GRAVIDUTE/MAMICUTE DIN BACAU(4)
Raspunsuri - Pagina 19
julax spune:
ce activitate intensa aici...
Ramona,ma bucur ca bebe e cumintel ,am vazut ce frumos e si tu arati foarte bineTi-ai reluat foarte bine activitatile de zi cu zi
Alina,noi suntem bine,e greu cu doi ,dar am noroc ca ma ajuta mama (soacra)care a iesit la pensie,stam in aceeasi curte si e ok,in weekend Alex maii merge la bunici la Moinesti,nu e ca atunci cand n-as avea niciun ajutor,din contra
Anna,se vede cam in reluare filmuletul la mine,dar am prins ideea si am admirat-o pe Ioana voastra dulce
Karmen,consider ca e optiunea fiecaruia cum alege sa nasca,fara a judeca in vreun fel,personal as opta tot pentru nasterea naturala,desi ambii copii au fost destul de maricei(3500,respectiv 4200 grame).Conteaza mult sa fii pregatit psihic pentru asta,dar satisfactia e enorma(in cazul meu asa a fost si este)
Sweetdropita,nu stiu despre problema ta,imi pare rau,da o cautare pe google,poate afli cevaIulia,mamica de Ioana(24.09.2008)@ Alex(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclipuri
Poze si filmulete
mihaela amalia spune:
Buna dimi, poftiti de va treziti
Ati avut ceva spor la scris zilele astea.Dar am recuperat...
Alina la mine cu alegerea numelui e o poveste lunga, concluzia este ca eu nascusem deja si inca nu eram sigura ce nume va avea cu toate ca aveam ceva stabilit dinainte.Pana la urma a ramas Amalia (nume cules cu greu de pe net, dupa ce facusem o lista si tot am taiat pana am ramas la Amalia) si Cristiana (asta era sigur ca pe tat'su il cheama Cristian si plus de asta imi place cum suna).
Acuma cred ca o iau de la capat sper doar ca pana nasc sa fiu deja hotarata
Super filmuletele, si desigur bb-ii
Cat despre nastere, si eu am nascut prin cezariana la cerere, pentru ca nu as suporta sa stau cu orele in travaliu...pasarele de-ale mele.Plus de asta eu mi-am revenit mai repede decat colega de salon care nascuse natural si nu putea sta defel in fund.Eu una daca nasteam normal cred ca ma rupeam sau ma taia de numa' numa' ca fata a avut aproape 4 kg si eu nu am un bazin prea mare (parerea mea).Oricum daca ar fi sa o iau de la capat chiar de n ori tot cezariana as alege.
Acum 2 ani am avut o SEU dupa care am avut dureri ceva mai mai decat dupa cezariana si mi-am revenit si ceva mai greu, dar probabli ca era si ceva normal, deoarece am avut trompa sparta, plus o hemoragie intrena de toata frumusetea.
Sunt curioasa in toamna dupa ce voi naste cat de rau imi va fi si cat de repede imi voi reveni dupa a treia operatie.
V-am pe toate si pe toti
O POVESTE MINUNATA
AnnaBaby spune:
Buna fetele !
Imi place ca s-a mai dezmortit atmosfera pe aici!
Am pus si eu poze noi cu Ioana pe webshots, vizionare placuta!
Ramona ce micut si dragalas e puiutul tau, eu am si uitat cum e sa ai un bebe asa de mic! E super frumusel! Sa va traiasca si sa va aduca numai bucurii!
Anna si Ioana 11.07.2008
povestea nasterii
AnnaBaby spune:
Cu nasterea, eu sunt de parere ca fiecare stie mai bine ce i se potriveste. Eu una am vrut dintotdeauna sa nasc cu ceza. Am fugit de nasterea naturala, dar asta nu inseamna ca recomand cezariana. Nu. Nu inseamna ca e mai buna, ci doar ca a fost o optiune mai buna pt mine.
