in spate idee unei astfel de decizii, ea nu ar fi luata cu sange rece, ci cu multa durere in suflet.
As lua o astfel de decizie numai dupa amniocenteza cu rezultat clar: SD!

Cititi amanunte mai multe despre astfel de decizii aici
Verdict dur: Sindrom Down

Alina 13+ (DPN 9.09.2009)
si Teutzu - dragutzu (10.10.2007)
Bondarul bzz-bzzzz
Iubirea are puteri extraordinare!
Transforma inima, renoveaza spiritul, da speranta celui care a pierdut-o, ridica pe cel cazut, reda sanatatea si fericirea.

total de acord cu tine!

Eva creste mare
Eva

papa bun

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=10" target="_blank">Participam la concurs ell1 si ell2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinus_25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui anco

alinus 25, pe mine chiar ma sperii cu descrierea asta amanuntita a senzatiilor. sincer nu prea imi place cum sunt acum, nu vad inca, in sarcina un motiv de bucurie enorma, mai ales ca ma simt grea si impiedecata. si cand ma gandesc ce ma asteapta peste cateva luni...doamne...

12+

Eeeeeeeeei,Anco, ia iesi matalutza in w/d la o plimbare in parc intr-o zi cu soare, sa vezi atunci cate gravidutze cu mers de ratza sunt alintate de sotii lor, isi mangaie cu mandrie mareatza burtica, ori mamici cu bb-lusi mici-mici care nu au scapat inca de corvoada kg in plus, insa radiaza toate de fericire, fara macar sa schitzeze zambete la nesfarsit. Pur si simplu cauta sa gasesti in ochii/ sufletul lor acele motive de implinire.
Si nu te speria daca le vei vedea cu cearcane, ori cu haine care nu i se potrivesc tocmai perfect.

Gandeste-te doar ca in sufletul tau se vor infiripa incet-incet acele sentimente maternale care te vor face sa fii multumita de tine, mandra de povara care o porti.

Bondarul bzz-bzzzz
Transforma inima, renoveaza spiritul, da speranta celui care a pierdut-o, ridica pe cel cazut, reda sanatatea si fericirea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns demonizza spune:

salut, fetelor...sunt shi eu o burtica fericita cu DPN 20.10.2009...s-a lasat mult ashteptat bebe shi a venit cand speram mai putin...cred ca e deja o poveste clasica...intram in trei luni peste 2 zile, si ne simtim bine deocamdata...fara varsaturi, fara probleme majore...mai putin o stare continua de greata deranjanta si senzatia ca nu pot manca nimic...mi se face pofta de cate ceva si dupa ce infulec doua guri mi se face rau...
e oarecum frustrant si obositor...sper sa treaca...
as vrea sa ma inscriu si eu pe lista de burtici...nu prea shtiu cum si de la cine trebuie sa-mi "cumpar" tichetul

va pup

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ireene

Buna dimineata tuturor burticilor!
O sa fiu si eu o mamica de octombrie si vreau sa ma alatur burticilor.
Datele mele sunt:
DN. 09.03.1983
UM. 15.01.2009
DPN. 22.10.2009
Va doresc sarcini cat mai usoare!
Este adevarat ca trebuie sa scriu 10 mesaje?

ireene

Bun venit printre noiIreene! Sarcina usoara, cu cat mai putine of-uri, bb-lus la termen, sanatos si mancacios!
Scrie repede cele 10 mesaje.

Bondarul bzz-bzzzz

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui anadomnica

Neata fetele!
Speranta - felicitari pt. gemenasi
danangie - ce s-a intamplat? de ce nu te simti bine? de incurajare. Hai ca afara e primavaraaaaa deja!!
Fetele am si eu o intrebare la voi: are cineva sau a avut frisoane in sarcina ... prin saptamanile 5-6? Eu vad ca seara nu ma mai satur de caldura si dau la maxim toate caloriferele si tot dardai sub plapuma 5-6 minute pana ma incalzesc. Daca am proasta inspiratie sa ies din culcus, ma apuca din nou frisoanele. Auzisem undeva ca pot fi de la fixarea placentei?? Ajutooor . Dupa aceea in mijlocul noptii ma scol si ma plang ca e prea cald si incep sa umblu prin casa sa deschid geamuri si sa inchid calorifere. Hmmm... ciudata senzatie. Ma mai apuca si ziua ca mi-e frig si stau cu cojocul pe mine la munca de se mira lumea

Doamne ajuta!
6+
Mami si tati te iubesc si te asteapta!

Ana, trecand peste faptul ca poate fi o senzatie normala, nu stiu, eu te-as sfatui sa-ti masori temperatura cand ai frisoanele alea.
Am patit-o si eu in sarcina, in ultima luna. S-a dovedit clar ca era o infectie la rinichi si faceam febra 37-37,5. Un mizilic ai putea spune, insa tb tratata ca se poate transmite la bb in mom nasterii. Dar povestea e muuuuuuult mai lunga la mine.

Bondarul bzz-bzzzz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

sweetangel eu iti spun sa nu te chinui singura .. pai daca nu suoprti mirosurile, atunci nu mai intra in bucatarie. cel putin pana trece perioada asta nasoala. mai rau iti faci .. sotul tau tb sa fie intelegator si sa-si gateasca singur sau sa-si incalzeasca singur mancarea ..

