ce aspirator ptr casa imi recomandati ?

ce aspirator ptr casa imi recomandati ? | Autor: danita

Link direct la acest mesaj

am un aspirator f mare semi-profesional care e si f greu . azi m-am enervat rau pe el si pe durerea de spate .....si m-am decis sa imi cumpar un alt aspirator mik si usor .
ce imi recomandati ? cum sunt cele cu filtru cu apa ? isi merita banii?

D

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Deus spune:

Aspirator cu spalare PHILIPS FC6844
Nici asta nu-i micut dar isi face treaba super bine!
Din cauza ca am vrut si eu mai micute sotul mi-a mai luat doua tipuri cu tot felul de fitze si-ti dai seama ca tot la el m-am intors si le tin de rezerva in caz de urgenta daca baza mea se strica! Apropo eu am catel, pisica, aspir de 3 ori pe saptamana si singurul care intr-adevar aspira tot asta este.
Si am avut si de la Zepter din acela super special cu de toate care filtra totul sa nu avem acarieni .... si daca sotul a platit pe el vreo 17 mil, l-am vandut cu 3 ca era de jucarie in comparatie cu cel de care ti-am spus.
Si am o tanti care vine din cand in cand la mine la curatenie si care in toate casele vede aspiratoare si pe toate doamnele ( celelalte cliente ) le inebuneste ca ce aspiratoare rele au ca de ce nu-si cumpara ce am eu.

poze familia mea

quod me nutrit me destruit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loryi1974 spune:

Totusi.....Parca era o sectiune speciala...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gogosel spune:

Citat:
citat din mesajul lui Deus

Aspirator cu spalare PHILIPS FC6844

subscriu si eu!
nu stiu de unde iese atata mizerie la fiecare saptamana. si consum cam 4 rezervoare la un ap de 75 mp.
deus, ce sampon folosesti? eu-mr proper, ajax.
aspiri uscat inainte de umed? ca eu nu si mai am surpriza sa ramana mici scamute sau nisip. si trebuie sa dau de doua ori. eu il folosesc cam 90% numai cu spalare. tu cum faci?
il am cam de 1.5 luni si inca nu sunt o experta in folosirea lui.
tie iti lasa gresia uscata? mie doar parchetul.

mami & bubu, foarte specialul meu

NU voi fi un parinte obisnuit, deoarece am ocazia sa fiu unul extraordinar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cllaudia spune:

Eu zic ca daca ai deja unul profesional acum iti poti cumpara unul normal,micut, si cu nivel de zgomot redus, pe care il poti folosi atunci cand ai nevoie doar sa aspiri. Cum spuneai si tu, la al tau problema e ca e prea mare, si greu de manevrat, iar cele cu flitru nu sunt nici ele tocmai micute si usoare. De meritat isi merita banii, dar in cazut tau, iti va fi de ajuns unul simplu. Cand va fi nevoie de curatae profunda poti apela la cel profesional. Asta daca nu cumva ai intentia sa-l arunci si sa-l inlocuiesti cu un altul. Eu spre exemplu chiar m-i l-am cumparat pe cel mai mic pe care l-am gasit ( sa nu va ganditi la vreunul portabil, cu baterii ) il tin dupa usa, si apelez la el si de mai multe ori pe zi, cand este nevoie. Asa pe cel mai vechi trebuia sa-l scot din balcon, sa-l asamblez... iar daca aveam doar o mica portiune de aspirat, mai degraba scoteam matura si farasul...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geniest spune:

Si pe mine ma intereseaza unul cu FILTARE PRIN APA dar sa fie rezonabil ca marime si pret.

Pliz idei....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eunice78 spune:

As vrea sa va cer niste informatii. Vreau sa imi iau un aspirator Philips din acela cu spalare laudat de voi.
As vrea sa stiu asa:
1. mai sunteti multumite de el?
2. aspira bine, adica e puternic? eu am acum un samsung smart wing sistem dar aspira bine numai daca ii dau jos teava aia rigida si aspir eu aplecata, de fapt in 4 labe , adica nu are putere la perie.
3. lasa apa? pentru gresie poti baga orice solutie in el - eu am o gresie neagra, am fost masochista cand am pus-o, si se curata bine numai cu ajax din acela degresant.
4. spalatul covoarelor inseamna ca le umezeste sau chiar le spala bine (eu am un covor gros cu alb in el si 2 copii mici)? covoarele raman ude rau dupa spalare?
5. ce detergent folositi?
6.. am visat eu sau am citit corect pe undeva ca pot spala geamuri cu el?
7. ati mai da o data banii pe el? merita?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicolest spune:

Eu am cautat o luna pana sa-mi iau aspirator care sa aiba si spalare, fara detergenti, sa lase podeaua cat de cat uscata, filtare prin apa, usor de manevrat si intretinut.
Saptamana viitoare intru in posesia lui si o sa va spun daca merita investitia si ce face concret.

Mergi la inceput

Nicolest, ce marca ai comandat?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiara.2005 spune:

Nicolest, astept si eu detaliile despre aspirator dupa ce il primesti.
Deus, aspiratorul care il ai lasa covorul, podeaua uscate dupa spalare? Am citit prin review-uri cum ca ar fi foarte greu de curatat si ca nu se gaseste detergentul pe care il foloseste? ce fel de detergent folosesti? Si inca o intrebare: spala si geamuri? Am citi despre unele ca ar spala si geamuri....oare chiar fac treaba buna?

Mergi la inceput

Chiara ma intereseaza si pe mine aceleasi lucruri, am scris nitel mai sus. Dar vad ca fetele tac..
Ma intereseaza in special chestia cu detergentul pentru ca la mine la birou femeile de serviciu folosesc aspiratoare cu spalare dar au zis ca sunt eficiente numai cu un anumit tip de detergent pe care cei de la achizitii il gasesc ff greu. Au zis ca au incercat si cu alte solutii dar faceau prea multa spuma si nu mergeau bine aspiratoarele, nu curatau bine. Dar in rest intr-adevar curata bine. Am vazut eu la mine in birou ca s-au facut niste renovari la noi si au curatat femeile tot jegu ff bine.
Legat de Philips m-am uitat ca la Domo e 970 lei dar l-am vazut la Metro in Ploiesti cu 750. Intr-adevar insa e cam mare, ma intreb cum o fi ca manevrabilitate.

Mergi la inceput