ce aspirator ptr casa imi recomandati ?
Raspunsuri - Pagina 3

crinuta spune:
Aspirator cu spalare bun caut si eu, dar pt ca tot s-a intrebat de detergent, va recomand clar Super 10 ( de la GNLD).
Cine l-a incercat, a ramas la el.
Crinuta si Rayan
Fara Dumnezeu nimic nu e.
The True Church is ONE, HOLY, CATHOLIC and APOSTOLIC
www.tratamente-nutritie.ro/" target="_blank">Pentru sanatatea ta
www.muntelesfinteitreimi.ro/Februarie%202009.htm" target="_blank">Important

eunice78 spune:
Crinuta, multumesc pt pont. de unde iei acest super 10? Am gugalit nitel si fiind industrial sunt convinsa ca e bun.
Sarbatori fericite!

Nicolest spune:
Am primit si eu aspiratorul, de fapt e un sistem de curatare si va pot impartasi impresii:
As vrea sa va spun de la inceput ca are un singur dezavantaj pretul este foarte mare....in rest e chiar revolutionar in domeniu. Se numeste TuttoLuxo de la Zepter.
- aspirarea se face in apa si mai are si alte filtre (de poliester, curatare motor, captare a aerului);
- spalarea este cu abur;
- aspira si spala in acelasi timp sau pe rand cum se doreste;
- lasa podeaua fff putin umeda;
- are multe accesorii pentru curatare: geamuri, obiecte sanitare, aragaz, cuptor, praf, spatii inguste si tor felul de perii patrate, triunghi, rotunde;
- are masa de calcat si fier de calcat profesional cu sau fara abur pe care inca nu l-am testat dar cred ca e ok si care se conecteaza la aspirator;
- functie de umudificare a aerului si aromoterapie dar pe care nu cred ca o sa le folosesc pentru ca am umidificator;
- nu foloseste detergenti si cu toate astea curata impecabil;
- design ultra modern.
- nu e fff greu si se manevreaza usor.
Cred ca cel mai important este de spus ca modul de utilizare e fff simplu, nu trebuie schimbata vreo instalatie, adica se desface capacul si are un rezervor in care se pune apa rece de la robinet pentru aspirare si un boiler in care se pune apa pentru spalarea cu abur. Si asta e tot se trece la treaba ... are butoane pe maner atat pentru aspirare cat si pentru spalare.
Deci cum va spuneam un aspirat si un spalat inclusiv un covor nu prea mare a durat 30 de minute fara prea mare efort.
Si surpriza, eu credeam ca am o casa fff curata si cand am desfacut capacul la aspirator si am vazut cum arata apa sa-mi vina rau multa mizerie .. am ramas uimita de ce a putut aduna de pe jos.
Curatarea rezervoiarelor dureaza 5 minute se arunca apa si se spala usor cu un burete si detergent neutru...simplu de tot.
Initial eu am vrut sa-mi cumpar Philips cu spalare, apoi un Philips doar pentru praf, apoi s-a stricat si fierul de calcat si trebuia si ceva de spalat podeua si uite asa am ajuns sa il iau pe asta.

eunice78 spune:
Nicolest, mutumesc de info. Pentru mine insa Zepter la ora actuala e sigur off limits, financiar vorbind.

Nicolest spune:
Da asa este si eu m-am tot gandit daca sa-l iau sau nu daca merita banii si pana la urma am facut un efort e adevarat.
De fapt nici nu am vrut sa mai postez ca sa nu creez polemici dar m-am gandit ca poate e cineva interesat ca la momentul in care m-am hotarat eu sa-l achizitionez nu am gasit prea multe informatii despre aspiratoare.
Multumesc pentru intelegere.

eunice78 spune:
Nicolest, ff bine ai facut ca ai scris. Si sa ne mai scrii si dupa ce il folosesti de mai multe ori, sa ne zici daca merita banii. Ca azi nu as da atatia bani pentru un aspirator, dar poate in viitor..castig la loto .
O sa scriu si eu despre Philips dupa ce il iau..cu cat mai multe informatii cu atat mai bine pentru cei care se documenteaza.

b.nica spune:
Nicolest, minunii tale de aspirator ii lipseste ceva:daca nu-ti face masaj dupa ce termini treaba,nu-si merita banii .

Lorenza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui b.nica Nicolest, minunii tale de aspirator ii lipseste ceva:daca nu-ti face masaj dupa ce termini treaba,nu-si merita banii ![]() |

crisseis spune:
Nicolest, poti sa ne spui si cat a costat aspiratorul? sau macar da-ne un site unde putem gasi acest aspect (pe langa detaliile tehnice). Sunt interesata.

Nicolest spune:
Da Criss iti spun, initial nu am vrut sa scriu asta din cauza comentariilor de genul "daca nu-ti face si masaj la banii astia....", a costat 1500 de euro dar a fost o promotie pentru ca e o varianta noua a lui AquaJebbo.
Nu stiu din ce cauza nu exista informatii pe site-ul Zepter despre el probabil ca e prea nou.
Mie mi-a trebuit 2 ani sa ma obisnuiesc cu gandul de a cumpara vechiul AquaJebbo dar a aparut cel nou si asa am luat decizia.
Inca il testez dar pana acum sunt multumita, in plus fata de ce am scris anterior am calcat si haine si fierul de calcat e chiar bun calca bine si fara abur iar jetul de abur e foarte puternic. De asemenea am curatat impecabil rosturile de la gresie tot cu jet de abur.
Daca chiar esti interesata pot sa-ti trimit pe mail un pliant cu informatii.