Colectia de toamna - iarna 2005 (231)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miri__b spune:

hello heloo
inainte de toate, nu e dracul asa de negru.
am plecat separat la PL doar de dragul pasiunii ceferesesti a lui fi-miu.
bine nici roz nu e situatia, sunt suparata inca ptr 8 martie, am cerut o bicicleta ptr casa( asta ieri), am obtinut abonament platit la sala care o vreau eu, cica e prea tentant ptr fi-miu obiectul cu pricina.asa ca de miine iar merg la sala.
miine pleaca maica-mea cu trenul evident la Pl ptr cateva zile, al meu are mari sperante,inca nu stie vestea proasta(cm)
multumesc frumos ptr griji, eu nu divortez,stiu pe cineva...vorba Mitzei....

Lavi merci , intrasem pe site, credeam ca iti fac tie oferta separat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Intrebare-sondaj: ce pastile anticonceptionale luati? Mie mi-a recomandat doctorita Yasminelle si nu stiu daca e o idee buna sa incerc cu asta sau sa merg pe vechea varianta de Logest.

Poze cu Sarah si mami 1 si 2
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah

There are no shortcuts to happiness!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Neatza!

Sondaj - eu nu iau anticonceptionale de niciun fel de aproape 7 ani (folosesc metode locale).

Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)

Cresc si iar cresc ... !

“God could not be everywhere and therefore he made mothers.”

Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa EMMA in fiecare zi ora 13 !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Noki eu iau Novynette, ca asa am apucat eu, la vremea mea . Cand am fost ultima oara la gineco (cam de mult) l-am mai intrebat de pastile si a zis ca Yasmine nu, ca au concentratie prea mare de estrogeni, dar cica vor aparea Yasminelle, cu 20 micrograme de estradiol.

Eu oricum le-as cam intrerupe un an, mi-a iesit colesterolul 191, de la 200 incepe sa fie problem. Or eu mananc f putine grasimi animale.

Mitza mai zici o data cum se numea hepatoprotectorul tau ca nu mi-am luat atunci si aum regret

miri mi se pare buna ideea sotului tau cu abonamentul pt o luna. Daca iti chiar place si te tii de treaba, ti-l prelungesti sau iti cumperi aparat pt acasa. Dar altfel, sa dai o gramada de bani si sa umpli casa de obiecte nefolosite...

Hai mai Maria ce e asa complicat sa umbli dupa mancare pe la terase cu copiii? Mie mi se pare un mit urban fals asta
Daca stai intr-o statiune te cam fixezi la 2-3-4 restaurante la care ti-a placut prima oara si gata. In schimb daca ai AI si esti nemultumit de mancare (sau te saturi de ea dupa 3 zile) ai imbarligat-o ca banii-s dati si ori mananci in alta parte pe alti bani, ori inghiti in tacere chestii care nu-ti prea plac. Iar daca AI-ul ala e in the middle of nowhere ai imbarligat-o si mai tare. ca-ti ramane doar varianta a 2-a.

Apoi daca vrei sa faci excursii, mananci pe unde ajungi si ti se face foame, AI-ul e platit degeaba.

Ripley Croatia - cel mai usor de ajuns ar fi in Istria sau in regiunea Kvarner de la voi, dar sunt putine plaje cu nisip, daca tineti la asta. Trebuie sa te uiti tu concret la hoteluri sa vezi daca ti-ar placea.

De exemplu in Kvarner - Opatija este o statiune superba (sec XIX renovat, peisaj misto ca e in panta, parcuri, verdeata multa) , hoteluri berechet, dar plaja e naspa, cu scari, ca o piscina. In schimb este plaja cu pietricele la cativa km stanga si dreapta.

Tot in Kvarner - insula Krk (este legata de continent printr-un pod) in statiunea Baska este plaja cu nisip dar e cam aglomerata.

In Istria sunt mai multe hoteluri in zona oraselului Porec.

Croatia vs Turcia
-avantaje Croatia - poti sa te duci cu masina si sa cari cate vrei/sa te intorci mai repede in caz de DF
-avand masina poti sa mergi in mici excursii dupa amiaza - seara intr-un alt orasel (pitoresti, stradute inguste, case de piatra, bisericute, piatete, flori), sau ziua la o alta plaja.
-tara e (mai) europeana si mai civilizata, localnicii-s catolici nu musulmani

Avantaje Turcia:
-daca vrei sa stai in resort, plaja, masa, somn si distractia oferita de "animatori" probabil e destinatia ideala (si daca iti alegi hotelul potrivit!)
-ajungi mai repede (cu avionul)
-restul ti le zice Noki

Mergi la inceput

Aseara - bucurie mare pe mine ca mi-a sosit ghidul Lonely Planet - Croatia, am tot studiat la el.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelutat spune:

Hello intru rapid ca sefii nu se terzesc dimineata. Ii apuca munca la 15.oo
Lavi se numea Lagosa.Bine ca mi-ai adus aminte sa mai iau si eu.
Miri sa mor daca imi aduc aminte ce am zis dar cred ca am zis bine nu?
Va invidiez ca vorbiti de vacante, eu am ajuns sa ma gandesc cu jind la week-end, sunt aproape de o prabusire psihica. Criza asta a picat cum nu se poate mai prost, asa mi-as schimba serviciul de nu va spun. O solutie identificata de mine este al doilea copil, dar si aici ma omoara criza ca trebuie sa schimb casa musai, suntem ca soareci in cusca in casa. Asa ca astept toamna sa mai scada preturile ca sa cumparam ieftin si sa ne putem muta.
Gata ma intorc la galere.
Mihaela

Mergi la inceput

Mitza multumesc!
Buna solutia!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Ref la destinatii de vacanta, nu ma pot pronunta pt ca io-s fac Turcia, deh...suntem mai puturosi din fire. La cat de mult alergam zilnic, macar in vacanta sa zac

Lavi vad ca ti-a raspuns Mitza cu hepatoprotectorul..ori iei Lagosa ori iei Silimarina, e acelasi lucru, diferenta e ca Lagosa e mai concentrat. 1 tb de Lagosa = 6 tb de Silimarina. Mama ia ori asa, ori asa, depinde cum gasesc la farmacie.

Noki eu "pe vremuri" luam Logest. Acu nu mai sunt la curent cu noile aparitii... Dar daca ti-a fost bine cu alea, de ce sa le schimbi?

Azi ma duc sa-mi operez niste papilloame de pe fatza si gat...mi-e frica de mor...don't ask why

Pup

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, PARTY 3 ANISORI , www.flickr.com/photos/madau/sets/72157606362146432/" target="_blank">de la 2 la 3 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

www.breslo.ro/shop.php?u=fancybijoux" target="_blank">margele si alte zorzonele

Mergi la inceput

madau eu invers. La cat stau la birou si drumuri repetitive fac (casa-servici-scoala-gradi-piata-parc) din contra, in vacanta vreau sa merg cat mai mult, sa vad mai multe, alte peisaje, alta vegetatie, alte orasele, cat mai multa natura, cat mai mult mers pe jos, urcat pe munte, sa rup ritmul.

Fiecare cu stilul lui, ideea e macar in vacanta sa faci ce-ti place si te face sa te simti bine.

madau, mitza multumesc!
Vad ca Lagosa e silimarina, extract de planta numita armurariu. Lagosa e de 150, Silimarina vad ca se gaseste in diverse concentratii.
Mitza tu in ce doza luai? Parca 1/zi timp de o luna si o luna pauza?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelutat spune:

Da Lavi asa mi-a zis farmacista, o luna da una nu.
Mita

Mergi la inceput