Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(49)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anamariacs spune:

Maria, eu zic sa incepi sa strigi catalogul, ca vad ca nu mai tine jucaria!
cam asa era si ieri pe la ora asta..linistee si pace..
Picky..eu zic sa suni totusi dr si sa ii spui ce si cum, e singura persoana care stie exact de ce natura sunt aceste simptome, poate te reprogrameaza si te duci mai devreme si vezi care e situatia..asta asaa..pentru linistea ta si a bblinei.
Carla, imi pare sincer rau ca treci printr-o asa per grea ! stiu ca e usor "25 la fundul altuia", dar incearca sa te linistesti, da-le incolo de "issues" ca vor fi mereu..importanta esti tu si bblina acum..trebuie sa o duci cit mai aproape de termen! referitor la bani, cred ca toti trecem prin aceeasi situatie - toate s-au scumpit, banii pe care ii luam au ramas aceiasi, nivelul de trai a scazut- nu putem schimba asta inca..trebuie sa ne innarmam cu rabdare!
Laura_oana..nu te mai stresa draguta..si eu mi-am inghetat anul la faculta..ce sa facem?! decit un bb stresat pentru ca noi stam noaptea sa invatam pt exam..mai bine unul linistit, ca exam le dam noi dupa aia..o sa vezi..

mergem si noi miine la dr..abia astept sa il vad pe bursucelul innotator..sa vad cit de mareee s-a facut..ca ma-sa a devenit un mic petrolier de 67.2kg!

ana-maria 29 weeks

http://picasaweb.google.com/anamaria.coroni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonaiani spune:

Citat:
citat din mesajul lui LauraOana
depresia mea se trage de fapt din cauza ca imi propusesem ca inainte sa vina bebele sa imi termin faculta (mai am 2 examene) dar pur si simplu NU AM PUTEREA sa ma apuc de invatat..nu pot...nu stiu..stiu ca pe linga problemele care le aveti unele dintre voi pe aici, "problema" mea chiar este minora

Nu exista 'problema' minora . Daca te deranjeaza, inseaman ca e o problema. Cineva spunea ca durerea de dinti a unui om este mai importata pt el decat foamea din China care omoara anual mii de persoane.
Te inteleg cu examenele - eu a trebuie sa imi dau examenul de doctorat cand eram in luna a 6-a gravida cu Eliza. A fost groaznic - din cauza stresului mi s-a infundat o ureche in timpul examinarii orale de catre profesori, asa ca le-am cerut frumusel una bucata de guma de mestecat, doar-doar mi s-o desfunda urechea, ca nu-i mai auzeam ce ma intrebau.
INSA daca nu dai examenele acum, sa stii ca dupa ce vine bebe o sa fie si mai greu. Exceptand cazurile fericite cand mama a nascut in 2 ore, copilul a lasat-o sa doarma apoi toata noaptea etc etc - majoritatea femeilor au dureri imediat dupa nastere, copilul cere sa pape exact cand ti-e lumea mai draga si somnul mai dulce etc, si cel putin jumatate de an dupa aia esti zombi si nu reusesti sa te dumiresti pe ce lume traiesti.

Apropos de "studii" - am un link interesant pentru toti cei carora inca le mai pasa (si mai ales pt diaspora):

Petitie contra denumirii de rom/roma/romanis si revenirea la cea de tigan... (DOM)
Inrati si votati:

http://www.petitiononline.com/qd3xx666/petition.html

Pe site gasiti explicatia modului in care s-a ajuns la denumirea de rrom pe care si-au insusit-o tiganii in prezent.

Mari, mami de dulceatza Eliza (06.09.07)
24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_du spune:

Buna ziua albinutelor!
LauraOana, si eu sunt de parere ca nu este cazul sa te stresezi. Zilele nu au intrat in sac, ocazii sa mai dai examenele exista, iar bebe si cu tine nu aveti nevoie de stres.
Si eu vreau sa o las mai moale cu munca pentru ca am facut o indigestie dementa, cu multe drumuri la baie si dureri de burta care m-au cam speriat. Dr a zis ca e din cauza oboselii, a stresului si a faptului ca organismul este mult mai vulnerabil in perioada asta. In concluzie, azi mi-am luat liber si iata ca soarele nu a stat in loc!
Stiu ca sunt mamici printre voi care vor naste la Polizu. Frate-miu isi face practica acolo, asa ca a avut ocazia sa vada cateva nasteri naturale si vreo doua cezariene (la dr. Banceanu, Ancar si Radulescu). Nu au fost complicatii, medicii de acolo sunt ok, iar copilasii fara probleme. Daca voi avea, Doamne-fereste o urgenta, acolo merg si eu.
Aveti grija de voi!

