Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (75)
Raspunsuri - Pagina 13
anca81 spune:
Eva, mi-am amintit ca pitica mea a papat mai bine morcovul dupa ce i-am introdus carnita de pui. Ea morcov simplu facut de mine la steamer sau fiert n-a vrut niciodata. In schimb a papat din borcanel Hipp, si chiar bine de tot.
E normal sa-l refuze, dupa laptele de la tzitzi lui mami care e yammy, cred si eu. Iti tin pumnii sa fie mai bine de acum inainte.
Carla a papat acum din rezerva din conge, morcov si albituri iar azi i-am adaugat si un galbenus intreg. De vreo 2 saptamani ii tot dau, 1/4 la inceput, apoi 1/2 iar azi unul intreg. Uraaaa!
Mamica fericita de Carla Alexandra (13.08.2008)
Piti mic se face mare
Boo spune:
Laureta super simpatica maimutica care sta deja in poponet !!
Asa de ciudat mi se pare cand vad bebei cu mult par, mi se par mai mari, nu stiu de ce. Poate pentru ca eu vad un chelios langa mine ..
Luminita ti-am simtit lipsa, bine ai revenit.
Eva eu n-am avut nici un succes cu morcovul simplu. Am incercat toate consistentele, chiar si din borcanel, ca am zis ca poate e altfel. Cel putin de mirosit sigur miroase altfel. Dar degeaba. Cum l-am combinat cu cartof a fost alta poveste, a mancat foarte bine. Eu pe asta l-am pus al doilea. Pastarnacul si patrunjeul le-am pus ulterior, sunt mai aromate, dar i-a placut si cu alea. Azi incercam cu dovlecel.
Kllemi o sa mergem in Mykonos, cu o gasca mai mare. Daca nu erau ei nu cred ca mergeam acolo, ca mi se pare cam complicat totusi, dar asa fiind impreuna si cu multi copii am zis ok. Voi unde vreti sa mergeti ?
EvaF spune:
LA MULTI ANI, AMIKA ( acum am percutat)
Eu nu inteleg faza asta cu batranetzea, cred ca tine de starea de spirit, nu de varsta din buletin.
Piolica, stiu ca e rau peste tot in lume, mai putin in Canada, n-au aia treaba cu criza. Dar e vorba de asigurari, de sanatate, de alte lucruri care sunt ok in Franta, si anumite avantaje ale nativului francez care nu exista in Ro. In Franta niciodata nu mergeau cainii cu covrigii in coada, eu am "trait" Franta pe propria piele, dar pot fi si obiectiva cand e cazul. In Ro e muuuuult mai rau acum decat acolo, ce se intampla aici e strigator la cer. Franta e putin elastica (din ce stiu de la economie asta e termenul, au crestere si descrestere in jur de +/-1%, nik spectaculos, e stabila, pe cand Ro a avut 7-8% crestere ( paradisul investitorilor) si acum s-a prabusit efectiv, dezavantajul unei tari "elastice", trecuta prin boom. Plus ca tarile trecute la Euro sunt ferite. Ma rog, nu vb acum de economie.
Stiu ca Occitane nu sunt organice, ci naturale fata de L'Oreal sau alte marci mai...care folosesc niste embrioni de vita pe care, sincer, nu i-as incerca in cosmetice, mai bine zis in creme. Desi in topul celor "rele" Occitane erau pe loc fruntas De aceea ziceam, ca sa fii sigur in zilele noastre trebuie sa ti le prepari singurel.
Eva, mami de Luca Noah (08.09.2008)
Sunt cel mai frumos din Universul acesta
-----------------------------------------------------------------------
Boo spune:
embrioni de vita ??????????????? EVAAA .. yackkk .. de unde stii atatea ??? Ce-i drept ca nu mi-am pus niciodata problema, dar parca acum ma sperie rau toate astea !!
musettepink spune:
Iuhuuuuuuuuuu
Luca a mancat morcov cu patrunjel si pastarnac,fierte in oala in metoda clasica.
