Timisoara, Impreuna!(142) Emma, langa tine...
Raspunsuri - Pagina 3
Doris-Alina spune:
Neatza...
Am gasit checul cu nuca...miammmm asa ca dau eu cafeaua...cu frisca azi...
BLOG DC-Impreuna Timisoara
Caut cu lumanarea orice:)) ...uneori chiar gasesc!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
POZE CU NOI
www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:)), www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">Christmas 2007 by INES, www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj INES, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories
Ana68 spune:
'Neata si de la mine,
Eu am sutit o parte din cocostroci de la Luana,asa ca ma simt naspa...si cu ploaia asta de afara...
Nu mai comentez,ca mi se pune pata!'
Va pup doar...
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
Album pi casa
Pi casa nou
Amalgam de ganduri
geta_florina spune:
'neatza buna ...
azi e vineri, azi e vineri ...
of, astept weekendul asta de luni, de cand a inceput saptamana ...
am gasit si eu o felie de chec ... si cafeaua cu frisca ... ... excelent. fetelor, garbiti-va, ca altfel nu mai gasiti nimic.
Doris distractie cu musafirii in weekend. cum se mai simte Ines?
Ana ce mai zici?
ne mai auzim
pe toate fetele
Geta, mami de Alex
poze
Andra.C spune:
Buna dimineata
si weekend placut si insorit va urez tuturor. Incep prin a-mi cere scuze ca va deranjez, dar va rog mult de tot sa-mi spuneti daca stiti cum se simte Kissu mic si greu incercat. M-a impresionat foarte mult si ne rugam in fiecare zi sa-i fie bine.
Va multumesc mult si inca o data imi cer scuze pentru interventie.
Andreea, mami de Cata
silvana75 spune:
hiiiii ati mancat tot checu???!!!!! la astia intarziatii nu va ganditi
va doresc un weekend linistit
va
Silvana si Paul
Poze cu noi
blog DC, Timisoara impreuna
Daca nu poti trece prin munte, ocoleste-l. Daca nu poti sa-l ocolesti, treci peste el. Daca nu poti trece peste el, intreaba-te daca este chiar atat de important sa ajungi de cealalta parte. Daca este, incepe sa sapi un tunel
geta_florina spune:
Silvana cred ca or mai ramas ceva firmituri ...
weekend placut va doresc, cu soare pe toate planurile
Geta, mami de Alex
poze
Mariaa spune:
heeei, am tinut pentru dupamasa unul cu cacao si vanilie ca am facut doo, na, da' numa voua va zic
Andreea, Kissu mic tot asa e ca stare generala.
gagix, este targ de primavara la Casa Tineretului pana in 15, va recomand sa mergeti, sunt chestii faine si bune la pret.
altfel ieri am dat si eu cu grebla prin gradina, am zis ca poate ambitionez si io primavara asta sa vina odata, si azi..ploo cu galeata, frasu mai pricepe ceva...in consecinta, astenie la greu pe frontul de vest!
hai va tzuc
un copil creste in inima mea
Ana68 spune:
Bayyyyy...ce checul meu e aici?!Va distrati fara mine?!!'Oi fi io fara miros si cu capul patrat...da' de la o felie de chec nu ma dau la o parte..parole!
Simonelule,tin sa precizez ca pana prin luna Mai tot asa va fi vremea...asa ca eforturile tale de a impinge primavara de la spate...nu prea estem cu rezultat!
Getuto....ce sa mai zic?Nimic special...mi-s racita.
Dorisache,venira musahirii?
Bay va pup...
Album pi casa
Pi casa nou
Amalgam de ganduri
Ana68 spune:
Intrebare:ce puii mei are pi casa de nu mai functioneaza?La voi merge?Ca la mine ciuciu!
Album pi casa
Pi casa nou
Amalgam de ganduri
fannna2003 spune:
nu stiu ce ma fac cu voi?!?!...am kg cat pentru 2 dame bune...si voi veniti cu checuri,alea alea pe aici...
tastatura am bagat-o in boale ...acum ce mai urmeaza?
pentru voi
Mata Emma lupta iar cu cancerul
un vot zilnic pentru Ioana..multumesc