Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie 2009(90)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Manuela77 spune:

Buna seara tuturor!

Felicitari Mitzica!
Tinem pumnii si pentru restul burticilor care asteapta marea intalnire in zilele urmatoare!

Ayla multumim pentru sfaturile legate de alimentatie/alaptat si de sugestiile muzicale. Bebele meu e un meloman...se agita de numa cand ii pun muzica. Abia astept sa le trimiti pe mailul comun, sa le putem lua si noi.

Clara, acum ne delectam cu delfineii de la tine.

Manu 35+ Radu

Unde este dragoste, acolo este pace, unde este pace, acolo este binecuvāntare, unde este binecuvāntare, acolo este Dumnezeu, iar unde este Dumnezeu, nimic nu lipse#351;te.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IliesClara spune:

Felicitari Mihaela!
Felicitari Ghiocel!

Mami Clara, 37+, cu Antonia si Iulia la purtator

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Kea

Multumesc fetelor pentru incurajari!

Anca, la greutate m-am gandit cand am citit ca ar putea fi necesara declansansarea nasterii. Si trebuie sa recunosc ca mi s-a parut si tare slabut la ecograf, i-am vazut toate coastele. Si cel mai mult m-a speriat lichidul amniotic in cantitate scazuta, sper sa se poata alimenta, sa nu fie probleme cu cordonul sau cu placenta. Bataile inimii erau si ele in regula. Pana poimaine, n-am decat sa beau apa cat pot de multa, sa sper ca va creste cantitatea de lichid si...cica sa nu ma stresez .
Dr. nu s-a pronuntat, m-a trimis la clinica sa fac doppler ca sa vedem din ce cauza e cantitatea scazuta, probabil dupa ce am rezultatul de acolo, isi spune parerea.
Va pup si sa dea Dumnezeu sa avem toate puiuti sanatosi!

33+

Kea si eu sunt cam in aceeasi situatie cu deosebirea ca eu stiu cauza. La mine e tensiunea asta pacatoasa.... A inceput sa o ia razna de la 29 de saptamani si de atunci bebele si-a incetinit ritmul de crestere, dar creste, se dezvolta. E mai micutz decat media si tot asa problema e circumferinta abdominala (masuratorile cap, femur sunt ok). EU fac doppler la cam 2 saptamani si sunt pregatita ca in cazul in care lucrurile se complica imi vor provoca nasterea.
Fiecare control a devenit un chin...mai ales ca nu am medicul meu sau cineva sa ma urmareasca si sa-mi stie instoricul...de fiecare data e altcineva si de multe ori opiniile difera....asa ca nu stiu la ce sa ma astept. Uneori plec super optimista alte dati plec disperata de acolo.
Eu sunt necajita pentru ca la mine placenta e imbatranita prematur (posibil datorita tensiunii) si asta ar fi motivul pentru care bebele nu creste asa de bine, Cum il pot ajuta este sa reduc orice efort, sa stau in pat si preferabil cat mai mult pe partea stanga.
De asemenea trebuie sa-i monitorizez zilnic miscarile si sa raportez orice nu mi se pare in regula...la partea asta micutzul nu imi da emotii...e activ, jucaus si il simt tot mai viguros.
Ai grija de tine si te asteptam cu vesti bune de la dopplerul de joi. Si eu tot atunci am...

Manu 35+ Radu

Unde este dragoste, acolo este pace, unde este pace, acolo este binecuvāntare, unde este binecuvāntare, acolo este Dumnezeu, iar unde este Dumnezeu, nimic nu lipse#351;te.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Manuela77
Bebele meu e un meloman...se agita de numa cand ii pun muzica.

Am muzica clasica de care vrei.
Am trimis pe mess albumul Alinei thanx Alina, esti o scumpa . Am facut si baita, mi-am uscat parul (iubi meu incepe sa vada mai bine in recuperarea dupa accidentului si trebe sa redevin frumoasa ) si ma duc sa fur o ora de somn, ca la 12 se trezeste printesa la masa.
Somn usor!
E si maine o zi.

_
I love you so much my tiny princess

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ayla21

Citat:
citat din mesajul lui Manuela77
Bebele meu e un meloman...se agita de numa cand ii pun muzica.

