Testam cremele de ochi

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns desprecopii spune:

As vrea sa va recomand o crema de ochi pe care o folosesc si imi place mult - este fara parabeni si alte chimicale - este de la firma NUXE
Contour des Yeux Prodigeux.

E o marca de creme care am gasit-o in farmacii.
sper sa o gasiti si voi.



Sanatate si o zi cu soare va doresc!

**************
Linkurile mele: Supereva.ro | Blogul meu | www.facebook.com/#!/desprecopiicom" target="_blank">DC pe Facebook

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IoanaDance spune:

Dar din cele de la Plafar, care va plac?

Eu incerc acum de la Ana Aslan.

Am auzit ca si uleiul de migdale e foarte bun..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mystique2012 spune:

Citat:
citat din mesajul lui IoanaDance

Dar din cele de la Plafar, care va plac?

Eu incerc acum de la Ana Aslan.

Am auzit ca si uleiul de migdale e foarte bun..


Eu am luat de la plafar acum cateva zile ulei de migdale dulci presat la rece. Am inteles ca este bun pentru cearcane si riduri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AYUMI spune:

Eu am gasit ,in sfarsit,o crema buna pentru ochii mei incercanati.Tot citisem pe blogul Danei Sota despre produsele Dr.Brandt si am hotarat sa incerc crema de ochi.E super,dupa cateva zile nu mai eram incercanata si pielea din jurul ochilor era relaxata,nu stiu cum sa zic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Recomand cremele de la Maria Galland. Pentru mine sunt nr 1.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns came-lia spune:

buna,eu am 31 ani si sincer si eu am probleme cu cearcanele si ridurile.si am incercat doar creme de la AVON si sincer nu sant prea multumita.intradevar nu am incercat alte creme k pur si simplu nu stiu pe care sa incep sa o folosesc.dc cineva dintre dumneavoastra aveti vreo idee va rog sa imi sugerati k sincer urasc situatia asta.va multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenanalbaru spune:

Eu mi-am luat acum un gel contur ochi Hof. Viodana de la Hofigal. Urmeaza sa il folosesc si sa va spun pareri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

hello

eu am cumparat si folosit gelul de la Hofigal de care spuneati, cel cu albastrele si nu m-a impresionat deloc, intra rapid in piele insa are o textura cam ciudata si efectul asupra cearcanelor sau ochilor obositit nu se vede, se simte o oarecare senzatie racoritoare pt putin timp insa altceva....cel putin la mine nu a avut efect. bine ca n-am dat multi bani pe el.

nu stiu, de la gerovital imi lacrimeaza ochii atat de mult incat imi curge si nasul, e o iritatie care porneste de la ochi. dupa ce m-am dat cu crema gerovital seara credeau cei mici ca plang pt ca-mi curgeau lacrimi garla din ochi si ma usturau de nu mai stiam cum sa ma spal mai repede.

asa ca sunt in impas, habar nu am ce sa-mi mai cumpar. Ar fi bine sa existe mostre pe care sa le poti testa acasa cateva zile la rand. Nimeni nu spera sa si atenueze cearcanele de oboseala sau ridurile de dupa 39 de ani, miraculos printr-o crema, insa macar sa vezi acolo ceva, orice, nu stiu, un mic efect, o relaxare, o iluminare etc.

si mai am o rugaminte tot legata de ochi, eu nu folosesc decat creion dermatograf maro, o linie fina deasupra genelor superioare doar, in nuanta ochilor, am avut de la maybeline dar nu-mi mai par ok, sunt prea moi si se intind cumva discret dar vizibil pt mine. Dupa 2 ore pe pleoapa superioara se vede de parca m-as fi si fardat usor. Ori eu nu folosesc ziua deloc fard de pleoape sau alt fard. Deci, ce creioane de ochi sunt mai ok nici tari sa zgarie, nici moi sa se "imprime" de pe pleoape pe piele la atingere?

merci mult

Mergi la inceput