Mamici si Gravidute Italia (50)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Raluk31 spune:

Profit de ocazie si revin..

Nelia,v-am vazut pozele,sunteti frumosi!Ditamai petrecerea..la noi doar mama e extra
Felicitari si pt nepotica,ultima oara m-am grabit si am uitat.

Georgiana,ma bucur ca a fost o experienta frumoasa nasterea.Si imi plac cele 2 nume impreuna

Stefi,sanatate,sa va faceti bine

Andreea,vad ca ai intarit randurile biciclistilorRecuperezi acum miscarea pe care n-ai facut-o iarna.

Din urma nu-mi amintesc ce am mai citit,asa ca va pup pe toate

Raluca

de Anais Iasmina

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=51e87b128f6d33e1755853&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">povestea noastra

cum a venit pe lume Anais

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ely2304 spune:

STEFANIA:mult a fost putin a mai ramas,e randul meu cu siguranta dk nu mai apare vreo gravidutza intre timp!insanatosire grabnica!

ANDREEA:ce frumos k iti place sa te plimbi cu bicicleta,eu o urasc de cate ori ma sui ..cadultima oara a fost anul trecut la mare,am dat exact peste o romancuta prost crescuta,care m-a "uns"cu toate cele,dar nu am raspuns ...mi-am cerut scuze in it si mi-am vz de drum!!chiar k unele romance sunt un dezastru

ely 33+ sapt ....MARINA-DENISE

http://photobucket.com/ely2304

http://bd.lilypie.com/Yf15p1.png

Mergi la inceput

NOI astazi am bantuit pe afara,era atat de caldam scos-o pe Briciolina k m-a bazait toata dimineata...dar mi-a prins bn si mie maine cred k o sa avem acelasi program..profitam de vremea buna cat putem!astazi am fost in vizita la o cunostinta,care a nascut acum o saptamana..doamne era atat de demoralizata...am inteles k a suferit ff mult pana a nascut,ba chiar a avut nevoie de transfuzii de sangenu am indraznit sa o intreb..oricum nu m-am lasat speriata..are o fetita superba..de 3.170kg..50cm...bruneta...cumintik foc!ce sa va mai zic...atat pe ziua de astazi..ma duc la k sunt obosita!

noapte buna tuturor mamicilor...si putinelor burticutze care au mai ramas!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns neliaCris spune:

buna...vad ca sunteti cu treaba...
Ce sa zic de bicicleta....noi am cump una acum 1 sapt...70 de euro la oferta si cand a aduso sotul acasa si m-am uitat la ea nu avea nici macar schibator...adica viteze...am luat scaun de bebe...dar bebe nu vrea in ea..eu pe o parte sotul pe alta...ieri l-am plimbat prin garaj un pic,am pedalat si cand sa opresc desi nu eram in viteza m-am speriat ca nu ajungeam cu pic pe jos si am ramas pe ea si saraca mea....stiti voi ce a ramas intepenita...daca eram barbat ramaneam sterp.....asa ca o luam usor vreao 2 sapt de acomodare pt amandoi ...
la ziua lui bebe am fost ttare dezamagita....desi am fost cu cadouri frumoase la toti copii femeilor care au venit la mine plus la ele...au venit 2 familii plus un barbat cu un maner de motoreta de jucarie care nu face decat sa vibreze si sa sune ca motorul sa fie vreo 25 de euro si o bluzica....si m-am invatat minte...nu mai merg la nici o zi onomastica....nu ca sunt materialista dar ...atata efort pt un cadou de trei lei...daa era copilul mai mare si intelegea ii facea de rusine cu motocicleta lor si incepea sa planga si ii scoteam pe toti afara..,nu ma intelegeti gresit,gestul conteaza...dar eu daca dau un deget vreau inapoi un deget...nu jumate sau 2 ...vreau sa primesc cat am dat si eu....ca la nunta...dai 1 mil primesti un mil....ce nesimtita sunt

14 martie 2008 m-am nascut!!!!deja am un anishor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Berarpiri spune:

raluca-mai povesteste-ne ce mai face Anais?Cum e cu mancarica?Bineinteles,daca iti permite netul...

ely-poate ca o sa inveti pt. Denise,daca va trebui s-o duci cu bicicleta...sincer,mi-era cam frica la inceput,sa nu pateasca Ambra ceva...dar vad ca e linistita,nu se misca prea mult in scaunel...
S-a vindecat labuta lui Briciola?Faci bine ca iesi la plimbarica...cu vremea asta,asa frumoasa...cred ca e f. fericita Briciola.

neliacris-o sa se obisnuiasca pe bici' Cris...dar mai intai tre' sa fii sigura tu...lasa scaunul jos,ca sa ajungi cu picioarele bine pe jos...apoi,cand vei fi sigura pe tine,poti sa ti-l mai ridici...Eu asa am facut,e cam incomod,ca pedalezi mai rau,dar macar asa pui piciorul jos in caz de ceva...

andreea, Ambra
cand implineste sufletelul nostru 2 ani
cu Ambra ;www.onetruemedia.com/shared?p=617ac8b91f0a1a8acaba53&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">puterea dragostei
,,In tot raul e umpic de bine,si in tot binele e si umpic de rau.''

