Dura lex sed lex(Clubul Juristilor)(19)
Raspunsuri - Pagina 13
LoraG76 spune:
'Neata!
Angela, merci pentru cafea! E binevenita, pentru ca si mie mi-e un sooomn!!! Parca-s ametita.
O zi buna va doresc!
Lora, mami de Iustina
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=133766
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
LoraG76 spune:
Buna dimineataaaa!!
Ce mai faceti, fetelor?
Veniti la o inka?
Se pare ca se imbunatateste vremea zilele astea, abia astept sa iesim la iarba verde!
O zi buna va doresc!
Lora, mami de Iustina
angelapriboi spune:
Neata, cafea pentru toata lumea.
Noi am fost in parc in weekend si era asa frumos.Copiii s-au jucat pana la epuizare.Stefi a dormit 14 ore neintoarsa.
Ce ziceti de asta!!!!
claudela spune:
Buna dimineata si de la mine!O cafea vreau si eu, ca sunt buimaca...Plus ca asta mica a facut putina febra...sper sa-si revina si sa nu fie nimic serios...
Kriss, cand ai timp si intri pe forum...aveam si eu o intrebare pentru tine...legat de concediu de crestere copil...Cand ai timp poate reusesti sa ma ajuti si pe mine cu o informatie...
Pupicei la toate fetele..Aa, am pus si niste pozici ...dati click pe casuta...
kriss79 spune:
buna seara
claudela, intreaba-ma ce vrei sa stii, fara probleme. sau lasa-mi aici sau pe PM id-ul de mess sa vb.
Eu mi-am mai revenit, am facut oarece schimbari de look. ceva poze cu mine aveti aici
Iar cu Alessia de prin parc si de la buni din Bucium gasiti in albumul Mai 2009.
Vom mai reveni, deocamdata am contactat un virus in calc. si merge f prost, abia reusesc sa deschid forumul cateodata..astept sotul sa se intoarca in tara miercuri si sa se ocupe de el.
va pup
www.totsites.com/tot/alessiastefana" target="_blank"> my page
Cristina si
Alessia Stefana Mai 2009
angelapriboi spune:
Buna dimineata,
fetelor cafea!!!
Kriss arati nemaipomenit!Te prinde foarte bine tunsoarea.
Ma bucur ca ti-ai revenit,asa si trebuie.

kriss79 spune:
buna dimineata
prezenta la cafeluta.
Angela, multumesc.
www.totsites.com/tot/alessiastefana" target="_blank"> my page
Cristina si
Alessia Stefana Mai 2009
LoraG76 spune:
'Neata!
Prezenta si eu la cafea!
Kriss, am vazut pozele, vorba Angelei, arati nemaipomenit, bravo! Ai si slabit! Si eu cand n-am chef de nimic sau am o stare proasta daca schimb ceva ma simt mai bine. Ale a crescuuut, e draguta foc! 
Claudela, bebelusa ta e o dulceataaaaa...atat de micuta si finutaaa! Sa-ti traiasca! Vrem mai multe pozeeee!
Va pup pe toate si va doresc o zi frumoasa!
Lora, mami de Iustina
claudela spune:
Va pup si eu!Am avut doua zile infernale...Fetita nu a vrut sa se odihneasca deloc pe timpul zilei si m-a tinut si pe mine in sah...Sunt rupta de oboseala, nu mai am timp de nimic altceva...
Kriss, am lamurit intre timp ceea ce vroiam sa te intreb...Vroiam sa vad si eu cum mai functioneaza legislatia pentru cresterea copilului pentru avocati...ne gandeam sa intre al meu sot in concediu, dar la ce piedici sunt de la UNBR mai bine nu...Am crezut ca se calculeaza in functie de venituri, nu de ceea ce se cotizeaza la barou, respectiv, UNBR...Nasoale norme interne...
Lora
!E o frumoasa fetita doar ca e asa de ... tirana ... de ma trec toate caldurile cateodata...![]()