* * * Bazar pentru Mihaita * * * (2)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kid spune:

preety Multumim pentru produsele oferite. Le-am trecut si in lista.

Teodora Ana de Mihail Vladimir(15.05.2007)

Bazar pentru Sonia, Andrei, Mihaita

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">Capsunele minunate de mai-iunie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns preety spune:

Kid costumasul ala colorat... marimea 1 e ptr copii nu bebei si cred ca merge la peste 1 an... io nu-mi dau seama exact la cat dar e lungut bine... deci nu e de bebe (cel de la 228). Nici nu stiu la ce categorie sa-ti zic sa-l muti...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

AM maoi adaugat cateva produse...aici

Cristina, mami de Mihaita (30 iulie 2008)

Mergi la inceput

cristina_26 Multumim pentru produse. Te rog sa-mi spui daca am incadrat bine bluzita de la pozitita 240.

nona_denis Felicitari pentru licitatia castigata. Te rog sa iei legatura cu laureta sa stabiliti cum intri in posesia rochiei.

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">Capsunele minunate de mai-iunie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Kid, da , e bine..multumesc si eu.

Cristina, mami de Mihaita (30 iulie 2008)

Mergi la inceput

lorelay_28 Am pus pachetul la posta azi, te rog sa ma anunti cand il primesti.

denisamada Si pentru tine am pus pachetul, asa cum ai spus; mi-au spus ca cel mai probabil luni ajunge. Te rog sa ma anunti cand il primesti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nona_denis spune:

Kid, multumesc, am sa trec pe la banca zilele astea sa pun banutii si am sa iau legatura cu Laureta.

Mami de Denisache

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Mihaela 770 am primit azi hanoracul, multumesc mult.

Anna de Ioana Maria 11.07.2008
Ioana povestea nasterii

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=4" target="_blank">poze in concurs ann1 si ann11

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela77O spune:

cred,ca stiti,ca eu sunt mama lui mihaitza cel pt care kid,a organizat acest bazar,bineintele cu ajutorul vostru,si pt care va multumesc...asa ca mi se pare normal si corect,sa va tin la curent cu tot ceea ce se intampla cu mihaitza!
azi am avut intalnirea de luna cu coordonatoarea lui mihaitza,per ansamblu lucrurile stau bine,progreseaza destul de repede,avem probleme mai mari cu hiperactivitatea si verbalizarea....adica stie foarte multe lucruri,insa din cauza lipsei de atentie si a faptului ca nu se concentreaza,nu putem obtine rezultate si mai bune.......si medicamente nu vreau sa ii mai dau sub nici o forma,trebuie sa rezolvam cumva problema asta prin terapie...
noi in week-end,plecam la manastirea frasinei in valcea cu mihaitza,n-am mai fost de vreo doi ani...
va multumesc ca sunteti alaturi de noi!

annababy,ma bucur si sper sa iti si placa!

MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
A&M

BAZARUL LUI MIHAITA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonzca79 spune:

Mihaelaaaa...am primit coletul azi! multumesc muuuuult!!!

Ma rog pentru Mihaita!

POZE...POZULICI

puiutul meu... Erik

Mergi la inceput