Mamici si Gravidute Italia (50)
Raspunsuri - Pagina 18
ina78 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Berarpiri ina78-eu zic ca ar putea incerca la sindacatul de munca(CGL),acolo au toate informatiile necesare.Si ar trebui sa i se dea fara probleme aceste in formatii...din cate stiu eu... |
Saru-mina ptr. raspuns. Ma gindeam eu ca desi nu activez la subiectul vostru voi da macar de o mama care sa inteleaga prin ce trece o femeie proaspat divortata cu un copilas care n-are nici o vina.
Indraznesc mult daca te rog sa-mi spui daca exista vre-un site? Noi nu stim italiana si va trebui sa ne adresam unei traducatoare, dar am vrea sa o solicitam cind stim unde si cum sa punem problema.
Multumesc mult anticipat.
Ina si Gabitzu - minunea noastra mica 11 aprilie 2008
bionda spune:
Neata!!! Dau eu numai sa veniti sa-mi tineti companie
Azi mergem sa facem eco delle anche si sper sa fie totul bn.
neliaCris spune:
buna fete..intru scurt va pup pe toate ...
nu stiu cine a intrebat de infacol...eu i-am dat puiului MYLiCON GOCCE SI SE DA FARA RETETA..
am si eu niste contradictii prin casa...barbatii sunt niste animale mai evoluate,nici eu nu sunt mai breaza dar nici asa...de cand m-am casatorit am avut doar partea cu ccc din treisfertul de butoi de dupa miere...daca stiti ce inseamna...m-as duce dupa katia....doar ca nu pot pleca cu copilul...imi trebe semnatura..dar rezolv eu....ce viatza...m-am saturat sa aud aceasi lozinca..."e criza" ,nu mai cheltuim.mancam fasole....dao-n pzd masii de viatza...am 22 de ani si se pare ca am ales ana am cules...
14 martie 2008 m-am nascut!!!!deja am un anishor
katiapam spune:
ciao fete dragi
multumesc pt gindurile voastre
toate se rezolva pina la urma
la noi chestia e ca ne iubim mult dar unele probleme pe care trebuie sa le depasim ne mai fac cite o gluma sa zic asa
al meu e un rac incapatinat si foarte orgolios si am decis sa vin o perioada acasa ca numai asa se poate trezi la realitate,poate sa aprecieze mai mult si cum se spune cind stai sa pierzi pe cineva atunci iti dai seama de multe lucruri
in rest e bine vb zi de zi
vine el dupa noi
Nelia-p.s nu iti trebuie semnatura lui la intrare in romania numai la iesire trebuie procura
te informez
doar eu m-am enervat si am venit doar avioanele zboara
mai trebuie cite o lectie citeodata
Monica-bine ai venit
eu imi amintesc ca ai scris demult tare un mesaj si te-am trecut in listuta
o sa-ti mai zic de certificatul de nastere si cemai ai de facut cind am timp
va pup pe toate fara exceptii si ma bucur ca sinteti alaturi de noi
un gind bun tuturor din partea mea
Ina-pt alocatie e mai complicat ca in ro
aici pt alocatie trebuie completat un formular care se da la patronul tatalui si i se trece in cartea de munca ca are copil de intretinut si suma care o acorda,se calculeaza dupa salar si el trebuie sa faca demersurile,ea din ro nu prea are ce face....sa poata lua alocatia
la toate
_
ticker
deGiulia (20/06/07)
Berarpiri spune:
'Neatza!
bionda-vin si eu la ,daca ma mai primesti,
asa tarziu...
Ma bucur ca e totul bine,si acum esti linistita.Succes la ecografie!
ely-cum a fost la cursuri?Despre ce ati vorbit?
Serviciul sotiorului se pare ca iar s-a impotmolit ...ce sa facem?!...mergem inainte...
Acum mi-am adus aminte ca m-ai intrebat daca ii faci rau lui Denise
ca dormi pe burta...cred ca nu,din moment ce nu se agita...te face ea sa intelegi cand nu ii convine ceva...
andreea, Ambra
cand implineste sufletelul nostru 2 ani
cu Ambra ;www.onetruemedia.com/shared?p=617ac8b91f0a1a8acaba53&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">puterea dragostei
,,In tot raul e umpic de bine,si in tot binele e si umpic de rau.''
Berarpiri spune:
ina78-trebuie sa mearga personal la CGL,de pe net
nu cred ca poate lua informatiile de care are nevoie...Poti cauta pe
net CGL Torino....
Pe mine nu ma deranjeaza ca intrebi,daca pot da un sfat imi face
placere.
katia-te admir,ai avut mult curaj sa pleci...daca ai stii de cate ori am zis si eu ca ma duc...dar am ramas cu gandul .Sunt convinsa ca va veni dupa voi,cat de repede...
andreea, Ambra
cu Ambra ;www.onetruemedia.com/shared?p=617ac8b91f0a1a8acaba53&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">puterea dragostei
Berarpiri spune:
neliacris-asa sunt barbatii...mai trebuie
,,scuturati" din cand in cand...cata rabdare trebuie in viata asta...
andreea, Ambra
Irina20 spune:
Salut fetelor!
Katia te inteleg perfect,pt ca si eu traiesc in casa tot cu un rac.
Ina pt alocatia de care zici tu,mergi la primarie si cere detalii,ca iti va spune,eu nu mai stiu cum am facut dar intreb diseara sotul si am satispun.De ceti spune Katia e despre asegnio familiar.sotul ia pt mine si baiat 100 euromult tare.
Cu baiatul e la fel,am fost iar la urgenta cu el,ca mititelul ii este foame dar nu poate manca cail doare gatul tare,si doctorita asta tot nu mia dat nimic,e asa de cacaita...maine trebuie sa ma duc din nou si ii cer sami dea sai fac analize,ca imi este frica cu el,mai ales ca sunt singura si nu are cine sa ma ajute.
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=724e548b768b30618f9a7a&source=category&category_id=12" target="_blank">album 1;www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7458c364f09f6e60b2d077&source=category&category_id=all" target="_blank">album 2; www.onetruemedia.com/shared?p=7e53fc2f14b83fa6df78e2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Faby la 8 luni;
www.onetruemedia.com/shared?p=7c6534b75f4fce2bec111f&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj nou; www.onetruemedia.com/shared?p=7e3f9de70122621331eba0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Fabi in girelo; www.onetruemedia.com/shared?p=801ef5ea45694371e9ba2d&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">mersul fara girelo
Raluk31 spune:
Salutare,gagici!
Bun venit noilor fete
Katia,multumesc pt urarile de ziua lui Anais,gata,nu mai am bebelusa,e fetita mare acum!O sa pun si poze la un moment dat,cand am timp sa incarc..
Imi pare rau sa aud de complicatii,dar o pauza poate face minuni, cum ai zis si tu
Zile senine,gagici!
Raluca
de Anais Iasmina
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=51e87b128f6d33e1755853&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">povestea noastra
cum a venit pe lume Anais
katiapam spune:
am uitat sa va spun ca am plecat dintr-o data cind era la servici mi-am luat bilet de avion si am venit si seara ne cauta preocupat si l-am sunat si i-am spus unde sintem
nebuna am putut fi dar trebuia sa fac asa
mai multe detalii nu dau acum
Raluca-da acum ai fetita mare
Andreea-si eu tot ziceam dar pina la urma ai vazut
Irina-sanatate puiului mic
daca ai un rac si tu poate poti intelege multe laturi din caracter
Bionda Ely un pupic
Nelia-curaj curaj ca se poate veni
va pupppppp
_
ticker
deGiulia (20/06/07)