Am muzica clasica de care vrei.
Am trimis pe mess albumul Alinei thanx Alina, esti o scumpa . Am facut si baita, mi-am uscat parul (iubi meu incepe sa vada mai bine in recuperarea dupa accidentului si trebe sa redevin frumoasa ) si ma duc sa fur o ora de somn, ca la 12 se trezeste printesa la masa.
Somn usor!
E si maine o zi.

_
I love you so much my tiny princess

Multumim!
Ma bucur sa aud ca incet incet viata intra in normal pentru voi. sa fiti cat mai curand in formatie completa, cu totii sanatosi!

Manu 35+ Radu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Aris, ce model de wrap ti-ai ales de la nandu? Ayla,Clara si Anca_nicolae, multumim ca v-ati facut timp sa atasati muzica pe mail Si eu mi-am achizitionat un set de cd-uri de la o revista de pe piata, sunt 5 cd-uri pentru bebelusi si copilasi, se intituleaza "Sunt fericit" cu muzica vesela pentru a-i mentine buna dispozitie, "Sunt suparat /furios/somnoros" (parca), azi le-am primit abia si numai pe primul l-am ascultat. Au si texte atasate, sunt dragalase, daca aflu cum sa le transform din audio in mp3, le pun si eu pe mail, poate e cineva interesat. Partea mai aiurea e ca ar trebui sa ma apuc de scris si textul, eu l-am citit pe cel cu bebe furios si mi s-a parut ca ai ce retine din el. Erau sfaturi despre cum trebuie sa reactioneze parintii cand copilasul are un acces de furie (cele mai dese apar intre 1-3 ani).Greierash si Anncutza, felicitari pentru bebei! Sa va umple viata de bucurii!Alexa, suntem alaturi de tine, cu gandul! Nastere usoara maine!Apropo de ceai, ati citit/auzit despre ceaiul din frunze de zmeur? Am citit ca usureaza nasterea si ca inmoaie colul. Eu am inceput de saptamana asta sa beau si pe 18 merg la control gineco, oare s-o vedea ceva atunci? Fetelor, despre mihaelacg este vorba? Ea a nascut bebelina de 3300gr azi? Ca nu sunt sigura si vreau s-o trecem pe prima pagina!Ana-Maria 33+AMR 7 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

Mihaela felicitari sper sa apuc povestea ta inainte sa nasc...deja suna incurajator

am primit mesaj astazi de la Adirys, e bine, alapteaza deja...probabil ca in curand o sa ajunga acasa

alexa - bafta maine...off nebunie e cu aglomeratia in elias

anamaria - am luat modelul terracota, am ales initial india dar nu mai aveau pe stoc, asa ca am vorbit la telefon si am schimbat modelul. vezi ca marimea se alege in functie de inaltime, eu comandasem S dar la telefon mi-a explicat domnul ca trebuie sa comand cea mai mare marime asa ca am luat LL

37+
poze

AMR 14 de zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mart.apr09 spune:

KEA DA-MI TE ROG DATELE TALE SA TE TREC IN LISTUTA , CA ACUM UMBLU LA EA , SA TREC SI GHIOCEII NOI

FELICITARI NOILOR MAMICI!!!!!!!!!!
Simina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Aris, eu am ales romantica, la fel ca si tine initial am comandat S, ca apoi la tel sa imi zica dl ca mai bine cea mai mare marime...Mi-e ciuda ca am ratacit CD-ul cu instructiuni...poate ma ajuti tu cu al tau cand vine comanda? Daca nu e prea mare, poate ai vreme sa il trimiti pe mail? Sau mai bine sa le scriu sa le zic ca am pierdut CD-ul, poate ma ajuta ei...Simina, vezi ca am mai editat si eu listuta, sa nu punem acelasi ghiocel de doua ori Ana-Maria 33+AMR 7 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

anamaria - trebuie sa gasim o metoda sa iti trimit eu cd, poate il incarc pe un site ceva, vedem noi..se rezolva.
cu ceaiul de zmeura...hmm...nu e cam devreme sa iti doresti un col moaale?eu zic sa mai ai un pic rabdare, sa te vezi trecuta de 37 de sapt si atun ci poti incerca orice

37+
poze

AMR 14 de zile

Mergi la inceput