Burtici fericite de septembrie-octombrie 2009(21)
Raspunsuri - Pagina 21
ramsan spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui camy_pus Buna fetelor,nu stiu daca ma mai tineti mine, mi-am dorit sa fac parte din aceasta odisee...nu a fost sa fie... Am intrat la voi, in speranta ca se vor gasi mamici care vor putea sa-l ajute pe TEO ![]() Va multumesc mult, sarcini usoare si frumoase va doresc in continuare ![]() ![]() Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei ![]() n: 15.07.2008 d: 16.08.2008 ingerasul Darius-Andrei 5+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe! |
Felicitari pentru bebita samburel din burtik
Cu siguranta ai un ingeras acolo sus care te iubeste 
Ramona
Bebita din burtica 10 Rares - puiutul mamei (8 nov. 2006)
ramsan spune:
| citat din mesajul lui Danuta1979 Buna dimineata fetelor Sper sa fie buna si pt. mine Am urgent nevoie de unj raspuns. Merg la 11 la Iosup ...si am niste emotii...Iar nu am prea dormit si de dimineata mi-a curs si sange din nas. Deci...ca totul sa fie ok...cum e cu apa....trebuie sa merg cu vezica plina sau goala? Plus...ma sfatuiti sa-i spun de celalalt rezultat de la Medicover sau nu? Dana 12+http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Dana&year=2009&month=9&day=21&babycount=1 |
daca mai apuci sa ma citesti... la cap. asta... CU VEZICA PLINA (LA 12 SAPT. FACI ECHO ABDOMINAL)! Ma rog la DD pentru tine si bebele tau.
Ramona
Bebita din burtica 10 Rares - puiutul mamei (8 nov. 2006)
demonizza spune:
| citat din mesajul lui ramsan Salut! Buna ziua burtici si sorry ca intervin asa... pe nepusa masa. Salveaza-ti casnicia, cauta puncte comune (cel mai puternic este copilul care trebuie sa aiba alaturi un cuplu armonios), renunta la egoism si egocentrism, fii mai generoasa cu cel ce ti-a daruit samburelul. Incearca sa intelegi ca si el la fel ca si tine nu stie in ce va consta rolul lui de tata, asa cum nici tu nu stii in ce va consta cel de mama. Nu te indeparta de cei ce iti doresc binele si nu te izola. Mergeti la terapie de cuplu la un psiholog bun, faceti-va timp pentru rasfat in doi (o cina, bowling, masaj, baie cu spuma, masaj, un film super, disco etc.). Vei vedea ce mult conteaza asta. Nu vreau sa par rautacioasa, dar iti vorbesc din propria mea experienta. Asta am incercat sa fac eu dupa nasterea lui Rares... mi-am indepartat sotul, am devenit un fel de stie-tot si face-tot, mama-eroina care se dedica trup si suflet copilului, am uitat sa fiu femeie, sa ma simt atragatoare etc. Te rog sa nu faci ce am facut eu. Pe mine (ca si pe cristina_ana) m-a salvat intoarcerea la serv. si in societate, plus o discutie cu cartile pe masa avuta cu sora mea mai mica (si careia ii multumesc ca mi-a deschis ochii) ![]() Ramona Bebita din burtica 10 Rares - puiutul mamei (8 nov. 2006) |
neatza, fetelor...ramsan, 1sweet angel, monica si celelalte burtici hormonizate - multumec mult pentru sfaturi
si empatie intre timp, eu am reushit aseara sa fiu dragalasha shi zambareatza, am clipit des, am gatit papa bun, am facu masaj la spatele sotului cu dureri de shale, am strans chiloti si shosete din mijlocul sufrageriei fara sa fac scandal - sunt mandra de mine!
cert e ca e o kestie hormonala (nu-mi vine sa o tratez inca ca pe o problema reala de cuplu...)si se manifesta ca atare...vin furtuni (galagioase si tziganoase, ce-i drept...), trec furtuni, ne pupam si o luam de la capat...in perioadele de acalmie sunt o sotie dulce, indragostita si burticoasa; in rest...nu prea, ca sa fiu indulgenta...
bottom line e ca nu prea mai am rabdare si-mi sare mustarul din orice..chestii minore care inainte ma faceau sa zambesc condescendent acum ma scot din minti...offf...ashetpt trimestrul II!
Bafta Raluca si Danutza!!va ashteptam cu veshti bune ...
pup burtici
demonizza
8+
mariaanna spune:
| citat din mesajul lui Ioanact [ |
Exact, aceleasi simptome le-am avut si eu la Ioana, nu suportam nici un fel de parfum, Lenor, etc..si eu aveam toane cu sotul in acea per..e de la sarcina..
ALBUM
5
si 2 maselute - 10.03.2009ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008) +
11+
IUSTIN sau
IUSTINA[/quote]
HMMM, sa inteleg ca am sanse sa am in burtica o fetita???

Mariaanna
10+
Mamica de
si
in asteptarea unui