Mamici recunoscatoare de Nov-Dec 2009 (2)
Raspunsuri - Pagina 4
vias spune:
Buna fetelor,
CrisaS ai face bine sa vii si tu la odiseea noastra...m-as bucura enorm de mult
Leeloo multumim de urari
Onuta05 haide, prinde curaj si fa-ti macar un test...poate ni te alaturi
Speranta76iti tin pumnii pentru azi la medic, sper sa-ti vezi samburelul, sa-i auzi si inimioara...sa vii cu vesti bune, pe care sa le impartasesti cu noi
Fetelor...abia astept sa ajung la medic...sa-mi spuna ca bebe e bine, sa ne facem analize, sa ma mai linistesc si eu putin...am asa emotii..
Plus ca vreau sa-mi spuna cum e treaba cu riscul maternal, pt ca eu vreau sa intru neaparat in risc maternal...ma gandesc ca poate ma ajuta cumva faptul ca am nascut prin cezariana...acum 8 luni..deci am ramas insarcinata la 7 dupa operatie...nu stiu...sa vedem cum vrea DD...dar eu nu mai vreau sa mai merg la servici..
acum merg sa ma odihnesc
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
4+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!
nastasie spune:
buna.eu am facut azi BHCG si mi-a iesit 214,8 si l-am sunat pe dr dupa ce ieri am fost si a vazut numai un punct negru si a zis ca e prea mic.mi-a zis luni sa repet BHCG si sa ma duc cu rezultatele amandoua la el.inca nu stiu sa va zic exact in cate saptamani sunt.luni aflu toate detaliile.
si eu ma gandesc cu teama ca vor fi doi si chiar daca razvan va avea 5 ani si e destul de mare nu ma bazez pe lucrul asta, ca tare vierme e si nu sta intr-un loc.
va pup pe toate.
adriana&razvan-mihai 01.11.2004&
varsta lui razvan
dymomo77 spune:
Buna burticilor. Voi cum stati cu somnul ca pe mine ma omoara. As dormi non-stop.
Nu Betty inca nu a incercat sa il vada la ecograf m-a programat pt sambata. Sper sa fie bine pt toate mamicile.
5+
vicroria28 spune:
buna tuturor, sunt doar o noua membra a acestui site,sper sa ne imprietenim si sa imi dati cateva sfaturi utile, deoarece sunt la prima sarcina,am intrat ieri in a 7 a saptamana.va si aveti griaj de voi.
vias spune:
si eu am dormit pana acum.....e bine ca nu am greturi, stari de rau, de voma....sa raman asa
ingerasul Darius-Andrei
5+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!
speranta76 spune:
Buna seara! Acum am venit de la ecograf si am aflat ca am gemeni, au fost trei dar unul s-a oprit din evolutie. Inca nu mi-am revenit din soc, desi ma asteptam pentru ca am facut stimulare si am avut 4 foliculi.
6+
http://bd.lilypie.com/H3bYp2.png
vias spune:
Vic...bine ai venit! Orice intrebari ai...aici e locul potrivit, numai ca scrie repede 10 mesaje...cu orice....numai scrie ca sa scapi de moderare. Altfel mesajele tale nu apar in timp util....
...mmm....ce faceti, dormiti?...ca eu nu am somn...dar Pustache (sotul) rupe patul de cat a dormit pana acum
ingerasul Darius-Andrei
vias spune:
Speranta super tare...avem gemeni la odisee.. ce fain! Asta da veste faina! Sa ne traiasca gemenii
ingerasul Darius-Andrei
monicabo spune:
Sarcini si nasteri usoare va doresc!
Si eu sunt mamica (si) de nov-dec 2008, anul trecut pe vremea asta, aflasem ca sunt insarcinata.. Ce repede a trecut timpul nu imi vine sa cred!
Am vazut ca v-au mai scris mamici dela noi
Monica cu Andreea Ioana - 11 iulie 2007 www.andreeaioana.ro" target="_blank"> Poze
Povestea sarcinii si a nasterii
si Ana Maria - 13 noiembrie 2008
Povestea nasterii super rapide a Anei Maria