Stie cineva cum se administreaza???
Vreau sa-i dau lui Alex pentru cresterea imunitatii. Voi ce parere aveti???
Tnctura contine alchool si nu stiu ce varsta are copilul tau,dar fara alchool se gasesc pastilutele PROPOSEPT care sunt 100%naturale,poti cumpara tinctura doar pentru rani,caci face repede coaja si nu ai probleme la baie.
Alex are aproape 6 ani nu stiam ca este o limita de virsta. De la ce virsta se da tinctura???????????
quote:
Originally posted by Cary
Tnctura contine alchool si nu stiu ce varsta are copilul tau,dar fara alchool se gasesc pastilutele PROPOSEPT care sunt 100%naturale,poti cumpara tinctura doar pentru rani,caci face repede coaja si nu ai probleme la baie.
De exemplu bebelusii nu pot primi tinctura,dar la 6 ani nu se mai pune aceasta problema.
Cred ca poti sa-i dai 5 picaturi la o cana de ceai de 2 ori pe zi asa il bea si fetita mea Rebecca care are 4 ani si 9 luni.
Sanatate maxima!
Da-i linistita si cu incredere. E eficienta. S-a mai discutat pe forum, dar cum nu merge cautarea...Copiilor de peste trei ani se dau 10 picaturi de trei ori pe zi in ceai, apa sau alt suc. Am vazut ca unii parinti il dau pe o bucatica de zahar cubic, de exemplu, dar ramane riscul de carii...deh. Eu ii dau fetitei mele doar o data pe zi cate 10 picaturi.
Elena, mama Oanei si a lui bb Mihai