Eva creste mare
Eva

papa bun

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui 1sweet_angel

Citat:
citat din mesajul lui ButterflySim

am fost la eco si BB facea tumbe isi punea picior peste picior si isi ducea manuta la gura.

felicitari pt samburel.........nasol cu pietrele si nisipul la rinichi...dar cum spunea cineva poti sa faci un tratament pe baza de bere....chiar si fara alcool.........sau cum am facut eu cand am scapat de nisip cu ceai de matase de porumb....insa nu stiu daca e voie sa-l bei in timpul sarcinei. am sa citesc pe net sa vad daca e permis sau nu si revin.
9+

Cica berea fara alcool e mai nasoala, datorita metodei de extragere a alc./ producerii.
Asa ca nu recomand. Si mie imi venise nastrusnica idee in prima sarcina sa ma tratez cu astfel de bere, si m-au luat burticile de la odisee la scuturat.

Bondarul bzz-bzzzz

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ioanact

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui Ioanact

Buna seara.
Foarte mult m scrieti.., dar am reusit sa citesc printre "picaturi".

Am si eu o intrebare: (celor care aveti 11 sapt.+) e posibil sa il simtiti pe bebe ca misca?S-au mi s-a parut mie.

ALBUM

5 si 2 maselute - 10.03.2009
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + 11+ IUSTIN sau IUSTINA

IoanaChiar simti ca se misca!!! Of course, daca nu ai gaze la mom resp!
Eu de 2 zile tot ii zic sotului ca simt cum misca bb. Il simt in reprize, cam de 3-4 ori pe zi.

Alina 13s +6 (DPN 9.09.2009)
Bondarul bzz-bzzzz

Inseamna ca nu mi s-a parut mie, m ales ca stiu cum tb sa simti (de la Ioana)... Eu la prima sarcina am simtit ca misca pe la 16 sapt..La a 2 a sarcina nu stiu cand ar tb sa simti..doc mi-a zis ca de Pasti va misca..dar eu am simtit m repede, seara s-a intamplat sa miste, 2 seri la rand.
Tu ai zis ca ai simtit de 2 zile, adica la 13 sapt si 4 zile? Se poate sa miste si m dvm?(in cazul meu)

ALBUM

5 si 2 maselute - 10.03.2009
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + 11+ IUSTIN sau IUSTINA

Ioana, se prea poate sa simti mai devreme, nu stiu. Cred ca depinde de gradul de sensibilitate al fiecareia. Deci tu esti mai simtzita ca mine.

La bb1 de pe la 12 sapt am inceput sa dorm cu perna intre picioare, ca simteam cum creste si se ingreuneaza uterul, si aveam senzatia ca imi atarna burtik/ ma rastorn daca nu am perna.
Imi vine sa ma tavalesc de ras numai cat ma gandesc.
ACUM nici vorba de mers la baie de 5 ori pe noapte, senzatie de uter greu, sau contractii cu toptanul ca la primul bb.
Ce nesimitzita m-am facut!

Bondarul bzz-bzzzz

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui monica_dicut

NEatza dragele mele. Eu am vizita de lucru de afara plus un listoi de debitori cu care trebuie sa ma descurc asa ca pana vineri voi intra mai subtirel.

POZNICI CU NOI
POZICI CU BEBE

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Monica 12+
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata

Tzin pumnii sa treaca repede toate motivele de stres, si sa ai o saptamana usoara(cat a mai ramas).

Bondarul bzz-bzzzz

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui 1sweet_angel

Citat:
La primul bb am avut placenta pe partea dreapta, bb s-a pozitionat cu capul in jos din trim2, o perioada a stat cu fata la placenta si nu prea se simteau miscarile grozav, lovea in ficat mai mult,
insa pe la incep trim 3 s-a intors cu spatele la placenta, si atunci a inceput distractia. Lovea cu piciorusele in 'zona libera' de placenta, si efectiv ondula burtik.

Si mai avea o placere dumnealui in lunile 8-9, vroia sa dorm numai pe partea stanga. Cand se trezea noaptea pt un meci, efectiv impingea cu piciorusele in pat, de simteam talpitzele cand puneam mana dedesubt.
Si sa vezi atunci insomnii si 'certuri' cu bb care avea program de dans 1-2 ore.
Sper ca nu v-am zapacit/speriat cu plasticitatea senzatiilor mele. Mie miscarea lui bb in uter mi s-a parut intotdeauna un lucru senzational.

m-am amuzat teribil..........cred ca tr sa fie o experienta de neuitat.....super ceea ce ai povestit....mersi poate asa mai trece si paranoia...... vestile bune sau povestile astea minunate din experienta mamicilor care au bebei cred ca sunt un medicament perfect pt noi la prima sarcina....parerea mea.

In cazul asta pun stop la medicatzie! ca nici supradozajul nu e bun

So, e buna si cate o pagina de jurnal de sarcina din cand in cand, nu doar animatzie.
toate burticile!

Bondarul bzz-bzzzz

Mergi la inceput