cum curat petele de pe tavan?

cum curat petele de pe tavan? | Autor: gabytza25

Link direct la acest mesaj

salutare la toata lumea

am o problema!!! din dorinta de a improspata aerul din camera am dat drumul la un arzator, din acela cu lumanre si suport in care se pune ulei parfumat si apa. brusc, desi avea apa suficienta, acesta a explodat... adica suportul s-a spart si tot continutul a sarit pe tavan/mobila. asa ca m-am ales cu niste pete de toata frumusetea pe tavan: ulei, apa, ceara si funingine. am incercat sa sterg cu o carpa umeda insa nu s-a luat in toatlitate . asa ca am ajuns la concluzia ca singura solutie ar fi sa dau cu ceva, gen repvopsire. daca ma poate ajuta cineva cu cateva sfaturi (de cata vopsea este nevoie, cum se foloseste, cum trebuie vopsit ca sa nu se observe diferenta intre anterior si locul respectiv), sau cu o alta solutie.

va rog, sa imi raspundeti cat mai repede posibil... va multumesc anticipat

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns trischa spune:

Salutare,cumperi un smirghel-cred ca am scris bine-din cel mai fin si smirgheluiesti ,,minunea,,apoi ideal ar fi un glet fin,smirghel -din nou-si dat cu vopsea.
Spor la treabä!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tala spune:

cred ca poti sa incerci cu clor si produse degresante, iar unde detectezi ceara, cu smirghel fin, apoi lavabila.

Bucurie!

Mergi la inceput