Mamici si Gravidute Italia (50)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Berarpiri spune:

Chiar ca nu mai da nimeni pe-aici...

ely-Denise e tot asa de activa?Cum dormi noaptea?Reusesti sa te odihnesti?
La Ambra i-au iesit aproape de tot maselele alea 4 ,din care tot iesea cate un coltisor...cred ca incep caninii....Va !

Celelalte -e cum sunteti?

georgiana-nimic nou?

Noi pe-acasa,mai iesim in parc...am fost la cumparaturi...si tot asa,trece timpul...
In ultimele nopti s-a trezit Ambra plangand,sunt sigura ca e din cauza ca o dor gingiile,abia astept sa termine cu dintisorii...mai am de asteptat...

stefania-cum de nu mai scrii?E totul bine?

pe toate!!!

andreea, Ambra
cand implineste sufletelul nostru 2 ani
cu Ambra ;www.onetruemedia.com/shared?p=617ac8b91f0a1a8acaba53&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">puterea dragostei
,,In tot raul e umpic de bine,si in tot binele e si umpic de rau.''

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

neatza..vin cu -ua...

fetele va salut pe toate..ma scuzati ca nu intru(desi cateodata as vrea sa mai scriu si eu cate ceva,sa ma mai amestec si eu prin vorba pe aici..dar pur si simplu n'am nici un chef de nimic..am o nevralgie...urata tare..niste dureri...de'mi vine sa urlu.
iar tre sa merg la dr.,sa iau antibiotice...caci pana la dentist... am prins de trei luni appuntament si inca tot tre sa mai astept 2 sapt.. abia astpt cred ca le scot pe toate...

in rest ce sa mai zic..mai nimic..stefy a racit si ea..are niste ochisori umflati si rosii..mai tot timpul moftoroasa si plangacioasa..saracutza nici nu poate sa respire..daunazi a cazut si s'a lovit la capusor in trei locuri.. prima la spate...s'a dezechilibrat si a dat cu capul de pragul de la usa fiind de fier.. a facut niste chegulete de sange...mi'a fost frica tare..era mai bine sa fi curs sange decat asa... si cum nu basta..dupa ceva timp ..jucanduse a calcat pe minge si bineinteles a cazut de si'a facut un benchi in frunte..s'a invinetit si umflat asa de tare,pe loc..i'am pus un pic de gheata..dar ce dureri avea, saraca...mi se rupea inima.... a doua zi dupa lungi asteptari(adica luni) am dat de doctorita ei...la care mi'a zis ca tb sa fi mers imediat la pronto soccorso sa'i faca o lastra ceva...binerinteles ca nustiu ce a apucat sa vada ea la capusorul fetei, ca asta plangea intr'una si nu statea nici la control..nici n'a cantarit'o nici nu a masurat'o..nici in gat nu s'a uitat..a dedus ca e racitasi sa'i dau argento proteinato..si ser figiologic...

deci asta a fost controlul de un an si cred ca va fi si cel de 1 an jum...
tb neaparat sa-mi caut un dr. care sa fie prezent si sa-i faca un control calumea...asa ma uit si eu la fii'mea si pot spune ca e un copil fara probleme..si nu'mi tb specialitate
n'am fost la nici un pronto socorsso cum mi'a consigliat ea..caci nu mai avea rost perioada critica trecuse...ea nu prezinta nici un simptom, si mi'a fost oarecum sa'l mai tarai si pe ta'su dupa mine ore in sir sa stam acolo,ca la urma sa'mi zica aia ca sunt bolnava..deja cheguletele ii se trasese boalfa ii se trasese..cu ce dovezi sa ma mai fi dus..pe baza ca'i aratam eu unde s'a lovit..
nustiu daca am procedat corect..dar nu cred la urma urmei ca i se va intampla nimic grav(desi dr. a zis ca daca e sa fie ceva serios simptomele pot aparea si peste 2 luni...booo..)sa speram bine!

va pup pe toate va urez o zi placuta..incerc sa ma bag in pat poate reusesc sa mai dorm un pic pana se trezeste moftoriciul

"omul e cu atat mai puternic cu cat duce mai multe sarcini in spinare... viata e o adevarata scoala, unde dai examene zi de zi si ceas de ceas, obligat fiind sa treci prin nenumarate probe"

Stefania X2 (22.12.07) eu, broscutz :) ...pe la 7-8 lunitze,
Nasterea unei stele...numita Stefania!
papa buuun

Mergi la inceput

stefania-imi pare rau ca ai dureri asa de mari...sper sa treaca.Cat despre cazaturile lui Stefy,si eu am patit cu Ambra,si mi-a zis pediatra,ca are simptome imediate (voma) daca ceva nu e in regula,si doar daca vomita sa merg la urgenta cu ea.Ar fi bine sa gasesti alta pediatra...asta pe care o ai acum nu mi se pare serioasa deloc...va !

Iar stam in casa,si imi cere Ambra ,,tzatza" f. des...nu mai stiu ce sa fac...sa iesim nu putem,ca nu e frumos afara...

irina-voi ce faceti azi?Cand va mutati?Ai inceput sa aduni din lucruri?

ely-nu ai mai pus poza...sau ai pus-o,si nu am vazut eu?

andreea, Ambra
cu Ambra ;www.onetruemedia.com/shared?p=617ac8b91f0a1a8acaba53&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">puterea dragostei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kemsy spune:

Ei, fetelor, am aparut si eu...Nu am disparut. Dar asa am o leneeeeee!!!Oricum va citesc in fiecare zi. Eu sunt bine...azi tocmai a ajuns din Romania "Mama si copilul", sper sa trec prin ea weekendul asta . Maine trebuie sa merg la Prenatal, la o intalnire pentru mame, si poate mai aflu ceva nou...Eu sunt iarasi super balonata, aseara aveam o burta cat o minge de baschet!!
In rest, vreau doar sa mai zic mamelor cu bebe mici ca nu sunt in masura sa le dau nici un sfat, dar sunt alaturi de ele si de durerile lor: de dinti, de burtica, etc.