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Berarpiri spune:

Am pus poze noi,incepand de la asta.In ultima vreme nu prea sta la poze,cateodata ma chinui sa i le fac...are si perioade cand imi cere ea tel. sa-i fac poze...

Sa aveti o seara placuta!

andreea, Ambra
cand implineste sufletelul nostru 2 ani
cu Ambra ;www.onetruemedia.com/shared?p=617ac8b91f0a1a8acaba53&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">puterea dragostei
,,In tot raul e umpic de bine,si in tot binele e si umpic de rau.''

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

Am vazut un ditamai baietoiul de 1 an , smecherasul Cris si o fetita dulcica foc(Ambra)

Daraban ma faci sa-mi mananc unghiile de invidie...papa tot, doarme mult si in patutul ei......asa da fetita

Eu am fost cam naspa o saptamana, dar de sala nu m-am lasat...poate, poate...fata mi-a facut vineri si sambata febra, de duminica un cataro avea de zici ca fuma de 20 de ani...cu bisolvon gocce santem inspre bine fara antibiotic...de luni e si buni cu virusi...deci ii avem in familie inca

Am pus si noi pozici...

pup toate fetele, mamici ,burtici si bebici

Ali , Sonia 1 si 4 luni an si Enrico 9 ani
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

buna sera ..iote ca mai apar si seara..da' va las -ua pt. dimineata

vroiam sa spun mai multe printre care ca as fi vrut sa o fi pus si pe georgeana pe lista de mamici..e mamica
nu prea reusesc sa intru... imi organizez altfel timpul ..inafara calc.. il deschid doar la toane..am invatat sa nu mai fiu asa dependenta de el...
dar mai bine cred ca modifica listutza katia..ultimamente ea e mai pratica asa ca ioana mai da un semn de viata

eu va pup ,ma retrag la somn..ma simt chiar obosita azi...
o seara linistita,mamici,pitici si burtici

aaaaa scz am vazut copilasi frumosi..cavaler si pricipesa..sa va traiasca si sa fie fericiti..si multaaaa sanatate!

"omul e cu atat mai puternic cu cat duce mai multe sarcini in spinare... viata e o adevarata scoala, unde dai examene zi de zi si ceas de ceas, obligat fiind sa treci prin nenumarate probe"

Stefania X2 (22.12.07) eu, broscutz :) ...pe la 7-8 lunitze,
Nasterea unei stele...numita Stefania!
papa buuun

Mergi la inceput

ANDREEA:labuta e bine s-a vindecat..acum pbl e altaintra in calduri..am obs in seara asta ceva urme(mici,mici)pe gresie de la labuta nu erau...uffff dk ar mai astepta putin k luna viitoare o sterilizez!astazi nu am dus-o la plibarik mi-era leneeee,nu gluma..m-am asezat in balcon la soare si m-am molesit,la fel si Briciola..asa k am stat in casa,a fost si putin inourat,dar oricum mi-am gasit de lucru(m-am ocupat de mine)pedichiura(greu tare cu burtik)a trebuit sa-mi indoi picioarele k o papusa din guma...apoi m-am epilat..ceva mai bine..k na,mainile le pot lungisi gata ziua de azi...maine poate recuperez!tu cum te descurcai cu treburile de genul asta?eu nu am vrut sa ma duc la centru estetic,dar cred k luna viitoare nu ma mai pot face singura
am vz pozicile..AMBRA e tot mai dulce..seamana cu tati dar si cu tine...cand zambeste e fenomenala,cu dintisorii de iepurashimi plac falcutzele ei...as pupaci-o non-stop!!tu esti bine?

Mergi la inceput

ma duc la nani..ma simt obosita,maine o sa ma uit si la celelalte pozici...acum nu-mi deschide paginile

BIONDA,IRI...RESTUL PE UNDE SUNTETI?GRAVIDUTZELE NU SE MAI PREZINTA LA APEL...SE PARE K AM RAMAS SINGURIK PE AICI..

NOAPTE BUNA..TUTUROR..MULTI LA mamici,pitici,burtici!!

Mergi la inceput