*Cozonacei de noiembrie-decembrie 2008 (31)*
Raspunsuri - Pagina 16
ginye55 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui elilov3 seara buna fete sunt in buc wow nu imi vine sa cred ca sunt aici vb maine plange juniorul noapte buna Eliza mami de ingeras Ionut Pavel si de ![]() Dimitrie Gabriel 12.11.2008 botez******************************************* "La toate greutatile vietii tale cauta in tine puterea cu care sa le poti tine in piept.La ispita frumusetii tu ai infrangerea; la greutatea muncii, curajul; la vorba rea, rabdarea.Si cand ai ajuns la aceasta deprindere, nimic numai poate rezista in calea ta." Epictetus |
Ma bucur ca ati ajuns cu bine!

ginye

Eduard Stefan (12.10.2008)Stefanut
Povestea nasterii
Ramo2007 spune:
Ma doare capul si burticaaa
si Sara are chef de joaca si de vorbit, acum sughita si nu vrea ceai, se misca patutul cu ea...si mi-e un somnnnnnnnnn
Ramo mami fericita de Sara Maria
02.12.2008
http://community.webshots.com/user/Ramona198080
babyzapi spune:
Am scapat de febra, e bine bebe
.
Miky cum se mai simte Alexia dupa vaccin?
Diamisha foarte cocheta Sonia
, ma bucur ca are asa hainute 
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Isabela
fericita de
Raphael Nicolas(23.10.2008)
RAPHAEL si
ISABELA
Povestea nasterii
bertha spune:
| citat din mesajul lui oceanborn Neata! nu gasesc metru Criss am pus o poza o paine facuta de mine acum vreo 3 ani, de atunci n-am mai fotografiat painile. e in albumul nostru la cozonacei. e paine alba, cele mai dietetice nu arata chiar asa..promit sa fac poza si la paine graham cand oi mai face. Carmendu buna ideea doar ca n-am forme, trb sa-mi iau si incerc..cu masline am facut .. o zi frumoasa va doresc! mami de Thomas |
Tot din solidaritate ma masurai si eu cu ruleta
, ca n-am centimetru. Si nici cantar, asa ca scriu ultima greutate pe care o stiu:Inaltime:1.57m
GI=55
GA=57
GT=53
Talie 76

