* * * Bazar pentru Mihaita * * * (2)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaela77O spune:

Citat:
citat din mesajul lui kid

Citat:
citat din mesajul lui nona_denis

Citat:
citat din mesajul lui nona_denis

Multumesc fetelor!
Atunci daca totul este ok, licitez 40 ron pentru rochita.

Mami de Denisache

Kid, daca totul e ok, te rog sa postezi si licitatia mea pt rochita de la Laureta - nr 6 - adulti.
Multumesc

Mami de Denisache

Este o noua regula pe forum, nu se mai pot edita mesaje dupa 20 de ore de la postare. Astept raspuns de la moderatori, sa vad daca mi se poate da acces sa editez primul post, pana atunci nu pot modifica nimic in lista.

Teodora Ana de Mihail Vladimir(15.05.2007)

Bazar pentru Sonia, Andrei, Mihaita

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">Capsunele minunate de mai-iunie 2007

kid,nu stiu daca ai vazut ultima nota a administratorului,fata de editarea mesajelor...a spus ca noua regula nu mai este valabila,si ca-ti poti edita mesajele de cate ori vrei!

MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
A&M

BAZARUL LUI MIHAITA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid spune:

mihaela77O Stiu ca s-a scos regula, am facut modificarile in lista. Daca am omis ceva, va rog sa-mi spuneti.
Acum vad ca nici nu mai apare ca a fost editat primul mesaj. Am inteles ca se va rezolva si acest aspect.

LE: Deja s-a rezolvat.

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">Capsunele minunate de mai-iunie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Mariutza_mea, a sosit coletzelul. Tare dragutz. Mutumesc.

Denisa-Madalina 34+ cu Adela-Marisa
AMR 6 saptamani

Mergi la inceput

denisamada Te rog sa imi trimiti si mie adresa ta sa iti pun coletul la posta. Imi cer si aici scuze ca inca nu am reusit sa vin, pe vremea asta nu pot sa ies cu juniorul prea departe de casa.

Mergi la inceput

Licitez si eu pentru 2 produse de la adulti:

5. - 20 lei

11. - 15 lei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonzca79 spune:

hellooo.....

lorelay_28 este in spital...daca aveti ceva sa-i comunicati o puteti face prin intermediul meu....stiu ca are si eea ceva produse..

POZE...POZULICI

puiutul meu... Erik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Aici http://community.webshots.com/album/570575018NKgnfp e dovada platitii.Imi cer scuze pt calitatea pozei(din cauza luminii,a blitzului,habar nu am).Sper sa fie ok totusi,ca nu am scanner la indemana,ca mi s-a stricat si asta era singura varianta.
Multumesc de intelegere.
kid,daca nu e ok,abia in weekend ajung pe la cineva care are scanner,in rest nu am cum.Te rog,dupa ce te convingi sa-mi spui sa scot pozele.Multumesc.

POZE CU NOI
de David Christian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Mihaela770 am primit coletul. Multumesc frumos. Inca nu m-am facut bine, dar voi ajunge zilele urm la banca.

Olga 34+ David

Mergi la inceput

Leditia Este ok.

ramonzca79 Ce s-a intamplat cu lorelay_28, de ce este in spital? Eu trebuie sa ii trimit un pachet, daca vrea sa il trimit acum, te rog sa imi dai adresa ei sa il pun la posta. Sanatate.

olishka Multa sanatate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns preety spune:

Fetelor am mai adaugat si eu niste produse (de la lume adunate ) incepand de aici
Kid te rog sa le treci tu corespunzator in listuta.

Goghosarul meu drag!!!
Mamica fericita de Sorina Gabriela
Ticker Sorina Gabriela
Bazar pentru Mihaita!
Bazar pentru Sonia si Andrei!

Mergi la inceput