Mamici si Gravidute Italia (50)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bionda spune:

Helooo!

Giorgi cu intarziere dar cum niciodata nu e prea tarziu multe felicitari si sa-ti traiasca fetita!

Ely se pare ca tu urmezi

Roxali sanatate micutei si ma intrebai odata daca am cd cu Cindi nu nu am dar as vrea sa-mi cumpar pt ca la sala nu am cum sa mg si as vrea sa ma apuc de aerobic acasa.Tu ai? De unde ai cumparat?(asta daca ai)

Nelia de acord cu tine desi nici eu nu sunt materialista.

Gravidutelor cum va simtiti?

Se pare ca avem mamici f ocupate ,mai rar dau pe aici inclusiv eu

Daca se poate sa modifice cineva data de nastere a lui Albert Nicolas 23 dec era dpn-ul dar el s-a nascut pe 21 dec si daca vreti va dau si data mea e nastere 16-05-1984.

Giorgi sunt curioasa cat a avut fetita la nastere

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kemsy spune:

Buna fetelor, una bucata 2 in 1 raspunde la apel . Nu stiu ce am, citesc zilnic forumul, dar uneoori mi-e cam lene sa raspund...Noroc ca a venit primavara sa mai ies si eu din starea asta de ...hibernare , desi cica de maine scade iar temperatura.
Eu nu merg la sala, pentru ca nu-mi place . Acasa am bicicleta si elitica...si usuc rufele pe ele . Eu cu sportul ...nu prea ma intalnesc .
Astazi merg sa fac DT, si am ceva emotii. Aseara am visat ca a iesit traslucenta nucala 1,5 mm.
NellaCris, te inteleg perfect, si eu pun suflet cand e vorba de prieteni, cunostinte, etc..dar uneori nu mi se raspunde cu aceeasi moneda. Tin minte ce m-am enervat la nunta cand o o pereche la care fusesem si noi la nunta cu 2 saptamani inainte mi-a dat mai putini bani...Norocul meu ca uit repede si nu sunt ranchiunoasa
Berarpiri: ai o fetita ca o floricica, si eu as pupa-o toata ziua pe mutrita aia scumpa . Si unde mergea ea asa gatita in fluturas??!
Si, nu in ultimul rand. Giory, FELICITARI, SA FITI SANATOASE!!! Astept cu nerabdare povestea nasterii, poate ma mai incurajez, ca ai zis ca nu a fost traumatizanta.Pupa bebe pe nasuc
Apropo, citeam aseara in mama si copilul ca in primele zile nu are voie sa se apropie nimeni de copil, sa-l pupe sau altceva (inclusiv sotzul, bunicii). Voi ce ziceti de asta?
Gata, o zi buna!!

12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamiciitalia spune:

visto ca katia nu se face vedere..am incercat eu sa adaug si modific un pic listutza..dar mai bine cred ca venea ea..eea e autoarea acestei listute frumoase..eu am combinat un cassino..de dimineazta ma tot chinui..dar ea le stie ce si cum le'a facut

Mergi la inceput

Berapiri vazut pozici

Eu sunt cam ingrijorata pt ca bebele meu nu a luat in greutate prea mult luna asta doar 450 de gr si asa ca m-am enervat si m-am dus la farmacie si am cumparat o cutie de lapte praf de la melin apropo sunt bune stie cineva? si niste biscuitei tot de la aceiasi firma sa vad acum cum o sa creascaLaptele praf o sa-i dau cu lingurita sa nu capete dependenta de biberon nu stiu daca fac bine deoc imi ascult instincul.Am renuntat si la dieta am crezut ca poate lapticul nu-i suficient de gras si culmea cd tineam regim lua bn acum nu i-a aproape deloc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irina20 spune:

Salut fetelor,eu dau din ce in ce mai rar pe aici,acum cu vremea asta asa calda fac curatenie si mancare dimineata pana la amiaza ca dupa sa ies afara cu Fabian
Fabian numi mananca mai deloc,asta e.Tot timpul incerc sai dau cate ceva sa manance,macar sa ciuguleasca asa cate un pic.

