Dilema: intre relatia stabila si himera...

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

E evident ca el te iubeste, chiar daca intre voi n-a fost o pasiune mistuitoare sau o dragoste oarba de la inceput. Da, dupa 7 ani multe relatii se linistesc, dar nu neaparat! Esti mult prea tanara ca sa te multumesti cu putin! Daca inima ta nu e la locul ei acum, nu o mai lungi, cei 7 ani se vor face 10 si va fi si mai greu! Nu zic sa pleci dupa "himera", sau sa te intorci in tara. Totul e sa te gandesti bine daca ceea ce ai acum (sentimental, emotional) te multumeste. Daca nu, peste o vreme timpul va aduce si mai multa uzura in relatie si din comod si caldutz, va deveni totul din ce in ce mai greu de suportat. Si ai sa regreti anii pe care i-ai pierdut.
Pentru mine a existat "acel cineva" minunat, care si el e departe de a fi perfect, dupa ce am stat 7 ani intr-o relatie (care la mine numai comoda si calduta nu a fost). Dar intai am lasat trecutul la o parte.
Iti doresc sa te linsitesti si sa stii intai foarte clar ce ai nevoie si ce cauti. Asta este primul pas.

Ana Teodora (22.12.2005) si Razvan Dimitrie (26.10.2007)
http://www.dropshots.com/dochia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns david_lucian spune:

Draga mea,
Am trecut prin ce treci tu.....Am avut o relatie stabila, la inceput am fost indragostita lulea, dar cu timpul am inceput sa imi dau seama ca nu mi se raspunde la sentimente, iar noi eram la faza de cei mai buni prieteni, desi locuiam impreuna.
Nu mai eram iubiti si ne complaceam....sa treaca timpul.De cate ori vroiam sa vb de viitor, se enerva si schimba subiectul....
DE fapt nu cred ca te intereseaza amanunte.
Te incurajez sa asculti de fluturii din stomac dupa ce mai ai o discutie serioasa cu al tau despre viitorul relatiei voastre si pune-i punct. Nu aveai "fluturi" daca relatia ta era completa si iti faceai planuri de casatorie, bebe etc.
Eu asa am facut si nu regret....
Pt detalii scrie-mi :)

Mergi la inceput