Weekend placut!!!!!

11

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irina20 spune:

Salut fetele!

Stefania imi pare rau sa aud aceste lucruri,sa speram ca va fi totul bine,sa dea Domnu

Andreea nu mam mutat inca,la 1 mai trebuie sa predau cheiile,cred ca dupa Pati ma apuc de impachetat,ca nu prea imi convine de sarbatori sa stau cu casa vraiste,intradevar nam sa mai fac curatenia generala pe care o faceam de fiecare data inainte de sarbatori,cred ca nare nici un rost.Sa vedem cu internetul cum facem.sincer acolo unde ma mut sper sal pun cat mai tarziu,ca as vrea sa ma apuc de scoala de soferi,si daca am net singur invat euAcolo nu stiu ce vom face cu antena,ca nu lasa sa se puna pe bloc antenele,si de pe balcon nu prind semnal,ca trebuie sa pun in partea ceilalta de bloc.Am zis sa vb cu vecina de alaturi dar ea are deja 2 antene pe balcon,nu cred cai convine sa o mai puna si pe atreia.Sa vedem ceom face.

Fabi e bine,inca agitat dar e bine,asta e...

Va pe toate,o zi buna.

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=724e548b768b30618f9a7a&source=category&category_id=12" target="_blank">album 1;www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7458c364f09f6e60b2d077&source=category&category_id=all" target="_blank">album 2; www.onetruemedia.com/shared?p=7e53fc2f14b83fa6df78e2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Faby la 8 luni;

www.onetruemedia.com/shared?p=7c6534b75f4fce2bec111f&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj nou; www.onetruemedia.com/shared?p=7e3f9de70122621331eba0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Fabi in girelo; www.onetruemedia.com/shared?p=801ef5ea45694371e9ba2d&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">mersul fara girelo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ely2304 spune:

ANDREEA:SUNTEM BINE,multumim lui d-zeu...DENISE e ff cuminte,misca destul de mult dar nu o deranjeaza pe mami,doar uneori ma trezesc sa merg la toaleta!ieri m-a durut putin pe langa buricut,dar a trecut repede!chiar nu ma pot plange,credeam k nu voi dormi deloc trecuta de 7luni,in schimb mi-e f bine momentan!Acum am o "durere" de cap cu Briciola,saracuta s-a taiat la labuta,cred intr-un ciob cand se juca,de ieri sunt tot tp-ul dupa ea,o pupacesc o cocolacesc numai sa nu o mai vad suferind,cateodata o cert k trage cu dintisori de banda,nu o pot lasa fara k sangereaza,e taiata exact pe pernuta,iar cand merge rana se deschide...asa k am bandajat-o macar sa apuce sa se usuce putin locul...altfel ne apuca pastele cu rana deschisa!azi-dimineata la 5:30circa cand m-am trezit sa beau apa,era cu okii cat cepele si ea,iar banda patata de sange,asa k m-am pus si am medicat-o..sotul era si el treaz asa k m-a ajutat k ii este frica de apa oxigenata,mai ales de cand a mers la doctor fuge cand ma vede k pregatesc"ustensilele"sper sa-i treak cat mai repede k odata cu ea sufar si eu,sotul la fel...uffff asa m-a certat k am lasat-o afara fara sa o supraveghezgata k m-am lungit destul!
ma bucur k i-au iesit maselutele Ambrei,nu-ti face griji k trece rpd si treaba cu,caninii...o sa ramana doar o amintire urata!fotografiile le-am adaugat..acum 2seri...nu le vezi?cum merge serviciul sotului?A venit primavara si la noi..ma bucur ff mult..k asa putem bantui linistite pe afara!

ely 32+ sapt ....MARINA-DENISE

http://photobucket.com/ely2304

http://bd.lilypie.com/Yf15p1.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ely2304 spune:

GEORGY:nici o noutate?cum te simti?multi aveti grija de voi!!

IRINUCA:spor la impachetat,mutat in continuare!

STEFI:nush ce sfaturi sa-ti dau,va pot dori amandurora ff multa sanatate...

ely 32+ sapt ....MARINA-DENISE

http://photobucket.com/ely2304

http://bd.lilypie.com/Yf15p1.png

Mergi la inceput

ely-ma gandeam eu ca am inteles gresit ...Am vazut pozele,f. frumos ai cusut numele,si eu i l-am facut la Ambra,cu o elefantica...am preferat sa-l fac eu ,decat sa-l cumpar,si asa stateam acasa,si aveam vreme...
Imi pare rau de Briciola,sper sa-i treaca repede...va cred ca suferiti pt. ea,e ca si copilul vostru.
Sotiorul e bine cu serviciul,a inceput sa se miste treaba,deocamdata suntem linistiti,speram sa mearga tot asa...
si pe tine,si pe Denise!

andreea, Ambra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

va pup sunteti dulci..stefy e mult mai bine dar ia ramas mofturile muuuulte..eu ,....si eu un pic mai bine..dar durerile de dinti raman,asta e ...ci'n le are sa le tina....mai bag un paracetamol acus'

va pup pe toate nu mai enumar caci ar tb sa umplu aici de pupiciva urez o seara placuta si un we placut!

Mergi la inceput
Mergi la inceput