Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie 2009(90)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Citat:
citat din mesajul lui alina.n
Eu nu reusesc sa accesez nimic pe link, am incercat si din pagina Luanei pe muzic dar nu gasesc melodii ,fetele voi ati reusit?

Scuze, am editat. O sa pun si pe prima pagina url, numai ca nu reusesc sa-l culc pe Clau sa am pace. Luana . tare cuminte mai e.

_
I love you so much my tiny princess

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alina.n

Gata am reusit dar nu pot fi downloadate nu?

34+ cu Maria-Natalia
Vine barza!

De acolo nu, sunt de "impresie" doar Iti trimit pe mess daca vrei, o sa le pun si pe mailul comun. Mai am dar nu am timp sa le caut si sa le ascult. si nu vreau sa trimit cine stie ce.
Vedeti voi cum va fi dupa ce vine bebe.
Daca ai timp iti trimit tie pe mess si le pui tu pe mail daca ai timp si n-ai ce face cu el.

_

Mergi la inceput

Ia uitati ce zice tickerul meu

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns plici plici spune:

fetelor am vesti, mihaela a nascut o fetita de 3300 grame
fara dureri!!!

felicitari mitzico, sa fiti sanatoase!!!!!

felicitari si mamicilor noi !!!! (nu stiu nume ca nu am cum sa citesc din urma)

pupicii multi

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui plici plici

fara dureri!!!

Felicitari Mihaela!

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

Citat:
citat din mesajul lui plici plici

fara dureri!!!

Felicitari Mihaela, bun venit noului ghiocel

34+ cu Maria-Natalia
Vine barza!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Am descarcat melodiile cu delfini. Bebelina mishca, nu stiu sigur daca asta inseamna ca ii plac... presupun ca da. Mai simpatici au fost blanoshii, care se alergau prin casa si acum s-au potolit.
Cautam si noi Sound of Nature.
Multumim frumos.

Denisa-Madalina 33+ cu Adela-Marisa
AMR 7 saptamani

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui denisamada

Am descarcat melodiile cu delfini. Bebelina mishca, nu stiu sigur daca asta inseamna ca ii plac... presupun ca da. Mai simpatici au fost blanoshii, care se alergau prin casa si acum s-au potolit.
Cautam si noi Sound of Nature.
Multumim frumos.

Denisa-Madalina 33+ cu Adela-Marisa
AMR 7 saptamani

Denisa Sound of Nature eu am, si am multa muzica, dar nu stiu ce sa caut.
Mi-am adormit copilul, uite de exemplu Clau adoarme cu Bebe Tv, ala cu ratusca, in timp probabil o vom lasa si pe Luana in camera la Tv cu Bebe Tv, au si emisiuni educative, mie tare mult imi place programul.

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kea spune:

Multumesc fetelor pentru incurajari!

Anca, la greutate m-am gandit cand am citit ca ar putea fi necesara declansansarea nasterii. Si trebuie sa recunosc ca mi s-a parut si tare slabut la ecograf, i-am vazut toate coastele. Si cel mai mult m-a speriat lichidul amniotic in cantitate scazuta, sper sa se poata alimenta, sa nu fie probleme cu cordonul sau cu placenta. Bataile inimii erau si ele in regula. Pana poimaine, n-am decat sa beau apa cat pot de multa, sa sper ca va creste cantitatea de lichid si...cica sa nu ma stresez .
Dr. nu s-a pronuntat, m-a trimis la clinica sa fac doppler ca sa vedem din ce cauza e cantitatea scazuta, probabil dupa ce am rezultatul de acolo, isi spune parerea.
Va pup si sa dea Dumnezeu sa avem toate puiuti sanatosi!

33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IliesClara spune:

Ayla

cu materialele de stimulare m-am gandit la toti ghioceii care s-au nascut, dar in special la Luana si la pisicuta Pisikutei, nascuta tot mai repede. Ii puteti delecta pe copilasi lucrand cu ei pe perceptia vizuala, tactila, olfactiva.
... si se pot economisi o gramada de banuti realizand acasa astfel de obiecte. Exista tot felul de jucarele care se apasa, scot sunete sau sunt colorate si luminoase, dar au asa putine posibilitati de stimulare pe cat sunt de scumpe incat nu prea merita. Si in plus nou-nascutii nu le pot manevra.

Mami Clara, 37+, cu Antonia si Iulia la purtator

Mergi la inceput