Burtici fericite de septembrie-octombrie 2009(21)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns 1sweet_angel spune:

Citat:
citat din mesajul lui camy_pus

Buna fetelor,nu stiu daca ma mai tineti mine, mi-am dorit sa fac parte din aceasta odisee...nu a fost sa fie...
Am intrat la voi, in speranta ca se vor gasi mamici care vor putea sa-l ajute pe TEO
Va multumesc mult, sarcini usoare si frumoase va doresc in continuare

de ce "nu a fost sa fie"? care e problema?...............
9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluca_u spune:

neata fetelor

sunt treaza de la cinci. m-am trezit si gata cu somnul, nu a mai vrut sa se lipeasca de mine. ieri m-a durut tare rau spatele la birou... daca ma ia de pe acum .
astazi la 6 mergem la dr asa ca va rog sa va ganditi si la noi dupa-masa.

acum fug sa citesc din urma

Raluca 12+ si www.totsites.com/tot/adinaungureanu" target="_blank">Adina Andreea (12 nov 2006)

Copiii sunt cei care ne arata încotro merge lumea, fiindca pentru asta au venit aici, ca sa faca lumea sa mearga mai departe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

camy, nu face parte din odiseea noastra ci din cea de nov-dec. Si-a dorit mult sa faca parte din aceasta. ne-ar fi placut sa fim amandoua burtoase deodata

Ralu

Danuta

NE gandim la voi azi si va asteptam cu vesti minunate

POZNICI CU NOI
POZICI CU BEBE

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Monica 13+
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 1sweet_angel spune:

Citat:
citat din mesajul lui monica_dicut

camy, nu face parte din odiseea noastra ci din cea de nov-dec. Si-a dorit mult sa faca parte din aceasta. ne-ar fi placut sa fim amandoua burtoase deodata

Ralu

Danuta

NE gandim la voi azi si va asteptam cu vesti minunate

ok acum am inteles....credeam ca e fata care se suparase la un moment dat ca nu prea e bagata-n seama la aceasta odisee si care spunea ca nu mai vrea sa scrie ........in fine....my mistake....
pt ralu si dana...
9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Stati putin cumintele sa fac capitol nou

POZNICI CU NOI
POZICI CU BEBE

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Monica 13+
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns septoct2009 spune:

CAPITOL NOU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danuta1979 spune:

Buna dimineata fetelor

Sper sa fie buna si pt. mine
Am urgent nevoie de unj raspuns.
Merg la 11 la Iosup ...si am niste emotii...Iar nu am prea dormit si de dimineata mi-a curs si sange din nas.
Deci...ca totul sa fie ok...cum e cu apa....trebuie sa merg cu vezica plina sau goala?

Plus...ma sfatuiti sa-i spun de celalalt rezultat de la Medicover sau nu?

Dana 12+

http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Dana&year=2009&month=9&day=21&babycount=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramsan spune:

Citat:
citat din mesajul lui demonizza

daca tot atacam in masa subiectul depresii si certuri cu sotii...am niste simptome f. ciudate...de cand am aflat ca sunt insarcinata imi doresc cu disperare divortul...desi imi iubesc sotul, e un barbat f, bun, putin speriat de perspectiva unui copil...de unde mi se pare ca de fapt nu si-l doreste cu adevarat...de unde am tras concluzia ca e cel mai bine pentru bebe sa-l cresc singura eu - care mi-l doresc f. mult...sotul ma acuza ca m-am transformat in black widow...dupa ce a reusit sa-mi ofere bebe, eu sar si-i iau gatul...
stiu ca nu e corect, dar imi sare mustarul din orice, pandesc motive de cearta cu perseverenta si-i fac viata un calvar...e doar furtuna hormonala? vi s-a intamplat sa raciti voluntar relatia de cuplu in timpul sarcinii? poate am nevoie de ajutor..specializat

Salut! Buna ziua burtici si sorry ca intervin asa... pe nepusa masa.

Salveaza-ti casnicia, cauta puncte comune (cel mai puternic este copilul care trebuie sa aiba alaturi un cuplu armonios), renunta la egoism si egocentrism, fii mai generoasa cu cel ce ti-a daruit samburelul. Incearca sa intelegi ca si el la fel ca si tine nu stie in ce va consta rolul lui de tata, asa cum nici tu nu stii in ce va consta cel de mama.
Nu te indeparta de cei ce iti doresc binele si nu te izola. Mergeti la terapie de cuplu la un psiholog bun, faceti-va timp pentru rasfat in doi (o cina, bowling, masaj, baie cu spuma, masaj, un film super, disco etc.). Vei vedea ce mult conteaza asta.
Nu vreau sa par rautacioasa, dar iti vorbesc din propria mea experienta. Asta am incercat sa fac eu dupa nasterea lui Rares... mi-am indepartat sotul, am devenit un fel de stie-tot si face-tot, mama-eroina care se dedica trup si suflet copilului, am uitat sa fiu femeie, sa ma simt atragatoare etc.

Te rog sa nu faci ce am facut eu. Pe mine (ca si pe cristina_ana) m-a salvat intoarcerea la serv. si in societate, plus o discutie cu cartile pe masa avuta cu sora mea mai mica (si careia ii multumesc ca mi-a deschis ochii)

Ramona

Bebita din burtica 10

Rares - puiutul mamei (8 nov. 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ireene spune:

O sa fiu si eu o mamica de octombrie si vreau sa ma alatur burticilor.
Datele mele sunt:
DN. 09.03.1983
UM. 15.01.2009
DPN. 22.10.2009
Va doresc sarcini cat mai usoare!

ireene

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiki_cri spune:

[quote]citat din mesajul lui Danuta1979

Buna dimineata fetelor

Sper sa fie buna si pt. mine
Am urgent nevoie de unj raspuns.
Merg la 11 la Iosup ...si am niste emotii...Iar nu am prea dormit si de dimineata mi-a curs si sange din nas.
Deci...ca totul sa fie ok...cum e cu apa....trebuie sa merg cu vezica plina sau goala?

Plus...ma sfatuiti sa-i spun de celalalt rezultat de la Medicover sau nu?

Danuta, mie mi-a zis asistenta ca de pe la 8-9 sapt nu mai trebuie sa ai vezica plina la eco. Cat despre faptul ca ti-a curs sange din nas am citit pe net ca in timpul sarcinii se poate intampla si asta...si nu ii spune doctorului de celelat rezultat...parerea mea...
Te pup si bafta!!!!

KIKI 11+

Mergi la inceput