Tzitziri la voi cum a fost azi?Adevarul e ca au iesit mlt mai bune asa decat la steamer,si nici f lichide nu le-am facut.Ieri cred ca nu i-u placut nici cum erau maruntite asa ca azi am schimbat si blenderul si a mers ca la carte,a mancat baiatul tot.
laureta ce maimutzici dragute am vazut!bafta la vaccin.
Eva embrioni de vita,bleah,adevarul e ca eu niciodata nu m-am inteles cu produsele L'oreal,nu-mi plac deloc.
luminita mamica si hunii!
de Luca
tzitziri spune:
Amik, cand ziceai de 27 de ani credeam ca doar asa te-a luat nostalgia.La multi ani si multa sanatate alaturi de toti cei dragi!
Nici la noi nu prea merge cu mancatul de morcovi, desi a trecut o saptamana de cand am inceput.Parca morcov de la borcanel papa mai bine...acum nu ii mai dau decat facut de mine.O sa adaug si eu albitura de maine (am mai pus si pana acum la ce era in borcanel, dar parca ii placea mai mult doar morcov).Cartof noi avem indicatie dupa 7 luni.Sa vedem ce o mai fi....oricum mananca in jur la 30 de ml, deci nu chiar deloc
Musette, ai fiert tot si ai si pasat tot?Adica eu fierb morcov si cu dovlececel, albitura si ceapa dar nu am dat decat morcov pasat zilele astea...a mancat cand ai pus si albitura?Adica aia sa fie succesul?
Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)
EvaF spune:
pai ei o declara, deschis, L'Oreal, ca au o tehnica revolutionara anti aging pe baza de materie embrionara si placentara bovina, cu rezultate excelente in domeniu, gen mini lifting.
sa fie sanatosi cu tehnicile lor, am doar rimel de la ei care poate sa contina si creier de maimutza ca nu e asa grav, zic eu
Eva, mami de Luca Noah (08.09.2008)
Sunt cel mai frumos din Universul acesta
-----------------------------------------------------------------------
musettepink spune:
Tzitziri am fiert 2 morcovi micuti,un pastranac mic si un patrnjel mic.Le-am bagat la blender cu zeama de la fiertura si le-am pasat pana au devenit ca o pasta dar nu chir ca cei de la borcanel,astia nu se paseaza asa neam.Apoi am impartit in 2 portii,cam 100 grame fiecare si una a papat-o Luca si una e in frigider pt maine.Ieri am vb cu o prietena care mi-a zis ca fetita ei nu a mancat niciodata morcov gol asa ca ea m-a convins sa-l amestec cu patrunjel si pastarnac ,in definitiv de ce tin eu sa manance morcov gol?!nici eu nu am mancatincerca si tu combinatia asta.
Joi o sa-i bag si eu dovlecel.
de Luca
piolica spune:
Eva, imi pare rau de ce aud ca se intimpla in Romania, eu nu am mai fost in tara din iunie anul trecut, o sa vin din nou in Iunie, deci o sa fac anul! Mai toti prietenii mei vor sa emigreze, cica e jale. Iar sistemul medical din Romania + asigurarile sint la pamint, am un prieten care a fost operat de curind la Paris, aia din Romania ii spusesera ca are un nodul pe plamin, iar el a fost operat de urgenta aici de inima. Daca ar fi mai stat mult, nu stiu ce se alegea de ei.
Cit priveste cremele, sa stii ac eu sint mult mai de acord cu produse 'bovine' decit cu toate produsele astea chimice de sinteza, macar alea sint naturale!!!!
Mamica fericita de bebelina Elsa
luminita2008 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui tzitziri Eu nu stiu cand nu o sa mai planga sau sa fie maraiti - astepti pana la 10 ani? |
Oana, sorry, dar nu inteleg intrebarea ta..... poate imi explici?
Luminita de Eduard Mihai si Robert Gabriel - 26.09.2008
_
Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…
poze cu gemenei dulci povestea noastra
GHIDUL MAMEI
Creste bobocelul Edi Creste bobocelul Robi