GRAVIDUTE/MAMICUTE DIN BACAU(4)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eumada spune:

Buna seara la toata lumea
Ramona felicitari...esti mamica..cel mai frumos lucru ce se poate intampla...
Noi azi am avut niste dureri acum au trecut...ce bine...
La morfo fetala fetitza e o grasunica perfecta 700gr.
seamana perfect cu tatal....,da din toate cele si prefera vezica mea.....in fine...azi a trebuit sa iau un no spa si m-a durut inima dar ea continua sa se miste si sa danseze ca o balerina....

Vad ca restul va pregatiti sa deveniti mamici....acus acus....las` ca va ajung eu din urma peste 3 luni....

va pup pe toate si sa stiti ca ,ma uit la poze..

Madalina 24+Eva-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Karmen_ spune:

Ramona, mersi de raspuns. Dar de ce atatea injectii, asa trebuie? Si injectia in burta pentru ce se face si daca este obligatorie?
Mada, ma bucur ca ai revenit si ca bebitza ta e bine.

36+ Roberta-Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Neata fetele.
Noi azi suntem foarte matinale, ne-am trezit la 6.
Karmen asa se face dupa ceza, nu stiu daca si la nastere naturala. Dar eu am facut o gramada de injectii, antibioticele le faceam in branula, si in burta am facut, in fund, in brat, peste tot;oxitocina pt contractiile uterului, si nu mai stiu ce. Oricum m-au ciuruit.Dar sincer pe langa cum ma durea operatia asta era un nimic, cu toate ca eu sunt foarte fricoasa si fug de injectii ca de naiba.

Anna si Ioana 11.07.2008

povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Sper sa am timp azi sa deschid capitol nou, daca nu zilele viitoare.

Anna si Ioana 11.07.2008

povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adirys21 spune:

Buna dragelor!

Va invit sa faceti cunostinta cu printesa mea.

Am reusit in cele din urma sa va scriu..am mai scris o data un mesaj dar s-a trezit pitica plangand si nu mai stiu daca l-am postat sau nu.

Am nascut pe 9 martie la 11 dimineata dupa un travaliu de 14 ore, natural, asistata de medic, pe bebe Andrada Teona, 3100 gr, 52 cm, APGAR 10. Am avut si epiziotomie, asta a fost cam incomod si un pic dureros dar a trecut acum.

Fetita e bine, incet incet scapam de colici, tare greu a fost cu crizele, papa numai lapte de mami si ne pregatim de vizita la medic de 2 luni si de vaccin.

Acum va ca s-a trezit.

http://family.webshots.com/photo/2573150970094859571xduWpM
Mami fericita de printesa Andrada Teona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Karmen_ spune:

Anna, mersi de raspuns.Antibioticele am inteles ca se fac indiferent de nastere;sunt pt prevenirea oricarei infectii. Cat despre injectia in burta, despre ea n-am auzit decat la cezariana, se face in fiecare zi?

37+ Roberta-Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramona7575 spune:

Karmen _ sa stii ca are dreptate AnnaBaby in legatura cu injectiile, exact efectul de care a zis ea. Da, se fac in fiecare zi injectii, la 8 ore... sa nu le refuzi.
Aseara am avut noapte alba pana la 1:00, bebe a plans, initial am zis ca are colici dar vad ca acum tace, i-am facut si prima baita si e mort de oboseala, sper sa nu am show la noapte.
eumada - sarcina usoara, odihneste-te cat poti, cand vor veni bebeii nu mai ai somn.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela amalia spune:

capitol nou

Mergi la inceput