* * * Bazar pentru Mihaita * * * (2)
Raspunsuri - Pagina 9
mihaela77O spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ramonzca79 Mihaelaaaa...am primit coletul azi! multumesc muuuuult!!! Ma rog pentru Mihaita! POZE...POZULICI puiutul meu... Erik |
multumim din suflet!
MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
A&M
BAZARUL LUI MIHAITA
olishka spune:
Mihaela ma bucur ca ne tii la curent si ne povestesti despre Mihaita. Este foarte frumos ca mergeti la manastire. Dumnezeu sa va ajute!!!
Olga 34+ David
AnnaBaby spune:
Mihaela sa dea DD sa fie bine pt Mihaita, daca putem ajuta cat de putin, tot e bine. Imi place mult hanoracul
Anna de Ioana Maria 11.07.2008
Ioana povestea nasterii
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=4" target="_blank">poze in concurs ann1 si ann11
M&M spune:
Mihaela, . Ma bucur sa aud ca MIhaita progreseaza, chiar daca noua ni se pare ca nu face mari progrese, de fapt pt el sunt mari realizari.
Cristina, mami de Mihaita (30 iulie 2008)
preety spune:
Mihaela sanatate multa. Ne bucuram ca putem fi si noi putin de folos
Fetelor:
LICITEZ PESTI SI PLANTE DE ACVARIU 1 RON BUCATA!!!!!!!! Sau acvariu cu totul - cam 120-130 litri la pret negociabil!!!!!!!!!!
Goghosarul meu drag!!!
Mamica fericita de Sorina Gabriela
Ticker Sorina Gabriela
Bazar pentru Mihaita!
Bazar pentru Sonia si Andrei!
lorelay_28 spune:
Multumesc mult Kid, Dandusa si Mariussimiuc. O sa va anunt cand le primesc.
Multa sanatate lui Mihaita.
18+viitoare mami de Maya Luisa
kid spune:
Am mai adaugat in bazar produse oferite de claudia72 incepand de aici si produse oferite de madaluta incepand de aici. Multumim.
Teodora Ana de Mihail Vladimir(15.05.2007)
Bazar pentru Sonia, Andrei, Mihaita
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">Capsunele minunate de mai-iunie 2007
preety spune:
Asta este acvariul ca sa va faceti o idee... dar acu e mai bogat (in plante si pesti) si are alte ceramici...
kid spune:
marami Felicitari pentru licitatiile castigate. Te rog sa iei legatura cu Delphinas.
Teodora Ana de Mihail Vladimir(15.05.2007)
Bazar pentru Sonia, Andrei, Mihaita
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">Capsunele minunate de mai-iunie 2007
preety spune:
Licitez si eu:
263 - 10lei (salopeta raiat)
267 - 10 lei (rochita)
241 - 10 lei (laptele humana 1)