Mamici si Gravidute Italia (50)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ely2304 spune:

IRINUCA:imi pare rau pt FABI...ai grija de urechiuse k tare rau este cu otita,eu sufar de anii buni si nu reusesc sa o vindec complet..acopera-i tot tp-ul caputul chiar dk este cald...iar cand ii faci baita punei vata cu ulei in urechiuse sa nu-i intre apa!aveti grija de voi...incearca sa te odihnesti putin k te epuizezi..multa sanatate1

KATIA:imi pare rau pt pbl...sper sa se rezolve cat mai repede..sa fie asa cum iti doresti!multiaveti grija de voi!

BIONDA:

GEORGYANA:CF?sunteti bine..GIULIA-ALEXANDRA?papa bine?tu cum te simti?

ely 33+ sapt ....MARINA-DENISE

http://photobucket.com/ely2304

http://bd.lilypie.com/Yf15p1.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina78 spune:

Buna ziua gravidutze si mamici de Italia!

Va deranjez si eu cu o rugaminte ptr prietena mea. Aceasta a divortat recent, mai exact sotul a parasit-o ptr o femeie intilnita in Italia - unde a mers sa munceasca (nimic nou pina la urma). In urma divortului prietena mea a ramas cu un baietel de 6 anisori. Acum incearca sa faca demersurile ptr. pensia alimentara si surpriza - autoritatile romane i-au cerut sa stie adresa lui exacta (asta a aflat-o deja - locuieste in Torino) dar si locul de munca (acesta muncea legal... avea permis de munca).
Va rog sfatuiti-ma cum si cam ce demersuri se pot face de aici ptr. a afla aceasta informatie. Unde ar trebui sa se adreseze? Ambasada, consulatul... nu detin sau nu vor sa-i dea aceasta informatie. Ce autoritate din Italia credeti ca ar putea s-o ofere?

Apelind la statutul vostru de mamici si viitoare mamici va rog ajutati-ne - la mijloc este un copilas.

Va multumesc anticipat.

Ina si Gabitzu - minunea noastra mica 11 aprilie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica2008 spune:

ely2304 multumesc pt raspuns si pt listuta,noi locuim in parma
felicitari si tie pt bebelina tu mai ai putin si o vezi...si eu abia astept sa_mi vad comoara
noapte buna gagici

monica mamica in devenire+25denis stefan
doamne ajutane sa avem bebici sanatosi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Berarpiri spune:

alynta27-imi pare rau ca nu stiu sa te ajut...mie mi-a trimis sora mea,din Rom. sirop pt. colici(Sab Simplex).

ina78-eu zic ca ar putea incerca la sindacatul de munca(CGL),acolo au toate informatiile necesare.Si ar trebui sa i se dea fara probleme aceste in formatii...din cate stiu eu...

ely-nu am fost duminica la picnic,ca a mers sotiorul la pescuit,si pe cand ne-am decis sa mergem,era prea tarziu...Am fost intr-o plimbare scurta la mare...si atat.Ambra e bine,cam agitata...dar daca stau sa-i fac mofturile e linistita...
Ma gandeam ca s-a agitat Denise,de aia te-am si intrebat...Ambra,cand era in burtica,si auzea sunete puternica se misca intr-una,ma facea sa inteleg ca nu-i placea...

andreea, Ambra
cand implineste sufletelul nostru 2 ani
cu Ambra ;www.onetruemedia.com/shared?p=617ac8b91f0a1a8acaba53&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">puterea dragostei
,,In tot raul e umpic de bine,si in tot binele e si umpic de rau.''

Mergi la inceput

stefania-cum a fost cu Stefy la control?
Ce ti-a facut la dentist?Ti-a pus plomba?

bionda-cum a fost la pediatra?E totul bine?Stiu ca erai cam ingrijorata,ca nu punea Albert in greutate...

irina-se simte mai bine Fabi?S-a mai linistit?

andreea, Ambra
cu Ambra ;www.onetruemedia.com/shared?p=617ac8b91f0a1a8acaba53&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">puterea dragostei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bionda spune:

Helooooo,e cineva pe aici???Mmm....iar sunt singurica

Katia imi pare f rau pt ce se intampla in viata ta,nu stiu concret despre ce e vorba dar banuiescmulti
ai grija de tine si fetita ta!

Irina sanatate lui Fabian!

Slimatei cumva epuizata dupa"marea cina"?

Elytu ce mai zici?Burtica ce-ti mai face?

Nelia nu te lasa,trebuie sa invingi kg

Roxali rochita de nasa ti-ai ales-o?

si restul de mamici chiulangioaice

Gravidutelor ce mai faceti?

Mergi la inceput

monica-uite www.consulatmilano.com/index.php?option=com_content&task=category§ionid=4&id=103&Itemid=110" target="_blank">aici gasesti informatiile necesare.Mi se pare ca prima data trebuie titlu de calatorie,apoi in Romania i se poate face pasaport.Noi asa am facut.Sper ca te-am ajutat cat de cat...

andreea, Ambra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bionda spune:

Berapiri,mersi de intrebare e totul bn,mi-a zis ca nu-i chiar o tragedie ca a pus numai 500de gr,oricum m-av pus sa-i dau lapte praf completare cu biscuiti granulati,mais si am uitat ce plus maqi incolo riso in concluzie am inc diversificarea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Multumesc Berarpiri! De Sabsimplex stiu si se gaseste usor!

Alina-Mirela cu DAVID (27.06.2007) si [ 32+] cuMatei
Burtica 2

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David

David
Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ely2304 spune:

andreea:asa este..bblina se agita destul de mult..nush dk ii placea sau nu dar cred k i-am transmis numai emotii..eram emotionata imi place cat de cat sa ma uit la meci!ma bucur k ambra [/font=Arial Blacke] bn..aici a fost destul de frig ..nu mai stiu in ce zi a si nins,nici nu-mi aduc aminte dk ti-am spus..astazi la fel a batut vantul ff tare si a plouat...brrr asa de urat eraam stat toata ziuluk in casa!cum merge treaba sotiorului?

monica:asa este ..ma apropii cu pasi mici dar siguri spre momentul mult asteptat..nu-ti face griji k va veni si randul tau,nici nu vei simti cand trece tp-ul...roaga-te k bb sa stea cat mai mult la caldurik si sa va fie bine..k oricum il vei strange in brate...nu te grabi!

[font=Arial Black]bionda:ce sa mai zic..is plictisita de atata stat in casa..sper sa treaca cat mai rpd zilele racoroase..si sa vina soarele..desi recunosc k nici macar cand este cald nu sunt ff activa,mai ales acum k am crescut si gafai la fiecare pas!dar trece..sanatoase sa fim!se pare k lapticul tau nu-i era de-ajuns lui bb ALBERT..bn macar k ai gasit "buba"...acum poti dormi linistita!

ely 33+ sapt ....MARINA-DENISE

http://photobucket.com/ely2304

http://bd.lilypie.com/Yf15p1.png

Mergi la inceput