Oana D.
Minunea lui mami si a lui tati
31+ cu Dan Alexandru
AMR 9 saptamani

http://community.webshots.com/user/oana_du

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_du spune:

Ps. Cred ca am intrat intr-o panica prenatala, sa zic asa. Chiar ma bate gandul sa ma mut "cu arme si bagaje" la Polizu, dar mi-e jena totusi... in saptamana 32 aproape?????

Oana D.
Minunea lui mami si a lui tati
31+ cu Dan Alexandru
AMR 9 saptamani

http://community.webshots.com/user/oana_du

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinutza23 spune:

burticile
Maria vigilenta ca de obicei! Uite ca nu reusesc sa tin pasul cu voi, sper sa nu-mi pui absente nemotivate. Termin munca si la 8 seara si asta ma darama. In schimb, am citit tot.
Anaela bine ai venit printre noi!
Picky La Multi Ani si de la mine cu intarziere!
Clody capul sus!
Dani_3lla foarte tare site-ul cu bebelul, din pacate sper ca al nostru sa nu iasa asa uratel!
Carla incearca sa te menajezi si sa ai mai multa grija de tine. Indura-te de sanatatea bebelusei si a ta.

26+ cu Catalin-George
A piece of our life

GOD is a DJ

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

neata
eu am intrat la dieta de sambata de cand am aflta ca rezultatele sun proaste, maine am programare cu dieteticianul, abia astept sa-i pick her brain. am atatea intrebari.
multumesc oana pt pm, am primit si salvat tot. am mai cautat si gasit info si aici pe forum. orice s-a zice, eu tot simt ca nu mai pot manca nimic. mi se acreste de salate si carne, dar ce nu face o mamica pt copilasul ei.
ieri am revazut hartiile de la prima sarcina si testul de glucoza mi-a iesit super dupa o ora. si-atunci chiar am mancat si m-am ingrasat mult. se pare ca nu conteaza. acum exersez in fiecare zi si mananc putin tare de tot si fara multi carbs. parca nu mai am energie deloc. dar asta poate fi si de la sarcina.
va pup pe toate

philip
28weeksbabyboy
mommyandreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bebe Beca spune:

Hop si noi. Avem o bebelusa de 2000-2300gr, colul scurt, placenta grad II. I-am vazut fatzuca, este tare dulce. Inchidea gurita, ochisorii, dadea ghionturi in burtica... O nebunie! Acum sunt la birou, cu Rebeca cu tot, este tare fericita ca e si ea serviciu.
Carla, take it easy... Nu este cazul sa te epuizezi.
Philip, imi pare rau ca vestile sunt proaste. Tiroida cum este? Noi am ajuns la valoare TSH sub 2, ceea ce este exceptional. Endocrinologul a cerut ginecologului ca la nastere sa recoltreze sange din cordonul ombilical, sange pe care tati sa-l duca la un laborator, pentru analiza, sa vedem daca bebelusa e bine.
Maria, strigi catalogul? Frumos compliment ai primit de la domnisoara de la magazin. Vreau si eu
Picky, da o fuga la medic. Este mai sigur.
Laura, daca nu ai putere sa inveti... o sa reusesti mai tarziu. Ar fi excelent daca ai putea sa te mobilizezi pentru ca, dupa o oarecare pauza iti va fi si mai greu sa inveti. Nu lasa depresia sa te cuprinda, bucura-te din plin de momentele cu burtica...

Ioana 32+ si Rebeca

http://community.webshots.com/user/bebeca2004
http://community.webshots.com/user/Berecutza
http://community.webshots.com/user/bebebeca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurraa spune:

Buna fetelor!

