Pepenasi de iulie - august 2008 (97)
Raspunsuri - Pagina 5
ladymina77 spune:
Dia,spor la treaba si succes cu dieta.POate daca se face vreme buna sa iesim afara iti trece starea asta.Pupici la Mirunica jucausa.
Si eu sunt de parere ca nu spun mama si tata constienti la varsta asta,
nu-mi mai aduc aminte exact dar undeva pe la un anisor o fac cu adevarat constienti.Acum ce sunet le iese mai usor din gurita ala il exerseaza cu mare bucurie pana reusesc altul nou.
La noi parca ,parca s-ar vedea soarele,sper sa fie frumos de maine macar sa iesim la plimbare.
Mamaruta a avut azi 3 kk,primele 2 au fost moi rau,chiar diaree as spune.Presupun ca este de la sucul de porto de ieri si de alaltaieri.De cand a descoperit paharul,bea suc,apa fara nici o problema.Am incercat sucul sperand sa scapam de constipatie dar vad o dam dintr-o extrema in alta.
Revin mai incolo daca mai pot.
Didi81 spune:
Dia, uite www.youtube.com/watch?v=QTXyXuqfBLA" target="_blank">aici
Didi
de Aida Maria
(03.07.2008)
Jos kg
Biribu spune:
va pup fetelor, mi-a fost dor de voi!
am fost in florida la mare si soare, am inotat cu bb in piscina, a fost nemaipomenit de incintat. oceanul era inca rece pt el din pacate. pun poze, promit!
pica al meu zice mama constient, caci mi se adreseaza doar mie asa si eventual cind intru in camera si ma vede, atunci il apuca. eu am portita pt scari, ce te intereseaza sa stii?
cristinelu sa-ti traiasca nepotica! ia sa zici daca nu te apuca nostalgia dupa bb mic mic 
Anka am facut greseala sa intru la linku tau cu mucenicii
bei tu intr-o alta viata ai fost bucatar? ce e cu minunatiile alea acolo??
Capri cum mai sunteti?
sociopata pe unde umbla ca nu o vad?
fug da mai intru mai incolo 
Mami de
Anna (5.02.2007) si
Anthony (27.06.2008)
vias spune:
Buna fetelor,
Capri multa sanatate puiului mic, ai grija si tu, incearca sa te odihnesti cat de cat. Sper sa va faceti amandoua bine 
Felicitari fetelor pentru "mama", cred ac este cel mai frumos cuvant din cate exista pe pamantul acesta..
Dia merg la dr. Usurelu Sergiu...eu ii zic Banderas...ca seamana ![]()
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei 
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
4+
Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!
Tecky spune:
Ce vreme nasoala,nu am chef de nimic....
pica Ralu nu zice constient mama,tata,papa,da,etc,se joaca si zice tot felul de cuvinte.![]()
dia felicitari pt kg date jos.Eu am mai calcat stramb.
mada ce faci?ce fac fetele?
dara_d spune:
VIO lasa mai ca o sa aiba par si a ta, la noi e doar lung nu e si foarte des.
PICA Denisa zice mama dar nu neaparat constient, uneori zice cand ma vede , alteori zice cand e singura si nervoasa.
Ce ma enerveaza vremea asta , nu am chef de nimic.
Maine mergem sa ii facem pasaport Denisei, ca sa nu mai stau sa aleg la vara si oricum daca vrem sa iesim si pana in Bulgaria tot ne trebuie, asa ca ne-am decis sa megem maine.
CAPRI multa sanatate Ilincai.
MADA MAX cum mai sunteti? Sper ca sanatoase.
BIRI bine ai revenit pe aici, ce mai faceti?Ai inceput munca?Ce face baietelul?
Pupici
http://b1.lilypie.com/uLlkp2.png
pica1 spune:
BIRI pe mine ma intereseaza 2 porti. Una care ca aibe partea care se deschide cit mai mare, sa fie usor de deschis (eventual cu piciorul) si sa aibe sistem de montaj prin presiune si sa mai fie eventual si argintie. Cealalta cred ca este imposibil sa o gasesc pentru ca imi trebuie sa aibe o forma de "L" cu o latura mica de 20 cm si cu latura mare de 100 cm, care sa aibe pe latura mica prinderea prin chigi, iar pe latura mare sa aibe prindere prin suruburi iar balamalele sa fie pe latura mica ca sa se poata deschide in ambele sensuri... Nu-i asa ca nici nu sunt pretentioasa...Am pierdut pina acum vreo citeva ore sa caut tot felul de modele, dar m-am lasat pagubasa. Daca poti totusi sa ma ajuti sa imi spui de un model care are deschiderea mare si este usor de manevrat si se monteaza prin presiune ti-as ramine datoare. ![]()
maitreyi spune:
'na seara 
mi-am ales azi licenta si o voi face in pediatrie
mi-am luat de-o grija ca am colegi care si-o alesesra de prin anul 4 ![]()
multumim de urari si de vizionari de pozici 
sarafanul e cumparat de mama. e de la zara.
ma bag la o tura de morman de haine de calcat, papica la bebel si mai gasesc eu ceva de facut ![]()
o seara faina sa aveti 
-------
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=16" target="_blank">ALEXANDRA IN CONCURS - MAY1 + MAY2 
-------
Ana-Maria
de
iepuras coconas
-------
Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca... 
Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008
anaxena spune:
Maria zice mama(adiq a zis si azi,dupa o pauza de 3 zile) conshtient,adiq ma striga,nu zice dc sunt in prezenta ei...dc ma cauta ,striga!nu e un mama clar si cristalin dar e mama,ea de ceva timp zicea me-me de ma disperase...asa ca a evoluat!
Pica mie mi-a facut sotzul poarta,eu am pus la bucatarie,ca sa evit sa-si bage copila nasul pe acolo ca ea da jos tot ce prinde...a iesit ok
Ana-Maria
de Maria 19.06.2008
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Maria,povestea nashterii