Burtici fericite de septembrie-octombrie 2009(21)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ButterflySim spune:

ioana pe mine m-a intrebat doc daca simt ca ar trrbui sa simt cand se misca asa. dar eu nu simt nimic. poate nu stiu eu ce trebuie sa simt sau depinde de pozitionarea bb-ului al me este prins pe partea dinspre coloana a uterului nu in fata la burtica.

11+

Simm

Povestea noastra http://butterflysim.hi5.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anco spune:

draga mary 07, eu merg la dr. Cibian. ma bucur ca in sfarsit am gasit colege de "suferinta" din alba, abia astept sa ne plimbam cu carucioarele prin parc...
kiki cri, am inteles si eu ca ar fi fost duminica seara acel documentar, dar am mai inteles ca era vorba de gemeni monozigoti, ori ai mei sunt bivitelini. chiar, cum sunt ai tai?
bun venit si tie printre noi, cu gemenuti, speranta 76 si sa ai o sarcina usoara.
fetelor, eu stau la etajul 9 si de o saptamana e oprit liftul. incerc sa nu ma fortez, nu car absolut nimic in afara de mine, dar trebuie sa urc macar o data pe zi, cand ma intorc de la serviciu. si acum ma cam doare parca burtica. sau doar mi se pare? nu sunt sigura. s-ar putea doar sa mi se para, ca devin si eu paranoica uneori...si ma gandesc prea mult ca se pot intampla lucruri rele de la urcatul pe scari. ce ziceti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anco spune:

uite de paranoica ce sunt am uitat si sa va pup.


12+

aaaaaaa, kiki cri, sa stii ca eu am doua colege care au gemeni si una a nascut la termen, iar cealalata la 38 de saptamani. prima e micuta de statura (asa sunt si eu si m-am ingrozit cand m-a anuntat medicul meu ca fiind asa mai mult ca sigur nu voi duce sarcina pana la capat asa ca abia am asteptat sa ma intalnesc cu ea sa o intreb)si are doi baietei super faini si sanatosi, iar a doua a nascut la 38 de ani (varsta destul de "cu probleme" pentru o sarcina gemelara).deci sa speram ca ne ajuta si pe noi bunul Dumnezeu sa ducem cu bine sarcinile pana la sfarsit pentru ca si altele au putut. conditia clara este sa ne menajam si la orice mica problema sau semn de oboseala in pat si odihna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinus_25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ioanact

Buna seara.
Foarte mult m scrieti.., dar am reusit sa citesc printre "picaturi".

Am si eu o intrebare: (celor care aveti 11 sapt.+) e posibil sa il simtiti pe bebe ca misca?S-au mi s-a parut mie.


ALBUM

5 si 2 maselute - 10.03.2009
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + 11+ IUSTIN sau IUSTINA


IoanaChiar simti ca se misca!!! Of course, daca nu ai gaze la mom resp!
Eu de 2 zile tot ii zic sotului ca simt cum misca bb. Il simt in reprize, cam de 3-4 ori pe zi. Cel mai nastrushnic e seara! Eu citisem un interviu, si dr respectiv zicea ca la a2a sarcina se simte bb de la(din) sapt 15. Insa stiuuuu prea bine miscarea si senzatiile.

La primul bb l-am simtit la 16s 6zile, pe la 19-20s simteam si 'la mana'. Pe la 22 s a inceput sa-l simta si sotul meu.
Asa ca enjoy!

Simm, placenta e pozitionata ideal dpdv al senzatiilor pe care le vei simti in curand. Il vei simti foooooooooarte bine pe bb cand vei tzine mana pe burtik, veti fi in extaz si tu si tati cand veti vedea ca intereactioneaza cu voi.
Nu mai stiu prin ce sapta incepe sa raspunda mangaierilor pe burtik, vocii mamei si taticului.
Prin trim 3 asteapta-te sa vezi prin burtik forma piciorusului, an spatelui, sau chiar .

La primul bb am avut placenta pe partea dreapta, bb s-a pozitionat cu capul in jos din trim2, o perioada a stat cu fata la placenta si nu prea se simteau miscarile grozav, lovea in ficat mai mult,
insa pe la incep trim 3 s-a intors cu spatele la placenta, si atunci a inceput distractia. Lovea cu piciorusele in 'zona libera' de placenta, si efectiv ondula burtik.

Si mai avea o placere dumnealui in lunile 8-9, vroia sa dorm numai pe partea stanga. Cand se trezea noaptea pt un meci, efectiv impingea cu piciorusele in pat, de simteam talpitzele cand puneam mana dedesubt.
Si sa vezi atunci insomnii si 'certuri' cu bb care avea program de dans 1-2 ore.
Sper ca nu v-am zapacit/speriat cu plasticitatea senzatiilor mele. Mie miscarea lui bb in uter mi s-a parut intotdeauna un lucru senzational.