Solduri 96
Pulpa 54
Cand ma gandesc ca ar trebui sa am talia putin mai mare ca pulpa...
Parca nu ma simt in stare acum sa ma apuc de regim, o sa continui cu exercitiile pt abdomen, macar putina miscare sa fac. Si o sa incerc sa elimin treptat din dulciuri, nu brusc sa nu intru in sevraj
, paine oricum mananc f putina si numai dimineata.Ioana a dormit bine, n-am curatat deloc nasucul. Nu a facut febra, a ramas doar la mucusori, sper sa rezolvam cat mai repede.
O zi buna tuturor!
Bertha, mamica a doua comori -
Darius-Andrei (DN 08.06.2004) si
Ioana-Ruxandra (DN 12.11.2008)poze
Cum s-a nascut Ioana
oceanborn spune:
Am mai pus niste poze cu piticul, prima data cand a reusit sa-si bage singur suzeta in gurita...momentul imprietenirii![]()
Vorbeati de suzeta...in timpul zilei Thomas reuseste dsa adoarma dupa ce moflaie putin la ea...in rest nu-i trebuie si nici nu insist...
mami de Thomas
lorellay spune:
Salutare....
Cecilia de Ank83 
Nu am citit nimic si nici nu sunt in stare...
Ieri am fost la cantar...a luat doar 250 g intr-o luna
Sa mor nu alta...Oricum nici nu papa bine..nici san nici bibe..indiferent ca ii dau in bibe.Am schimbat laptele praf, am schimbat bibe, am schimbat tetine...program, pozitii, camerele...la fel.NU vrea.Trage de cateva ori si o apuca rasul, povestile....Ce ma fac?Dr a zis sa ii fac analiza la kk.Ies azi sa cumpar recipient si duc maine dim.Sunt asa suparata.....
Are 5100g la 4 luni.
Aseara i-am facut cereale...ce greu a papat 60 ml...imi venea sa o bat..i-am zis "ma superi...dormi pe scara la noapte"...si ce credeti...s-a pus pe un ras....
Si eu pe plans...
Sorana 
de Diana (10.11.2008) si
Codrin (15.02.2005)
Where there's a will there's a way!
www.totsites.com/tot/codrin" target="_blank">[ Codrin]
www.hi5.com/friend/photos/displayManageAlbum.do?ownerId=215017846&albumId=292622548" target="_blank">[ Diana]
lorellay spune:
Aaa..si am facut si vaccinul ieri...nu a facut febra..cand am ajuns acasa oricum i-am "varat" un supozitor cu paracetamol pt bebei..sa stam linistiti peste noapte.
Fetelor mai e vre-un bebe ce mananca asa putin si ia asa putin in greutate?A mai facut cineva analize la kk?
Sorana 
de Diana (10.11.2008) si
Codrin (15.02.2005)
www.hi5.com/friend/photos/displayManageAlbum.do?ownerId=215017846&albumId=292622548" target="_blank">[ Diana]
Ramo2007 spune:
| citat din mesajul lui lorellay Salutare.... Cecilia de Ank83 ![]() Nu am citit nimic si nici nu sunt in stare... Ieri am fost la cantar...a luat doar 250 g intr-o luna Sa mor nu alta...Oricum nici nu papa bine..nici san nici bibe..indiferent ca ii dau in bibe.Am schimbat laptele praf, am schimbat bibe, am schimbat tetine...program, pozitii, camerele...la fel.NU vrea.Trage de cateva ori si o apuca rasul, povestile....Ce ma fac?Dr a zis sa ii fac analiza la kk.Ies azi sa cumpar recipient si duc maine dim.Sunt asa suparata.....Are 5100g la 4 luni. Aseara i-am facut cereale...ce greu a papat 60 ml...imi venea sa o bat..i-am zis "ma superi...dormi pe scara la noapte"...si ce credeti...s-a pus pe un ras.... ![]() Si eu pe plans...Sorana ![]() de Diana (10.11.2008) si Codrin (15.02.2005)Where there's a will there's a way! ![]() www.totsites.com/tot/codrin" target="_blank">[ Codrin] ![]() www.hi5.com/friend/photos/displayManageAlbum.do?ownerId=215017846&albumId=292622548" target="_blank">[ Diana] |
Nu vreau sa te speri...dar mai bine fa-i si urocultura.Am o prietena a carei fetita facea la fel, nu papa si are infectie urinara.A luat antibiotic si a refacut analiza, acum asteapta rezultatul.
Mergi la farmacie si cumpara recipientul pt. urocultura si punguta in care trebuie sa recoltezi...am inteles ca e cam grea procedura mai ales la fetite.
Sanatate multa!

Ramo mami fericita de Sara Maria
02.12.2008
http://community.webshots.com/user/Ramona198080
lorellay spune:
Ramo saru-mana...nici nu ma gandeam la urocultura...facem si asta...sper sa reusesc sa-i recoltez azi..sa ducem maine la analiza.
Sorana 
de Diana (10.11.2008) si
Codrin (15.02.2005)
criss703 spune:
Ceau mamici 
Oceanborn am vazut acum painea ta , arata bine ..deci asa e facuta de masina ! Am vazut si poze noi , cu victoria lui Thomas asupra suzetei 
, iar poza cu palmierii plini de zapada e f. faina .
Miky_ea ma bucur ca mai sunt mamici-mici
, hai la tabel ca sigur la ceva stai mai bine si la ceva mai putin bine daaar asta e un imbold sa vezi ce faci de acum inainte 
Bherta de unde sti ca talia ar trebui sa fie putin mai mare decat pulpa ??? 
Lorellay a mea fata nici la 5 kg nu a ajuns si nici nu va ajunge pana la 4 luni
dar de mancat mananca acum am inceput sa-i dau si lapte praf seara cate 100-120 ml., e vesela , zglobie ...poate asa le e felul
(am facut azi si proba suptului si a supt de la mine 150 ml la o masa, deci lapte ar fi )
Saptamana viitoare mergem la vaccin si la masurat si vom vedea ce v-a zice si med. de familie si poate si pediatrul ...probabil ca la noi o diversificare cu cereale va fi bine venita de la 4 luni
Criss
de
Paula Sofia DN 18.11.2008
PozePaulaSofia
Botez
PovesteaNasterii

Dimitrie Gabriel 12.11.2008