Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(49)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinutza23 spune:

anaela eu nu pot sa vad filmuletul
ioana felicitari pentru bebe Sara
laurraa stai cumintica in pat, bea multe lichide (de preferat ceai de menta neindulcit) pt. ca altfel te deshidratezi. Ma gandesc ca ai facut o indigestie (eu am fost campioana ani de zile). Si poti sa papi paine prajita in prima faza, apoi branzica (de preferat dietetica) pt. ca "strange" la stomac si apoi (cam a doua zi) o supita de legume pasate fara cartof pt. ca fermenteaza, mai mult din radacini. Pe mine mama asa ma trata. Si sper sa nu gresesc cu nimic, dar sunt fetele mai pricepute care pot sa-ti spuna mai multe sfaturi ca sa te faci bine. si sa treaca repede!
Carla sper sa reusesti sa te odihnesti mai bine! Ai grija de tine si de bebelusa.

26+ cu Catalin-George
A piece of our life

GOD is a DJ

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_MVT spune:

Laura bea lichide sa nu te deshidratezi si mananca niste paine prajita... poate ajuta si iti trece mai repede.
Picky da o fuga la doctor ca sa te linistesti.
Beca felicitari pentru bebelina durdulie.
Carla aduna-ti fortele si mergi inainte. Mai e putin. Noi am trecut de fazele alea cu Tudor, el se descurca singur si nici nu se mai trezeste noaptea.
Mi-era asa pofta de mucenici.... am convins-o pe sora mea sa vina la mine sa imi faca cativa. Abia astept...

mami de Tudor si 30+ cu Eduard

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurraa spune:

fetele multumesc; numai paine prajita pot manca si culmea, nu-s stricata la burta.Am momente cand tremura carnea pe mine; am baut acum si apa cu lamaie si ceai, dar orice mananc simt in gat;am reusit cu brio o bucata de paine; oare e posibil sa se intoarca simtomele di primul trimestru ca mi s-a facut rau de la mirosul de ceapa din mancare.

scuze daca am greseli

pup

28 + minune de Maicuta Domnului ne vegheaza si ne protejeaza!
binecuvantarea si minunea noastra ***www.calendar-ortodox.ro/luna/noiembrie/noiembrie26.htm" target="_blank"> Sf. Stelian ne vegheaza si El
just "us" *** burticutza
www.onetruemedia.com/shared?p=834e5a3921b68aa10112f5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> albinutze mai iunie 09

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_du spune:

Strunfita, multumesc de intrebare am inceput sa imi mai revin. Ca si Laura, si eu simt un fel de intepaturi in partea de sus a burtii. Am luat Smecta, rennie si ceai de menta si sper sa fie bine.
Ieri am trimis si eu contractele la Cluj. Abia astept sa primesc kitul si sa fie totul bine...

Oana D.
Minunea lui mami si a lui tati
31+ cu Dan Alexandru
AMR 9 saptamani

http://community.webshots.com/user/oana_du

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinutza23 spune:

laurraa, eu iti zic din ce-am experimentat eu, nici eu nu ma stricam la stomac, dar il goleam pe gura. Eu aveam senzatia de coji in gat, pt. ca se irita tot "traseul". Stiu ca-mi spunea mama ca se irita mucoasa stomacului si imi dadea mult ceai, apoi usurel cu painita prajita si ce ti-am mai spus. Imi pare tare rau, stiu cum e, te simti sfarsita si simti ca te doare toata carnea pe tine. Iti tin pumnii sa nu induri mult si sa treaca repede, mama lor de afurisiti cu McDonald's-ul lor, cine stie cum au preparat mancarea aia.
Sa stai linistita in patuc sa te faci bine repede si sa nu-i transmiti bebelinei, da? Sa-i spui ca e totul bine!

26+ cu Catalin-George
A piece of our life

GOD is a DJ

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alinutza23

laurraa, eu iti zic din ce-am experimentat eu, nici eu nu ma stricam la stomac, dar il goleam pe gura. Eu aveam senzatia de coji in gat, pt. ca se irita tot "traseul". Stiu ca-mi spunea mama ca se irita mucoasa stomacului si imi dadea mult ceai, apoi usurel cu painita prajita si ce ti-am mai spus. Imi pare tare rau, stiu cum e, te simti sfarsita si simti ca te doare toata carnea pe tine. Iti tin pumnii sa nu induri mult si sa treaca repede, mama lor de afurisiti cu McDonald's-ul lor, cine stie cum au preparat mancarea aia.
Sa stai linistita in patuc sa te faci bine repede si sa nu-i transmiti bebelinei, da? Sa-i spui ca e totul bine!

26+ cu Catalin-George
A piece of our life

GOD is a DJ

sa te auda Dzeu

pup toate fetele

sunt fara vlaga

acum stau pe doua perne in pat sa imi fie mai bine

binecuvantarea si minunea noastra ***www.calendar-ortodox.ro/luna/noiembrie/noiembrie26.htm" target="_blank"> Sf. Stelian ne vegheaza si El
just "us" *** burticutza
www.onetruemedia.com/shared?p=834e5a3921b68aa10112f5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> albinutze mai iunie 09

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaMi spune:

Citat:
citat din mesajul lui laurraa

Buna fetelor!

Abia va scriu la cum ma simt.Aseara am dormit 2 ore, am zis ca-mi scot stomacul afara asa rau imi era; am zis ca-s arsuri, am luat rennie, dar degeaba.Dimineatza la 8 mai aveam oleak si lasam si stomaculin buda; Nu am mancat nimic de ieri, decat o gura mica de banana si acum ca ma simt o secunda mai bine cateva guri de covrig; ma gandesc ca am mancat ieri de la Mc Donalds cu pofta si de aia, dar ma simt ca o leguma.Nici la baie nu-mi vine sa ma ridic.Am luat o gura de covrig si iar imi vine sa merg la baie.Oare sa-l sun pe dr?
Burta nu ma doare, mai degraba stomacul, sau in partea de sus a burtii ma tine ca un cleste

Nu sunt in stare sa respund la fete, iertare, am reusit s ava citesc; aveti grija fetele de voi cele racita cu contractii si obosite

Am transpirta toata cat am scris

just "us" *** burticutza

hello abinutze
Laurraa eu cred ca, mai mult ca sigur e de la mancarea de la Mc' , am mancat de 2 ori si la fel am patit (Ana poate sa-ti confirme ) de atunci prefer sa mor de pofta decat sa mai trec prin ce am trecut. multi sa te faci bine.

30 + Bianca Maria / Ema Andreea

http://picasaweb.google.com/Dana.Maria.Mihalache

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alinutza23

26+ cu Catalin-George
A piece of our life

GOD is a DJ

de care ceai?

just "us" *** burticutza

Mergi la inceput

strunfita, oana, danaMi, alinutza

just "us" *** burticutza

Mergi la inceput