Alina 13s +6 (DPN 9.09.2009)
si Teutzu - dragutzu (10.10.2007)
Bondarul bzz-bzzzz
Iubirea are puteri extraordinare!
Transforma inima, renoveaza spiritul, da speranta celui care a pierdut-o, ridica pe cel cazut, reda sanatatea si fericirea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinus_25 spune:


Citat:
citat din mesajul lui ButterflySim

am fost la eco si BB facea tumbe isi punea picior peste picior si isi ducea manuta la gura.
sunt asa fericita ca eram foarte stresata dupa intamplarea lui creata mai ales ca noi trebuia sa nastem in acceasi zi.
Dar am fost la o eco pt rinichi si am aruncat un ochi si la bebita.
Sunt atat de fericita ca am vazut ca e bine incat nici nu stiu daca trebuie sa ma ingrijorez de rinichi se pare ca am 2 pietre la unul din ei si nisip la amndoi . Am inteles ca va fi mai rau daca am cumva o criza in sarcina. Faza e ca pana acum nu am avut nici un simtom. Sa vad ce o sa zica specialistul acum.

MONICA ce ai mai facut cu analiza aia a ta? ai ramas la fundeni?

11+

Simm

Povestea noastra http://butterflysim.hi5.com


Aoleu, nu vreau sa te sperii.Daca promiti ca o sa fii constiincioasa si te tratezi corespunzator, iti povestesc maine cum era sa nasc cu urologul. Ca sa intelegi cat e de important sa nu faci ca mine.

Alina 13+ (DPN 9.09.2009)
si Teutzu - dragutzu (10.10.2007)
Bondarul bzz-bzzzz
Iubirea are puteri extraordinare!
Transforma inima, renoveaza spiritul, da speranta celui care a pierdut-o, ridica pe cel cazut, reda sanatatea si fericirea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinus_25 spune:

Creata gaseste alinare si putere langa Mariuca si sotul tau, vindeca-ti sufletul si revino cu forte, intr-o noua odisee care-ti va pune in brate, la final, un copil sanatos!

Alina 13+ (DPN 9.09.2009)
si Teutzu - dragutzu (10.10.2007)
Bondarul bzz-bzzzz
Iubirea are puteri extraordinare!
Transforma inima, renoveaza spiritul, da speranta celui care a pierdut-o, ridica pe cel cazut, reda sanatatea si fericirea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clodute spune:

Buna dimineata burticute,

Asa cum va spuneam(pentru ca am mai scris de vreo 2 ori la voi) sint si eu o viitoare (SPER) burticuta de septembrie. Am facut dublu test si mi-a iesit cu risc de sindrom down. Eu mai am un bebe de 1 an si 1 luna acasa si sint tare trista, deprimata si pling de luni de cind am aflat rezultatul. Ce sa fac ????? EU VREAU SA IL PASTREZ PE BEBE. Ce ma sfatuiti.

Va pup mult si sa fiti fericite si sa nu aveti nici o problema.



Clodute mami de Patrick si
cu Karolina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaomaria spune:

Buna dimineata,
Clodute, din cate stiu este un test statistic si rezultatul lui indica care sunt sansele ca bebelusul sa aiba acest sindrom, dar asta nu inseamna ca il va avea. Eu te sfatuiesc sa te rogi la DD sa aiba grija de voi si in nici un caz sa nu faci avort. Eu, personal, nici nu cred ca voi face acest test, tocmai pentru ca oricum nu vreau sa fac avort, asa ca ce rost are sa ma mai stresez?
Iar daca DD iti va darui un bebe bolnavior, sa-l iubesti si sa-l ingrijesti, pentru ca este un sufletel si nu cred ca putem hotari noi viata sau moartea cuiva.
Multa sanatate si ajutor de la Dumnezeu iti doresc.

10+
Vine puisorul!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

CLODUTE da,sunt niste statistici astea...oricum inainte de cvea sa faci amnio.Sanatate multa!

SPERANTA felicitari pentru gemanuti.

MIRRA eu am RH neg.

Eu sunt aici...din pacate nu ma simt bine psihic....sapt viitoare merg la psiholog...




DANA si ALESSIO , 07.06.2008
si speram, samburica din burtica
S-a mai nascut o stea: ALESSIO MICHELE!


.....Il sorriso innocente di un bimbo è l'espressione più viva dell'amore....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:



neata

fac cinste cu cate o sau ceiut .. ce preferati ..

danutza imi pare rau de vestile de la eco .. dar nu te descuraja, mai cere si alte pareri. tin pumnii sa auzim de bine.

speranta felicitari pentru gemenasi!

clodute uff .. eu ti-as recomanda sa faci amniocenteza. cum am mai spus, la zuze am avut 2 fete carora le-a iesit risc de SD la bebelusi, au facut amnio si bbii nu aveau nicio problema. acum au 2 madreti de copii! si in cazul in care Doamne fereste .. iese prost si amnio .. eu, una, nu as pastra copilul .. de ce .. pentru ca la un moment dat tu nu vei mai fi .. unde va ajunge copilul ala, cine va avea grija de el??? sunt multe aspecte care trebuie luate in calcul .. imi cer scuze daca am ofensat pe cineva dar asta e parerea mea ...

Elena de Eva Maria (14.01.2008) + 9+

Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete

papa bun

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=10" target="_blank">Participam la concurs ell1 si ell2

Mergi la inceput