Mamici si Gravidute Italia (50)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

monica eu nu o am salvata..dar am sa caut listutza si o s'o scriu dar daca vre'una din fete o are deja salvata va rog sa o puneti si sa'mi salvati un pic de timp daca nu o are nimeni..atunci o sa incerc sa-mi fac timp..sincer iti spun ca nustiu nici daca o mai am..ormai m'am vazut cu sacii in carutza
dar le stiu si pe derost nu e ca e greu dar nu vreau sa uit ceva cred ca intelegi...

"omul e cu atat mai puternic cu cat duce mai multe sarcini in spinare... viata e o adevarata scoala, unde dai examene zi de zi si ceas de ceas, obligat fiind sa treci prin nenumarate probe"

Stefania X2 (22.12.07) eu, broscutz :) ...pe la 7-8 lunitze,
Nasterea unei stele...numita Stefania!
papa buuun

Mergi la inceput

monica mi'am adus aminte ca eu m'am mai informat dupa astea ....am pus linkul de lawww.prenatal.it/libroaperto/corredo.asp" target="_blank">prenatalsa'ti pui tu datele

dar si spitalul unde mergi tb sa ti furnizeze datele necesare..apropo faci cursuri ?si acolo iti da o listutza..dar in general iti spun e mai exact spitalul de unde esti din it?

ai incercat sa'mi trimiti ricchesta pe mes? scz inca nu am acceptat ca nustiu cine e..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bionda spune:

Slimatei sotului tau!!

Sotiorul meu nu a venit weekend-ul asta asa ca am iesit singurei sa ne plimbam pe faleza.Maiine ne trezim dis de dimineata avem programare la pediatru.

Mergi la inceput

multumim bionda

bafta la dr sa fie totul bine!
si eu tb sa merg maine cu stefy...si unde mai pui ca a venit ziua famoasa sa merg la dentist..wow..mult asteptatul appuntament

va pup o seara placuta..

"omul e cu atat mai puternic cu cat duce mai multe sarcini in spinare... viata e o adevarata scoala, unde dai examene zi de zi si ceas de ceas, obligat fiind sa treci prin nenumarate probe"

Stefania X2 (22.12.07) eu, broscutz :) ...pe la 7-8 lunitze,
Nasterea unei stele...numita Stefania!
papa buuun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica2008 spune:

multumesc silmatei

monica mamica in devenire+25denis stefan
doamne ajutane sa avem bebici sanatosi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Berarpiri spune:

stefania-LA MULTI ANI sotului!!!E din aceiasi zi cu sotul lui Ely...
Succes pe maine la vizite (pediatra si dentist)!

roxali-si sotiorul a zis ca parca e vopsit parul...dar nu e...multumesc!

monica-si mie mi-au dat 1470 euro.dupa ce s-a nascut Ambra.Eram deja inscrisa pt. assegni familiari(nu lucram de ceva timp),dupa ce s-a nascut Ambra au trecut-o si pe ea pe busta paga sotului.Cererea pt cei 1470 euro se face in primele 6 luni dupa nasterea copilului,altfel nu ti-i mai dau,daca faci cererea dupa 6 luni...Apoi,mi-au mai dat 500 euro(dar sincer,nu stiu cum de...)cand avea Ambra 11 luni...

andreea, Ambra
cand implineste sufletelul nostru 2 ani
cu Ambra ;www.onetruemedia.com/shared?p=617ac8b91f0a1a8acaba53&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">puterea dragostei
,,In tot raul e umpic de bine,si in tot binele e si umpic de rau.''

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Berarpiri spune:

ely-cum a fost pe stadion?I-a placut la Denise atata agitatie?

irina-Fabi cum e?Ce ati facut azi?Cred ca ati iesit la plimbarica...faci f. bine ca iesi cu el cand il dor tare gingiutele,asa mai uita...

bionda-sa ne zici cum a fost la pediatru.Sper sa fii mai linistita dupa vizita...

pe toate!

andreea, Ambra
cand implineste sufletelul nostru 2 ani
cu Ambra ;www.onetruemedia.com/shared?p=617ac8b91f0a1a8acaba53&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">puterea dragostei
,,In tot raul e umpic de bine,si in tot binele e si umpic de rau.''

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irina20 spune:

Neatza fetelor!

Noi suntem tare amarati.Ieri Fabian mia fost foarte agitat si mia plans toata ziua,cand ii dadeam lapte manca unpic si apoi se apuca pe un plans...asa ca aseara mam dus la urgenta ca am zis ca sigur are otita.Acolo mia spus ca are urechile rosii(inceput de otita)si gatul la fel,asa ca mia dat niste supozitori cu tachipirina,paracetamol si calmant,si antibiotic dar sail dau doar in cazul in care nu se calmeaza cu supozitoarele(care sunt si ele destul de puternice)

Monica sieu am luat 1500euro. Andreea imi mai vin si mie ceva banichiar am nevoie

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=724e548b768b30618f9a7a&source=category&category_id=12" target="_blank">album 1;www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7458c364f09f6e60b2d077&source=category&category_id=all" target="_blank">album 2; www.onetruemedia.com/shared?p=7e53fc2f14b83fa6df78e2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Faby la 8 luni;

www.onetruemedia.com/shared?p=7c6534b75f4fce2bec111f&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj nou; www.onetruemedia.com/shared?p=7e3f9de70122621331eba0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Fabi in girelo; www.onetruemedia.com/shared?p=801ef5ea45694371e9ba2d&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">mersul fara girelo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katiapam spune:

ciao fete dragi
am intrat sa va salut si sa va felicit si eu chiar daca cu intirziere
Georgy-felicitari mamico si sa va traisca printesa Giulia
sa va bucurati de orice moment impreuna
Nelia-La multi ani lui Cris pt primul anisor
Raluca-La multi ani printesei Anaispt primul anisor
Stefysotului tau
gagici care ma aveti in lista de mess nu sint eu la calc daca vedeti deschis seara
eu cu piti acum sintem in Ro,sintem sa zicem in pausa di riflessione
ne-am luat pauza de la rutina acum sa vedem ce ne aduce ziua de maine cum se spune....
mai revin cu vesti deocamdata nu am chef de nimic stau acasa cu piti cu ai mei,nu stim inca cind ne intoarcem
va pup pe toate fara exceptii si numai bine

_

ticker
deGiulia (20/06/07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

Katia se vede ca esti suparata rau...ochii care nu se vad ...trebuie sa existe o cale...nu neglija sa discutati(daca ai cu cine!)...ptr fetele cucuiete

Stefi stam in Ro o luna fara o zi...sotul pana pe 24, imediat dupa nunta acasa cu el...am de facut dinti mamei si mie...Bucovina mea draga de revazut+ rude...cine stie cand mai apuc...

Andreea se vede ca te spalat cu ceva bun...care da reflexe

pup toate fetele

Ali , Sonia 1 si 4 luni an si Enrico 9 ani
poze

Mergi la inceput