Unde dam cei 2% din impozit?
Raspunsuri - Pagina 5
greta123 spune:
Este foarte important zic eu sa directionam acesti bani catre o Fundatie sau asociatie! sa nu-i lasam statului!
Redirectionati va rog catre Asociatia Embriologilor pentru programul Ziua Infertilitatii din Romania.
este si topic separat pentru cine doreste detalii.
Laura XXX spune:
DECI CE CREDETI, SE POATE FACE SUBIECTUL STICKY???
DONATI ACUM 2% DIN IMPOZIT PENTRU SMURD!!! www.fundatiapentrusmurd.ro
greta123 spune:
din cate am inteles, anul trecut doar 30% din po****tie a redirectionat acesti2%. este pacat sa nu reusim sa mobilizam mai multa lume!
Nu va costa nimic!
De ce sa lasam statului niste bani cu care s-ar putea face ceva?
Vezi ziua infertilitatii!
Oricare dintre noi poate ajunge in aceasta situatie!
oanka80 spune:
salutare lume....
eu am dat acesti banuti unei biserici foarte sarace si simt ca o caramida din constructia ce va incepe va purta numele meu...
cand traiesti cu Dumnezeu gasesti fericire si in nenorocire-Sf. Tihon Zanon
miki68 spune:
In anii trecuti am directionat acest procent spre SMURD, insa anul asta m-am hotarat sa-i dau catre un ONG care prin activitatea desfasurata pana acum mi-au demonstrat ca sunt foarte asemanatori cu RSPCA/ASPCA pe care ii admiram cu totii pe Animal Planet.
cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei
Directionati 2% din impozitul pe venit si viata animalutelor comunitare va deveni mai buna www.asociatiaclopotel.com
Laura XXX spune:
Asa e aveti dreptate, e pacat sa existe aceasta facilitate si sa nu beneficieze nimeni de ea din cauza ca ne e greu sa depunem formularele
Declaratiile se pot trimite si prin posta [/i]
Dar parca totusi prefer (oricat de putini ar fi banutii) sa mearga spre oameni sau un ONG care se ocupa de copii. O optiune personala!
Cum spune greta mai sus, oricare putem ajunge in situatia sa avem nevoie de ajutor !
DONATI ACUM 2% DIN IMPOZIT PENTRU SMURD!!! www.fundatiapentrusmurd.ro
Ramonika spune:
am semnatura noua
Ramonika si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor www.flickr.com/photos/11125714@N02/2227425419/" target="_blank">Miki
Directionati 2% din impozitul pe venit si viata animalutelor comunitare va deveni mai buna www.asociatiaclopotel.com
greta123 spune:
sunt foarte multi oameni care nu stiu ce inseamna sa redirectionezi 2% din impozitul pe venitul global.
Chiar astazi cineva de la servici m-a intrebat daca trebuie sa mai plateasca el inca 2% ca si asa taxele la stat sunt foarte mari!
Propunerea mea este sa va intrebati colegii , familia , prietenii daca stiu ce inseamna 2% si sa incercati sa le explicati.
De ce sa se piarda acesti bani cand se poate face ceva cu ei pentru oameni, pentru noi....pentru animalele pe care le indragim , pentru mediul inconjurator, pentru orice considerati voi important, indiferent ce ar fi acel ceva!
sirimie spune:
Donati pentru Andrei, am pus contul in semnatura mea.
Va dorim sa cresteti mari si frumosi!
Simona & Vladut (27 februarie 2005)
Poze la http://www.kodakgallery.com/I.jsp?c=akcecxh.f5u0t6d&x=0&y=nr5bn
Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro
Despre Andrei
Donati 2% din impozit pentru Andei
Fundatia EUROMANIA, CUI 12947122, Bd-ul Ion Mihalache, Nr. 327, Bloc 12, Sc. D, Etj. 4, Ap. 114, Bucuresti,
Cont: RO89 RNCB 0086 0046 6770 0002, BCR Sucursala Grivita
Sa ne rugam pentru Emma, zilnic orele 13
Carmen_M spune:
Ma intereseaza acest subiect pe care l-am deschis cu colegele de munca. Noi toate dam in acest moment impozitul catre stat. Spuneti-mi, va rog, pentru a-i directiona catre un ONG- in ajutorarea copiilor, care sunt etapele? Ce ar trebui sa fac? Este treaba contabilei firmei sau cum?
Va multumesc.