Mamici si Gravidute Italia (50)
Raspunsuri - Pagina 5
neliaCris spune:
felicitari georgi.....sa iti traiasca si sa va bucurati cu totii....mult laptik si un bebic necolicos.............
14 martie 2008 m-am nascut!!!!deja am un anishor
Berarpiri spune:
La multi anisori Cris!!!!!
Azi am stat 2 ore afara,de dimineatza ......e un soareeee,ca as sta doar afara...
stefania-.Sper sa te mai lase durerile,si sa ajungi odata la dentist,sa rezolve problema la dinti.
katia-ce mai zici?Giulia ce mai face?In sfarsit e frumos afara,cred ca nu mai are tusea aia urata...nu?!
irina-mai bine e asa,ca incepi sa impachetezi dupa Pasti,doar nu-i sta cu (,) casa-n sus de sarbatori...Fabi s-a mai linistit de cand i-a iesit dintisorul?
andreea, Ambra
cand implineste sufletelul nostru 2 ani
cu Ambra ;www.onetruemedia.com/shared?p=617ac8b91f0a1a8acaba53&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">puterea dragostei
,,In tot raul e umpic de bine,si in tot binele e si umpic de rau.''
Roxali spune:
LA MULTI ANI DELIUTA SI CRISSA CRESTETI MARI , FRUMOSI SI DESTEPTI FOC!
Georgy felicitari mamico si bebic sanatos si papacios
Mai fetelor, nu reusesc sa mai intru pe forum...apuc sa citesc pag memorata si mai departe nu mai pot sa vad nimic mi se blocheaza...cu frica am dat direct la "raspunde" si am reusit...deci numai pag asta am reusit sa o citesc
In fine, eu toata saptama am fost cam zuzi din cauza gripei...ieri seara imi face si mandra febra, muci...asta seara din nou febra si i-am pus si supozitor ptr catarel ca e plina.
Ely ma bucur ca santeti bine.
Incerc sa pun ceva poze poate vor mai pune si alte fete
Ali , Sonia 1 si 4 luni an si Enrico 9 ani
poze
Roxali spune:
Stefi am citit si m-au trecut fiori prin cate ati trecut...nui de glumit cu loviturile la cap...am un fix si eu...o fosta colega de liceu s-a operat la cap din cauza unui bulgare de zapada...nu-ti mai zic ca si mandra mea da cu capul prin toate colturile(mesei, zid, dulapuri)parca ar fi atras de vreun magnet
Daca nu ai incredere in doctorita schimbo...dar sa sti ca dupa un an nu mai stau sai controleze ca la carte...eu cand ma duc ii spun exact ptr ce am venit mai ales ca a cam fost la limita...adica o data pe saptama are o zi speciala ptr programari , imi pregatesc si o listuta + multa rabdare din cauza telef care i suna mereu
pup toate fetele, gravidute si mamicute...ma retrag in fastele apartamanente
Ali , Sonia 1 si 4 luni an si Enrico 9 ani
poze
daraban spune:
buna dimineta la toata lumea
In loc sa dormim si noi mai mult duminica,ne-am trezit la 7.30.
Asa ne-am obisnuit dupa zilele din timpul saptamanii.
Mergem la nani la 9 seara si ne trezim pe la 7 dimineata.
Asa ca acuma dimi am putin timp de stat pe net inainte sa mergem la biserica.
DElia merge la cresa de o luna,ii place f mult,s-a acomodat f repede,nu a plans deloc deloc .M-am mirat si eu.
Eu am inceput lucrul de 2 sapt si sunt f multumita si eu.
Imi place sa am si alt program decat cel de stat in casa.
Am fost si ff racite amandoua,nu suntem nici acum bine,dar mergem spre bine sper.
Va dorim sanate la toata lumea !!!!!!!!
Irina20 spune:
Salut fetelor
LA MULTI ANI! cu intarziere pt Criss
Dana ma bucur ca te simti implinita,si eu asa as vrea sa lucrez ca tare mam saturat de stat acasa
Roxali
Andreea
Cu fabi e la fel.Am zis ca daca ii sparge gengia jos va fi mai bine,se va linisti si el,va incepe sa manace,dar mam inselat amarnic,ca ii ies si cei de sus acum si tare agitat mai este,oricum fata de alti copii e tare cuminte doar mofturos.Diseara am zis cai fac supa si o frulez bine si io pun in biberon,poate asa il pacalesc sa manance.In rest e totul bine,ne invatam sa mergem,si mai toata ziua pe afara,ca asa e mai linistit decat in casa.
Va pe toate si aveti grija de voi si de pici
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=724e548b768b30618f9a7a&source=category&category_id=12" target="_blank">album 1;www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7458c364f09f6e60b2d077&source=category&category_id=all" target="_blank">album 2; www.onetruemedia.com/shared?p=7e53fc2f14b83fa6df78e2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Faby la 8 luni;
www.onetruemedia.com/shared?p=7c6534b75f4fce2bec111f&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj nou; www.onetruemedia.com/shared?p=7e3f9de70122621331eba0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Fabi in girelo; www.onetruemedia.com/shared?p=801ef5ea45694371e9ba2d&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">mersul fara girelo
Irina20 spune:
ea e fetita Giuliei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=724e548b768b30618f9a7a&source=category&category_id=12" target="_blank">album 1;www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7458c364f09f6e60b2d077&source=category&category_id=all" target="_blank">album 2; www.onetruemedia.com/shared?p=7e53fc2f14b83fa6df78e2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Faby la 8 luni;
www.onetruemedia.com/shared?p=7c6534b75f4fce2bec111f&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj nou; www.onetruemedia.com/shared?p=7e3f9de70122621331eba0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Fabi in girelo; www.onetruemedia.com/shared?p=801ef5ea45694371e9ba2d&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">mersul fara girelo
ely2304 spune:
sal fetele...
GEORGYANA:FELICITARI PT BEBELUSHA,SA-TI TRAIASCA..SA FIE SANATOASA,MANCACIOASA SI CUMINTIKsper din tot sufletul k ai avut o nastere usoara!acum k ai trecut in ranul mamicilor,iti urez refacere usoara si cat mai mult laptict asteptam cu vesti bune!
pt restul fetelor..revin maine k net-ul merge destul de prost la fel si forum-ul!
ely 32+ sapt ....MARINA-DENISE
http://photobucket.com/ely2304
http://bd.lilypie.com/Yf15p1.png
Irina20 spune:
Neatza
Va pup pe toate si fug la treaba ca am o groaza de facut
Berarpiri spune:
irina-spor la treaba!Sa fie linistit Fabi,si sa te lase sa lucrezi linistita!
georgiana-felicitari!Aveti o fetita f. scumpica!
roxali-multa sanatate si tie,si printesei!
ely-nu vrea nicicum sa mearga forumul?Poate e si din cauza netului,eu zilele astea nu am avut probleme cu forumul.
andreea, Ambra
cand implineste sufletelul nostru 2 ani
cu Ambra ;www.onetruemedia.com/shared?p=617ac8b91f0a1a8acaba53&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">puterea dragostei
,,In tot raul e umpic de bine,si in tot binele e si umpic de rau.''