Anna si Ioana 11.07.2008
povestea nasterii
mihaela amalia spune:
Citat: |
citat din mesajul lui AnnaBaby Cu nasterea, eu sunt de parere ca fiecare stie mai bine ce i se potriveste. Eu una am vrut dintotdeauna sa nasc cu ceza. Am fugit de nasterea naturala, dar asta nu inseamna ca recomand cezariana. Nu. Nu inseamna ca e mai buna, ci doar ca a fost o optiune mai buna pt mine. Anna si Ioana 11.07.2008 povestea nasterii |
Ca bine ai zis-o Ana
O POVESTE MINUNATA
ramona7575 spune:
Fetelor,
Ia spuneti ce sa dau la bebe daca face kk mai "iute" ? Nu am cumparat nik de temperatura, diaree, constipatie... doctorita mea este in concediu pana pe 18, este asistenta pana atunci, am trecut ieri pe acolo dar era bagata in hartii pana la gat...
Karmen_ spune:
Fetelor, va multumesc pentru incurajari, indiferent daca sunteti pro sau contra cezariana. Eu, probabil, asa voi naste. Nu din cauza ca am 30 de ani si-o luna, nu pentru ca am bazinul mai mic (dr. mi-a zis ca nu conteaza, probabil ca nici bebe nu o sa fie foarte mare) - inainte de a ramane gravida aveam 45 de kg si mi-e tare dor sa revin ele. Voi naste asa pentru ca nu suport durerea si pentru ca am aceasta alternativa.
Exact cum spunea Alina, ma gandesc ca atunci cand imi voi tine in brate bebitza, voi uita de toate.
Alina, chiar ma bucur ca exista o sansa de a va vedea in aceasta vara.
Anna, Ioana e o scumpete, vad ca deja s-a apucat de facut ordine.
Ramona, arati foarte bine, sa-i dea Dumnezeu lui Stefanel sanatate si noroc! Apropos, cat te-a costat cezariana? Mersi!
dulci tuturor!
36+ Roberta-Ioana
AnnaBaby spune:
Ramona noi chiar acum avem o problema de asta, Ioana are diaree, nu stiu de la ce. In fine, am mai patit o data cand a luat antibiotic. Nu stiu ce sa zic la un bebe mic, nu stiu cum se procedeaza. Ioanei ii dau ceai cu plicuri de hidratare si mancare de regim, orez, morcovi, banane, etc.
Alina nu am apucat sa-ti raspund la intrebarea cu denumirea linkurilor. Se face in felul urmator: [ url=" aici copiezi linkul " ]aici scrii denumirea dorita[ /url ] insa fara sa lasi spatiile lasate de mine.
Anna si Ioana 11.07.2008
povestea nasterii
alina2700 spune:
Buna fetelor!
Noi ieri am umblat hai-hui toata ziua...asa ca am lipsit!Azi am fost la ambasada sa depunem actele pt certificatul de nastere romanesc.David a fost f cuminte pe parcursul plimbarilor noastre...mult mai cuminte decat in casa.
Ramona pt scaune apoase poti sa-i dai mucilagiu de orez care se prepara f usor,nu stiu cantitatile dar parca era asa 2 linguri de orez f bine spalate si 400 ml de apa.Se fierbe orezul pina infloreste dupa care se strecoara iar zeama poti sa i-o dai cu lingurita,cam 4 lingurite de 2 sau 3 ori pe zi.Te orientezi si tu dupa urmatorul scaun (la noi a dat rezultate imediat)
Pupici tuturor!
http://b1.lilypie.com/q9yhp2.png
ramona7575 spune:
Alina, merci de informatie, o sa mai astept un pic, kk este exploziv si usor apos, spunea cineva ca asa trebuie sa fie daca alaptez a san Bebe este vesel, nu plange si doarme bine, cred ca sunt eu panicoasa, a?
Karmen, in legatura cu preturile la spital : 1,5 anestezista, 20 lei asistenta ce te asista la operatie, 8 mil.doctorul, si cate 5 lei la asistentele de tura...
Eu am fost multumita (exceptie o jegoasa)de servicii, mi-au facut multe injectii incat in ultima zi am refuzat antibioticul, am acceptat doar injectia in burta si inca una pt.strangerea uterului. Ma durea fundul de la atatea injectii, eu nefiind obisnuita, nu am facut in viata mea antibiotice.
http://good-times.webshots.com/album/571784515YijojX