Abia va scriu la cum ma simt.Aseara am dormit 2 ore, am zis ca-mi scot stomacul afara asa rau imi era; am zis ca-s arsuri, am luat rennie, dar degeaba.Dimineatza la 8 mai aveam oleak si lasam si stomaculin buda; Nu am mancat nimic de ieri, decat o gura mica de banana si acum ca ma simt o secunda mai bine cateva guri de covrig; ma gandesc ca am mancat ieri de la Mc Donalds cu pofta si de aia, dar ma simt ca o leguma.Nici la baie nu-mi vine sa ma ridic.Am luat o gura de covrig si iar imi vine sa merg la baie.Oare sa-l sun pe dr?
Burta nu ma doare, mai degraba stomacul, sau in partea de sus a burtii ma tine ca un cleste

Nu sunt in stare sa respund la fete, iertare, am reusit s ava citesc; aveti grija fetele de voi cele racita cu contractii si obosite

Am transpirta toata cat am scris

28 + minune de Maicuta Domnului ne vegheaza si ne protejeaza!
binecuvantarea si minunea noastra ***www.calendar-ortodox.ro/luna/noiembrie/noiembrie26.htm" target="_blank"> Sf. Stelian ne vegheaza si El
just "us" *** burticutza
www.onetruemedia.com/shared?p=834e5a3921b68aa10112f5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> albinutze mai iunie 09

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strunfita spune:

Laurraa, iar ai patit-o? Ai grija de tine, hidrateaza-te bine si mananca doar mancare de regim. si sper sa treaca repede.

Oana_du, sanatate multa! Azi esti mai bine? Sau am inteles eu gresit?

Bebe Beca, felicitari pentru bebelina frumoasa si grasuna!

Am primit si rezultatele de la anticorpi, si e de bine, sunt absenti.
Azi am completat si contractele cu cei de la Cord Blood Center din Cluj si le-am trimis prin posta. In mod normal, cu cel mult 6 saptamani inainte de DPN trebuie sa trimita kitul de recoltare.

29+ cu Andreea si Bogdan (04.02.2005)
Bogdan in primul an *** Bogdan 1-4 ani *** Poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Citat:
citat din mesajul lui oanaalex

Carla si sa treaca perioada asta nasoala. Incerca sa faci cumva sa te odihnesti ca e nevoie. Pune sotul din dotare sa se ocupe de Saby noaptea si tu sa te poti odihni, pana ce-si revine saby cu somnul. Cu banii...no comment...tocmai am primit niste bani de acasa de la ai mei sa nu ramanem in ulma cu bilurile pana incaseaza Alin cecurile asa ca inteleg tat de bine situatia
Noi suntem aici si macar cu o vorba daca nnu putem cu altceva te ajutam

PS Spune-i prietenei tale sa trimita la mine pachetul ca-l trimit eu spre tine

Oana 30+ Mara Ioana si Alex(05.08.2006)
http://picasaweb.google.com/oanaalex21

Saru' mana mult de tot, Saby a facut si azi-noapte la fel, dupa primul somn a venit la noi in pat si a inceput foiala, cand n-am mai rezistat si voiam sa o leg de pat sotul din dotare si-a intrat in atributiuni spre surprinderea mea. Saby cerea continuu sa bea apa, cand dadeam sa pun paharul jos voia iar si tot asa, cam 10 minute continuu. Sotul a dus-o la ea in patut pana la urma si apoi a avut rabdare sa o mai duca de inca 10-15 ori ca fata venea tot la noi, i-a explicat calm ca ea doarme acolo si tati cu mami in dormitor, i-a pus un carusel muzical si un Pooh in brate si pana la urma mi-a adormit fata. Eu nu-mi puteam ridica de pe perna capul, am si vomat de oboseala, dar apoi am mai dormit de la 7 la 9 si a fost ceva mai bine.

Cu coletul esti tare dulce, azi dimineata a plecat spre Romania, inca n-am gasit energie sa ma bucur pentru asta, sunt in butoi rau de tot.

Carla, s.26 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

Saby in burtica *******poze 15-18 luni *******Burtica bebe2
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput