SC.GENERALA 79-PARERI?
Stie cineva ce invatatori buni vor fi anul acesta la cls.I, la sc.79? Noi ne-am inscris la sc.catolica Sf.Iosif, dar exista posibilitatea sa nu fim admisi, drept ptr care a2a optiune este sc.79.Daca are cineva orice sfat, informatie despre una din aceste sc, a-si f.recunoscatoare. Sunt f. stresata. Astept sugestii si informatii de la oricine are cunostinta despre oricare din aceste 2 scoli.
Raspunsuri
Laura25 spune:
Incearca la unul din aceste subiecte:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=92303&SearchTerms=scoala,79
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=103532&SearchTerms=scoala,79
Laura
de shtrumphi gemeni,
Bianca Andreea si
Rares Mihai (13.06.2005)www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=14" target="_blank">Clipe de viatza - gemei pupaciosi
Cugetari gemene,
Fotografiile noastreFilmulete cu shtrumphi
Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
besi spune:
Multumesc mult, Laura. Am intrat mai rar pe forum, de aceea nu am vazut raspunsul tau. Acum suntem fericiti, deoarece am fost acceptati la sc.Sf.Iosif, drept ptr care am renuntat la sc.79 unde se spune ca se face multa carte, dar si f.multe fite. Sotul si-a dorit f. mult sc.Sf.Iosif ptr ca este una din putinele sc unde copilul creste intr-un mediu sanatos, nu viciiat ca in majoritatea scolilor. Noi am fost si la gradi catolica si am fost f.f.multumiti. Va pup. Besi, mama Mariei
| Citat: |
| citat din mesajul lui laural La pagina 7 este deschis un topic cu acest subiect . Sper sa iti foloseasca. |
loryi1974 spune:
Fara suparare,ce inseamna ca majoritatea scolilor sunt un "mediu viciat" cu exceptia 
?
mussette spune:
besi, de curiozitate ati fost admisi si la 79 la care vrei sa renunti?
daca vrei poti sa-mi raspunzi pe PM
mussette
anemona spune:
Am vorbit recent cu cineva care are fetita in cls I la scoala catolica Sf. Iosif si mi-a spus ca vrea sa o mute intrucat copiii primesc mult prea multe teme. Copilul are pagini intregi de scris zilnic, pagini intregi de probleme la matematica, a devenit mult prea mult pentru copil si deja nu mai iubeste scoala. Fetita nu mai are timp sa iasa deloc afara, nu mai are cand sa se joace, e epuizata si trista.
Am vrut sa spun asta ca sa fiti in cunostinta de cauza cand alegeti scoala pentru copii.
teo1970 spune:
sa fim in cunostinta de cauza de ce anume, adica ?
si copilul meu e in clasa I la Scoala Catolica si nu e nici trist, nici epuizat, nici traumatizat, are si el pagini intregi de scris zilnic si, cu toate astea, e fericit, iubeste scoala si e f. atasat de invatatoarea lui; si e si printre primii din clasa lui si are timp si de activitati extrascolare si de joaca si de toate
fiecare are o experienta proprie, nu e cazul sa generalizam
anemona spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui teo1970
sa fim in cunostinta de cauza de ce anume, adica ? si copilul meu e in clasa I la Scoala Catolica si nu e nici trist, nici epuizat, nici traumatizat, are si el pagini intregi de scris zilnic si, cu toate astea, e fericit, iubeste scoala si e f. atasat de invatatoarea lui; si e si printre primii din clasa lui si are timp si de activitati extrascolare si de joaca si de toate fiecare are o experienta proprie, nu e cazul sa generalizam Besi, felicitari, si noi suntem din nou in clasa I (edit: cu al 2 lea baiat |
Ma bucur ca baiatul tau este incantat si tu la fel. Desigur ca nu am vrut sa generalizez, dar sunt parinti si parinti, copii si copii. Am vrut doar sa fac cunoscut aspectul asta. Tocmai asta e ideea, sa fim in cunostinta de cauza. Sau nu asta am zis?
Multu succes in continuare !
besi spune:
Scuze ptr raspunsul intarziat, dar intru rar pe forum. multumesc ptr informatie. Intr-adevar noi am oscilat intre cele 2 sc : 79 si sf.iosif. Am tras o linie si concluzia finala a fost : Sf.Iosif. Am fost la o gradi tot catolica si copilul a evoluat f.bine, are f.multe cunostinte, este f. vesela si a fost totul f.ok. Cu ocazia asta recomand tuturor gradinita Maria Ward. Am fost f.f. multumiti. Sunt convinsa ca la orice sc buna exista si nemultumiri. Vom vedea pe parcurs ce se intampla, dar deocamdata suntem multumiti ptr alegerea facuta.
besi spune:
Buna Teo. Ai copilul la o inv. laica sau la o sora? Ma bucur sa aud ca esti multumita, deoarece noi am fost f.fericiti cand am fost acceptati. Si nu ne-am luat numai dupa vorbe, ci am "studiat" prbl indeaproape, tinand cont ca este un pas f.important in viata copilului nostru. Oricum noi si pana ne-am inscris la gradi, am colindat cred ca vreo 8-10 gradi.(si de stat si particulare). Iar atunci cand am vazut gradi.catolica (ma rog, un fel de a spune - catolica), ne-am dat seama ca de departe e ceea ce ii trebuie copilului nostru. O sa vedem exact ce va fi, in cls I, dar sunt convinsa ca vom fi multumiti.