Bionda am vazut cati faci griji cu greutatea lui albert,asa am patit si eu.Ziceai de regim,ceea ce tineai tu era mancare sanatoasa,fara grasimi,fara prajeli,incearca sa mananci cum mancai inainte sa vezi cum e.Si cu greutatea lui vezi poate a crescut si de aceea nu a prea luat in greutate,eu ma impacientam mereu dar mititelul crestea,si pediatrul mia explicat ca nu se poate amandoua odata,ori creste si nu ia in greutate ,ori ia in greutate si nu creste.
Lapte melli ii dau si eu lui fabian,e bun,acum depinde si de copil.

Andreea am vazut pozele,e o scumpete de fata,sati traiasca.

Ely creste burtica?

Pt celelalte multi

Uitativa la www.onetruemedia.com/shared?p=84ea8719e2d8f8f2294fc9&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">astasa vedeti ce dragoste mare e

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=724e548b768b30618f9a7a&source=category&category_id=12" target="_blank">album 1;www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7458c364f09f6e60b2d077&source=category&category_id=all" target="_blank">album 2; www.onetruemedia.com/shared?p=7e53fc2f14b83fa6df78e2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Faby la 8 luni;

www.onetruemedia.com/shared?p=7c6534b75f4fce2bec111f&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj nou; www.onetruemedia.com/shared?p=7e3f9de70122621331eba0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Fabi in girelo; www.onetruemedia.com/shared?p=801ef5ea45694371e9ba2d&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">mersul fara girelo

Mergi la inceput

pe mine nu ma lasa sa intru cu userul meu
azi dim am intrat pe mamici si acum nu ma mai pot loga

Mergi la inceput

inca nu reusesc..am vazut iubirea mare

Mergi la inceput

Daca nu poti las-o balta ca nu-i bai am zis asa cd e timp si chef

Irinuca m-ai linistit fata,multam ca mi-ai raspuns

Hi,Hi...azi sunt activa,ma laudmacar si eu cu atata.

Slimatei cum merge dieta?

Katia,Raluka pe unde sunteti?

Ely hai ca-i randul tau sa intri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

Bionda cum sa nui dai laptic de la tine...tine-l mai mult pe afara (3 ore) si poate dupa ti trage cu spor...mellin con probiotice a papat si mandra mea...cu lingurita sigur nu i-as da...e prea mic.
Cd cu Cindy am sa descarc de pe net, dar trebuie sa aflu cum se numeste ala mai bun

Kemsy lasa ca e bun si sportul ala" aruncarea cu privirea"...drept sa-ti spun am fost cam baietoasa de mica si incontinua miscare...atletism si scrima...alpinism in weekend...nu cheltuiam bani pe discoteca ,dar la munte da

Slimatei nu mai putem fi dependente de DC, dar macar din cand in cand...am cateodata niste nervisori de nici nu-l deschid

Ali , Sonia 1 si 4 luni an si Enrico 9 ani
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ely2304 spune:

SEARA BUNA...MAMICI,BURTICI..

BIONDA:IMI PARE RAU,dar nush ce sa-ti spun legat de greutatea lui bb ALBERT!cred k ceea ce ti-a povestit IRINUCA e logic...dc nu ai intrebat pediatra?zic si eu asa...macar stai linistita..e randul meu dupa GEORGY hmmmm nici mie nu-mi vine sa credsunt in 34sapt..oiiii ce trece tp-ul..abia astept sa-mi strang puiucul in brate!intram mai devreme dar am fost la cumparaturi...imi pare rau k nu ne "intalnim"niciodata!

IRINUCA:esti harnik draga mea,cand ai tp vino si pe la mine..k eu ma tarai incet-incet.burtik creste nu este exagerat de mare,cateva dintre bluzitele sport le mai pun si acum dar asa mai lungitek altfel nu acopera pepenashulam facut fotografii dar tre sa mai astept putin..k le are o amica pe aparatul ei,iar pana duminik nu ne vedem,apoi le adaug sa vedeti si voi cele +10kg!

ely 33+ sapt ....MARINA-DENISE

http://photobucket.com/ely2304

http://bd.lilypie.com/Yf15p1.png

Mergi la inceput